The Elder Scrolls V: Skyrim
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
MIRV - za zlodejov som zabijal len to, co bolo absolutne nevyhnutne a kde si to mal cechom povolene.
Ak si niekoho zabil, tak si pravdepodobne prisiel o pridavok k odmene.
Ak si niekoho zabil, tak si pravdepodobne prisiel o pridavok k odmene.
ako získam steel ignot iron ignot atd
Najdes, kupis, vytazis v bani... 
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
lol toto video ma dostalo, 
dúfam, že to tu už nebolo
dúfam, že to tu už nebolo
hrban - bolo: http://www.hojko.com/post1743847.html
(ked si nie ste isti, ci nejake video v teme bolo pouzite, tak dajte hore vpravo vyhladavat v teme cislo videa (to je to v=rt5aUdijAN8)
(ked si nie ste isti, ci nejake video v teme bolo pouzite, tak dajte hore vpravo vyhladavat v teme cislo videa (to je to v=rt5aUdijAN8)
Nikdy som nemal vidiet tu otitulkovanu CZ parodiu na trailer.. Takto budem vzdy pocut len "Hospodaaa! Mrdalo, po pivku, hovado..."
aj ja to stále počujem ked počujem tú pesničkuKoCi napísal:Nikdy som nemal vidiet tu otitulkovanu CZ parodiu na trailer.. Takto budem vzdy pocut len "Hospodaaa! Mrdalo, po pivku, hovado..."
inač ako dlho vám asi trvalo spravit kovarstvo na 90 a vyrobit deadric ?
Zalezi ako sa k tomu stavas. Ci vsetky najdene suroviny premienas na kraviny, len aby si si zvysoval level, alebo kovas len to co povazujes za uzitocne. V prvom pripade to je len otazkou, kolko koze ulovis na svojich potulkach, v pripade druhom je to asi nekonecny pribeh.
ako sa zbavým kostilamnej horúčky ?
Tebe k tej hre tusim zabudli pribalit manual "Sprievodca za rucicku". Minimalne 10x tu odznelo, co treba urobit, ked mas nejaku nakazu - ako sa jej zbavit. A just ti nepoviem co, hladaj.
Mna dostalo toto 
Potrebujem Vašu pomoc, dúfam že mi poradíte, už som zúfalí, stále mi to mrzne v misii SEASON UNENDING časť NEGOTIATE A TRUCE. Ten starí oproti na ľavo vôbec nezačne hovoriť. Ani nie ze by zamrzla tá hra. Ako keby zastal dej, nič sa nedeje. Oni sa aj hýbu (obzerajú), ale nič viac. Jediné čo sa mi dá je loadnúť hru
Reinstal nepomohol 
//autoeditácia príspevku (09 Jan 2012, 18:27)
//autoeditácia príspevku (09 Jan 2012, 18:27)
podarilo sa mi to pdstranit pomocou http://search.4shared.com/postDownload/ ... e_Fix.htmlbartimeus napísal:Potrebujem Vašu pomoc, dúfam že mi poradíte, už som zúfalí, stále mi to mrzne v misii SEASON UNENDING časť NEGOTIATE A TRUCE. Ten starí oproti na ľavo vôbec nezačne hovoriť. Ani nie ze by zamrzla tá hra. Ako keby zastal dej, nič sa nedeje. Oni sa aj hýbu (obzerajú), ale nič viac. Jediné čo sa mi dá je loadnúť hruReinstal nepomohol
http://lmgtfy.com/?q=SEASON+UNENDING+skyrim+stuck //ako vidim tak si to uz vyriesil, my bad, ze necitam do konca
Vyhľadávač mi to tu na Hojku ešte nenašiel, a keďže je to podľa mňa najlepšie, najvtipnejšie a najvýstižnejšie FUS RO DAH! video, podaelím sa. 
-
XGames
VIP
ja ti viem pomoct za 35euro, 100% ti to pojde bez problemovriso15 napísal:zdravím ... mám pomerne väčší problém pri spustení ... mám verziu od blackbox a vždy keď spustím hru dostanem sa do menu dám nová hra a potom ma vyhodí naspäť do windowsuskúšal som aj verziu od razor a robí mi to isté
neviete mi prosím nejak pomôcť?
mám NBK : Intel core i7-2670QM, NVIDIA GeForce GT 540M, 2GB, 8GB DDR3 Memory, Win 7 Home premium
-
Eru
Light Professional
a este aj mapu k tomu dostanes! 
Jedna vec je hru sťahovať a nepodporovať vývojárov, ale druhá vec je vyslovene klamať zo strany obchodu. Tvrdiť, že mu to nejde čisto kvôli warez verzii, a ponúkať mu svoj produkt s tvrdením, že mu to pôjde na 100% je fakt na hlavu. Navyše má verziu ktorá iným ide, takže vo verzii možno problém nie je. Čo ak mu nepôjde ani vaša originálka, aká výhovorka príde?
K veci, niečo podobné sa dialo, keď si mal v systéme nastavený zvuk na 192 000 Hz. Akonáhle to znížiš na 48 (alebo aj 96?) tak to išlo. Neviem či je to aj tvoj problém. S tým zvukom sa ľudia ani nedostali do menu.
-
XGames
VIP
Tak ono to cele bolo myslene s troskou ironie, ale pri original verziach mas sancu ze ti to nepojde ovela mensiu.
A hlavne by sa tu warez ani nemalo riesit.
Ale ted skorej nieco na pobavenie
cesky trailer
slovenska verzia tiez existuje
A hlavne by sa tu warez ani nemalo riesit.
Ale ted skorej nieco na pobavenie
cesky trailer
slovenska verzia tiez existuje