se Xperia mini pro problém pri prehravani videa na webe
se Xperia mini pro problém pri prehravani videa na webe
....používam operu prehliadac a este ani raz sa mi nepodarilo prehrať neaky seriál alebo film online,vždy sa to zasekne a už nerozbehne...pri prehravani sa sťahuje obsah do telefónu?môže to byť že to sťahuje a ked sa zaplni interná pamet tak sa to sekne?ak to tak funguje nedá sa to nastaviť nech to sťahuje pri prehravani na sd kartu?
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: se Xperia mini pro problém pri prehravani videa na webe
Skúšal si ísť cez štandardný Android browser?
Problém je možno v tom, že Opera najprv dáta preženie cez ich servery, kde nejakým Hi-tech super mega spôsobom skomprimujú a upravia stránku aby mala čo najmenšiu veľkosť. Možno to videu nerobí dobre.
Alebo ešte skús nejaký iný prehliadač(dolphin, firefox, skyfire...)
Problém je možno v tom, že Opera najprv dáta preženie cez ich servery, kde nejakým Hi-tech super mega spôsobom skomprimujú a upravia stránku aby mala čo najmenšiu veľkosť. Možno to videu nerobí dobre.
skúšal som aj originál ale presne to isté....ale druhé som este neskusal ....vyskúšam a ozvem sa....94jakub napísal:Skúšal si ísť cez štandardný Android browser?
...tak nič skúšal som dolphin,forefox ale stale to isté.....
Podporuje ten telefon a prehliadac vobec Flash?
Áno podporuje mám naistalovany flash player 11