reparat 1.polroku
reparat 1.polroku
Dobrý deň chcel sa spýtať či sa robí reparat 1.polroku? alebo nie?
Ďakujem za Váše príspevky.
Ďakujem za Váše príspevky.
Re: reparat 1.polroku
Nie nerobi sa, do konca roku mas dost casu aby si si to opravil.
že keď prvom polroku máš dajme tomu samé 5-tky tak reparát na porloka sa nerobí? iba keby som mal na konci roka?
-
mirak2
Hardcore addict
reparat nie, o komisionalky mozes poziadat. je problem opytat sa triednej/ho?
nie nieje
... ale dlhšiu dobu mi nedpisuje...
Po dlhsej dobe, ked opat navstivis skolu, aby si zistil, ci je trieda stale tam, kde na zaciatku sk. roku, ci niekto zo spoluziakov nezacal mutovat a ci mate este stale rovnaku triednu, sa jej na to rovno spytas osobne. Uz zajtra mas prilezitost 
-
iceman1414
Medium Star
Mám pre teba dobrú správu, ak máš na konci roka viac ako 3 päťky (alebo 2 neviem isto) tak tiež nerobíš reparát.
Iceman tiež neviem či 2, alebo 3 ale máš pravdu
A vraj dobrá správa 
Nitus tak to zhŕniem aby si mal jasno
V 1 polroku sa reparát nerobí... Ani keď máš 1, alebo 10 päťiek... Ale môžeš požiadať o komisionálky...
V 2 polroku sa robí reparát maximálne s 2, alebo 3 predmetov, ak z viacerích automatický si prepadol. Tak sa snáž...
Určite máš šancu si to opraviť ešte v 1 polroku
A nabudúce choď za tiednym 
Nitus tak to zhŕniem aby si mal jasno
V 1 polroku sa reparát nerobí... Ani keď máš 1, alebo 10 päťiek... Ale môžeš požiadať o komisionálky...
V 2 polroku sa robí reparát maximálne s 2, alebo 3 predmetov, ak z viacerích automatický si prepadol. Tak sa snáž...
Určite máš šancu si to opraviť ešte v 1 polroku
A pokiaľ si ten typ, čo má dvojku/trojku a nie je spokojný ... chceš si to opraviť, vieš že to vieš na lepšie ale učiteľka tvrdí opak, ... tak ti dá pocítiť pri reparáte, že to naozaj nevieš