Dačo o crew

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Shark_360
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Dačo o crew

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Najdi mi konkretne kde som napisal, ze cena nie je dolezita? Napisal som, ze ked si za to PLATI tak by mal dostat aj support. O cene som nepovedal nic.

Vo svete sa to stava bezne, lenze vo svete to daju vediet vopred, pripadne rozoslu masove maily, ked sa nieco objavi, ospravedlnia sa zakaznikom a povedia, co je vo veci. Co tu dotycny uzivatel dostal bola ignoracia, pripadne zvalovanie viny na neho. To nie je moc profesionalne, nemyslis?

Absolutne nikoho neserie, aky super support bol vcera, minuly tyzden, pred pol rokom, ale aky je TERAZ. Ked si ho opravia a budu s nim kladne skusenosti, tak nemam problem. Ak tam nie je nieco v poriadku a nie je to chyba najomcu servera, tak ma plne pravo sa stazovat.
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

Problémy s podporou

Vážení klienti,

dovoľujeme si vás poprosiť o trpezlivosť s našou podporou, momentálne nám vypadli dvaja zamestnanci, hľadáme za nich náhradu. Dokiaľ ju nenájdeme, prosíme vás o zhovievavosť a čo najmenšie zaťažovanie podpory otázkami, na ktoré nájdete odpoveď vo FAQ / na webe alebo otázkami, ktoré podpore nepodliehajú (pluginy, atď.).

Ospravedlňujeme sa za komplikácie a ďakujeme za ústretovosť.
zdroj: http://saim.crew.sk/user/overview/newsreader/92 oznamene to bolo vopred... :wink:

//Na druhu stranu plne suhlasim s tym, ze ma pravo sa stazovat. Ale nie takou formou, ze sa zacne vyhrazat inym game hostingom, ktory mimochodom MC ani v ponuke nema. Taketo veci sa riesia trosku inak, a teda, ked mu technik jasne napisal, ze jeho problem nedokaze vyriesit, mal jednou vetou poziadat o zrusenie servera a o vratenie penazi za obdobie nefunkcnosti. Toto je postup, ktory zvoli normalny clovek. Ked uz raz ma s tymto hostingom problem, nikto ho nenuti u nich zotrvat, a kedykolvek moze prejst ku konkurenicii...
Belzi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Belzi »

Je tam napísané:

prosíme vás o zhovievavosť a čo najmenšie zaťažovanie podpory otázkami, na ktoré nájdete odpoveď vo FAQ / na webe alebo otázkami, ktoré podpore nepodliehajú (pluginy, atď.).

Akurát že ja nemám problém s pluginami. A vo FAQ to teda neni. Vyhrážanie nieje, ak napíšem "račej fakaheda" nepovedal som, že idem prestúpiť na fakahedu (majú mc servery). A ja mám dosť trpezlivosti, ale tak už to riešim skoro mesiac. Chceš povedať, že tebe by nervy nerobilo stále klikať na tlačítko "Reštarťovať server" ?
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

Problemy s nahodnymi alebo systematickymi vypadkami su, hlavne pri 1,6, ktore sa daju lahko zhadzovat, alebo potom pluginmi. Taketo problemy vo vacsine nevieme vyriesit, nakolko hry ktore poskytujeme alebo pluginy sme nevyrabali my, takze je mi luto ak neodpisem koli casovej narocnosti alebo neznalosti k problemu.
V podstate ti muselo byt jasne, ze technik tento problem v dohladnej dobe nedokaze vyriesit. Tak mi teraz prosim ta napis, co od toho celeho ocakavas?? Uz som to raz napisal, kludne si mohol poziadat o zrusenie servera a vratenie penazi, naco mas narok! Mohol si poziadat o uplne novu instalaciu na iny server (stroj), cim by sa mohol problem vyriesit...Mohol si poziadat o casovo obmedzeny sponzoring, kym sa problemy s podporou alebo s MC nevyriesia...

Ale nie...co si ty spravil? zalozil temu na fore a skapal pes :)...tu sa mi hodi lekova otazka: "Tak prečo si u nich ešte platíš hosting?"
Napísať odpoveď