League of Legends
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: League of Legends
shaca som zacal hravat v poslednej dobe casto a nesuhlasim s tym ze je to nevybalancovana postava, skus si ho zahrat a uvidis ze to neni med lizat 
-
Croven
Star
tak ak mas vseobecne problem hrat proti stealth champom,tak si wardy kupuj,ono je lepsie kupit v early game 5 ward a farmit niaky item o 3 minutky dlhsie ako za 3 minutky 5x skapat a nafeeditForsaken napísal:poradte ako hrat proti Shacovi, este som za neho nehral ale dost ma vytaca...
1. instant stealth - 99% sanca na zdrhnutie
2. tie boxy to uz neviem co za kkta to vymyslelo - dmg ako krava - neni az taky velky ale dost rychly a ktomu fear, a moze ich polozit kolko ? 5 naraz?
3. hadzaci neviem co, na vyssich lvloch to robi skoro 1/3 hp dmg....
4. halucinate - najvacsia kktina, okrem toho ze zdrhne, tak vycari kopiu s dost velkym dmgom...
pride mi to strasne OP, ci uz ako jungle, alebo aj v line... pretoze je tazko zabitelny kvoli 1 2 4 dokaze zdrhnut, a v pripade potreby moze zabit aj ked ma 1 hp...
- dalej mi pride neuveritelne velky dmg od neho, ci uz boxy, halucinate alebo to co hadze... a fakt pokial nemas 200magic resist tak je problem to prezit...
tento hero podla najviac vycnieva ako nebalancovana postava oproti ostatnym...
tu nejde o stealth.. ide o to ze je ho problem zabit... nieje to ako bezny champ zdmgovat na 0 a je dead.. pretoze ma niekolko sposobov ako uniknut s 1hp... ale to by nebol az taky problem tiez, kedy nadaval taky dmg ze ta dokaze zabit aj potom ako ty mas 100% on 10% a zacne utekat...
-
lekoklatik
VIP
Oracle, vision ward, prípadne lee sin a iny "odhlaovaci" hrdina, hotovo.
na zaciatku byt jedine opatrny.Hravam s nim dost casto a vzdy sa mi zatial podarilo dat na zaciatku najviac killov.V neskorsej faze hry uz nevycnieva tak.
-
PhYs0c
King
ja si s nim zvycajnem smajdnem FB, a pokracujem vo feedeni, v late game ked mam infinity edge a dva phantom dancery, tak su superi v lese
QR za Leblanc a ani ten Stealth si nezapne 
inak je pravda ze shaco je dobry len zo zaciatku po takych 40 minutach uz nie je az taky dobry. A treba si davat pozor ze ked da Q tak ma vecsi critical (alebo nieco ine uz neviem) takze si davajte pozor aby vam nedal E. Ked da W tak prvu hit ktoru do vas da autoattackom tak bude vecsia a keby ste nevedeli rozoznat toho shaca od jeho kopie tak staci si vsimnut kto pouziva spelly a viete na koho mate ist.
nema vacsi critical, len po pri utoku zo stealthu dava utok automaticky crit, W je box, po nom urcite hit ktory da nieje vacsi..tolko moj postrehflector napísal:inak je pravda ze shaco je dobry len zo zaciatku po takych 40 minutach uz nie je az taky dobry. A treba si davat pozor ze ked da Q tak ma vecsi critical (alebo nieco ine uz neviem) takze si davajte pozor aby vam nedal E. Ked da W tak prvu hit ktoru do vas da autoattackom tak bude vecsia a keby ste nevedeli rozoznat toho shaca od jeho kopie tak staci si vsimnut kto pouziva spelly a viete na koho mate ist.
Aj mne sa tak zdá.masterX napísal:
nema vacsi critical, len po pri utoku zo stealthu dava utok automaticky crit, W je box, po nom urcite hit ktory da nieje vacsi..tolko moj postreh
preto ked spravim kopiu tak nespelujem 
-
lekoklatik
VIP
tak som sa sekolLukasqoO napísal:
Aj mne sa tak zdá.
-
lekoklatik
VIP
@flector: veď ano >
!!!Shaco stealths himself instantly and teleports to target location. His next attack is guaranteed to critically strike.
Shaco teleports nearby and becomes stealthed for 3.5 seconds.
His next basic attack within the next 6 seconds will critically strike, dealing 140/160/180/220/240% damage (normal critical strikes deal 200% damage).
lekoklatik dik za dobre hry
Konecne som si zahral aj s clovekom,ktory vie co robi 
-
lekoklatik
VIP
Rado sa stalo.
Mimochodom ja som si až potom uvedomil že to hráte prvý krát (tvoj kamarát Heimer), takže som sa potom trieskal po hlave že som sa divil že neviete nejaké veci
Potrebujem si tam kúpiť aspoň leblanc.
Tento týždeň je pekne slabá champ rotation -___-
Mimochodom ja som si až potom uvedomil že to hráte prvý krát (tvoj kamarát Heimer), takže som sa potom trieskal po hlave že som sa divil že neviete nejaké veci
Potrebujem si tam kúpiť aspoň leblanc.
Tento týždeň je pekne slabá champ rotation -___-
co si saleny? mne sa zda tento tyzden dost silny vyber.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Hladam niekoho na normal hry , uz ma prestava bavit hrat s trotlami . Ak je tu niekto koho tiez nebavia trolovia ktori naschval kazia hry nech si ma prida . EUNE - LukasSVK
Vynikajuca posledna hra pushneme vsetky lajny ... nicime nexus, enemy ubrani ... akali a kass zacnu trollit a hra je hned v riti
Vynikajuca posledna hra pushneme vsetky lajny ... nicime nexus, enemy ubrani ... akali a kass zacnu trollit a hra je hned v riti