BattleField 3
Re: BattleField 3
presne.. mozno sa na tom len uskrnaju a ze "to je len jeden takyto.."
Pozri na oficialne fora, stiahni najnovsie ovladace, atd. S velkou pravdepodobnostou uz existuje nejake riesenie ktore ti pomoze.FUZE napísal:Pada vam ta hra na radeonoch?Ja som si kupil orig. kvoli tomu ze warez verzia mi furt padala a orig.mi robi presne to iste(program prestal pracovat), mna uz asi rozje*.e...
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ale ved oni su retardi alebo co ze si nevsimnu ze je to cheater? keby to boli amici tak nepoviem...frajerik napísal:Ja len dufam ze bude viac takto DICE stalkovat aby im ukazal ako to "we nailed it". Nech len cheatuje a zabija ich. Mozno potom pochopia ze ta ich anticheat ochrana neni nic moc ked si nebudu moct normalne zahrat.
-
p4ra
Redeemer
Napadlo ti niekedy, ze mozu mat zapnuty debugger, schvalne hraju, nechaju sa zabijat a zbieraju data pre dalsiu analyzu, a potom naraz opatchuju viac takych veci?
Fuuha,co viem tak kazdy 2 typek co si tu hru kupi mu pada,takze s urcitostou viem ze riesenie zatial neni.Ja osobne to uz riesim asi treti den ale mozem povedat ze asi prdim na to pokial nevyjde neaky patch.GothaR napísal: Pozri na oficialne fora, stiahni najnovsie ovladace, atd. S velkou pravdepodobnostou uz existuje nejake riesenie ktore ti pomoze.
Btw:ja som vyskusal snad vsetko(vratane prikazov cez cmd).Stastny to clovek ktori to bez problemov dohral...
//autoeditácia príspevku (09 Jan 2012, 23:47)
Neviem ako je na tom Nvidia ale urcite sa najde kopec...
Skus precitat tuto temu: http://forums.steampowered.com/forums/s ... ?t=2224117
Mozno tam najdes riesenie pre tvoj problem.
Mozno tam najdes riesenie pre tvoj problem.
-
Hotwire
Addict
pochybujemp4ra napísal:Napadlo ti niekedy, ze mozu mat zapnuty debugger, schvalne hraju, nechaju sa zabijat a zbieraju data pre dalsiu analyzu, a potom naraz opatchuju viac takych veci?
-
->slavo<-
Addict
prednedavnom sme s kamošom hrali metro a bol tam typek čo daval snad všetkych ,ale dostal som toho zmrda
Ked sa odpojil mal score 161:1 neskutočny cheater , sory za zlu kvalitu videa.
ja si myslím, že EA na cheaterov kašle. keby chceli, tak už dávno by s tým mohli niečo urobiťp4ra napísal:Napadlo ti niekedy, ze mozu mat zapnuty debugger, schvalne hraju, nechaju sa zabijat a zbieraju data pre dalsiu analyzu, a potom naraz opatchuju viac takych veci?
-
p4ra
Redeemer
Nechcem sa vas dotknut, ale asi ste nikdy nerobili development hry, resp. GM na nejakom serveri. Pretoze sa to presne takto robi. Na druhu stranu som s vami v tvrdeni, ze EA je velmi malo pruzna, ked pride na cheating - bohuzial.
A podla mna to prave takto robia. Pretoze punkbuster ma banovat cheaterov automaticky, preto potrebuju spolahlivo zistit co konkretne novi cheateri obchadzaju a ako tomu zabranit. Punkbuster ti proste nemoze dat ban za to ze mas skore 150:1.SchYzo napísal: pochybujem
-
->slavo<-
Addict
ešte s pohladu cheatera pre porovnanie
fakt dost hardcore
Ten c4 spawn kill no ty vole to je moc
fakt dost hardcore
->slavo<- napísal:ešte s pohladu cheatera pre porovnanie
fakt dost hardcore
ale ja hlavne nechápem načo si človek kupi hru ktorú si kvoli cheatom neužije a ešte aj ban dostane ??
a ak som pozeral tak aj za tie cheaty si platia to neni normalne
-
Grond
Medium Professional
tak zakomplexovani ludia si takymto sposobom dvihaju ego ...
-
Anubis-artS
Light Expert
Nechapem načo tie cheaty používajú. Ak len kvôli tomu aby sa rýchlo nalevelovali tak su dosť blbý. Keď je človek šikovný tak za pár dní sa férovou hrou posunie s levelom aj o 20 priečok. Metro je na to ideálne ... či už pre M320, alebo na oživovanie, healovanie, dodávanie munície .... len dodávaním munície sa dá za jednu mapku získať 40 tis bodov ... a keď je dobrý tým tak sa dá lahko nahrabať skóre 70:10
jasne, urcite kvoli tomu to robia
tomu ver, kupim si ab aby som si spravil dalsi accuracy medal 
Zatial najlepsie BF3 video na ktore som natrafil 
dobre som sa nasmial rochedo 
Chlapci mam mensi problem s hrou (singlplayer) , hra bezi v pohode bez seknutia no po dakych 5 - 10 hrania mi sekne obraz (rozmaze pixeli) a prepne sa do windowsu, hra bezi na pozadi, pocujem ako sa tam striela atd.. ale hru /obraz uz spat neprepnem , musim dat tvrdy restart.. viete mi poradit kde by mohol byt problem? jedine co som aktualizoval, tak je driver na grafickej, inak mam i7 (3,07hz), 2x2x2GB RAM a geforce GTX470 (1280 ddr5), myslim, ze v tomto by nemal byt problem... mozno mi chyba daky driver nvm.. nemam original
vopred dakujem za rady
//autoeditácia príspevku (10 Jan 2012, 20:06)
btw inak troska blbost, ze su tam aj ludia, ktory tam behaju (obyvatelia) a nemozes ich zastrelit
vopred dakujem za rady
//autoeditácia príspevku (10 Jan 2012, 20:06)
btw inak troska blbost, ze su tam aj ludia, ktory tam behaju (obyvatelia) a nemozes ich zastrelit