presne tak...rockove balady - to je najpohodovejsia hudbicka najma do auta.a tie gitarove sólaM!MO76 napísal:JJ disko je onicom,rad pocuvam napriklad metal ballads taku kludnejsia hudba
Aku hudbu mate radi?
-
Nymphested
Zablokovaný
-
Nymphested
Zablokovaný
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
no ja si vypocujem aj tie "teple skupiny alebo interpretov" ak si myslel dako ako B2K, Mario Winas (tak sa to asi nepise) alebo daco podobne.. ale ja to neberem ako rap ale skor ako RnB alebo daco take...c9 napísal:Ja zijem iba pre 4elementy. Hip-Hop ale pre pravy tj. Gangsta RAP a nie ziadny teply cernosi co spievaju ako by mali nieco v zadku zabodnute ...
Este si vypocujem Raege, ska ... A nezabudnem na uspavanky vravi vam nieco GRIND GORE? jedine to ma vie uspat ...
samozrejme najlepsia je pre mna Cista ulica (straihgt street) pocuvam hlavne SK rap a potom kvalitu zo zahranicia (ziadny 50haliernik).
okrem H-H este mozem aj tvrdsiu muziku ale to len obcas...
-
Nymphested
Zablokovaný
-
Nymphested
Zablokovaný
-
haliegro
Medium Star
v kazdom zanri sa najde nieco kvalitne. to si aj rada vypocujem.
kedysi som bola na metal, rock a vsetko, co moja babka nazyva "spušťaňe harčkov z kopca". v poslednej dobe som sa skludnila a zmenila som aj genre na nieco kludnejsie. strasne u mna zabodoval
robbie williams s albumom swing when you are winning, aj ked vsetky ostatne albumy su podla mna prepadaky.
Morcheebou jednoznacne nemoze nikto nic pokazit, pokial to nieje life. ale aj moby, chemicki bratia, portishead a fatboy slim su O.K.
nirvana, aerosmith, guns&roses, dream theater a i. su spoko az na par skladieb,
ska a reage mnam, dost dlho sa zhanam po Bleur album 13 (takze ak niekto nieco vie
) a jednoznacne mambo a salsa je moja laska!
co ma vie vyviest z miery je techno - nehodi sa mi k charakteru, je prilis nervozne na moj vkus
.a slovenska tvorba upada cim dalej tym hlbsie.
kedysi som bola na metal, rock a vsetko, co moja babka nazyva "spušťaňe harčkov z kopca". v poslednej dobe som sa skludnila a zmenila som aj genre na nieco kludnejsie. strasne u mna zabodoval
robbie williams s albumom swing when you are winning, aj ked vsetky ostatne albumy su podla mna prepadaky.
Morcheebou jednoznacne nemoze nikto nic pokazit, pokial to nieje life. ale aj moby, chemicki bratia, portishead a fatboy slim su O.K.
nirvana, aerosmith, guns&roses, dream theater a i. su spoko az na par skladieb,
ska a reage mnam, dost dlho sa zhanam po Bleur album 13 (takze ak niekto nieco vie
co ma vie vyviest z miery je techno - nehodi sa mi k charakteru, je prilis nervozne na moj vkus
Vyrastal som na speed metale HELLOWEEN, GAMMARAY, STRATOVARIUS hlavne od stratakov EPISODE radim stasne vysoko, hlavne baladu forever. Potom som postupne priberal dalsie odnoze metalu. Najprv som pribral progresny DREAM THEATER, SYMPHONY X,... dalej death a tak tu hlavne DARK TRANQUILLITY, IN FLAMES, ... ale hlavne GARDENIAN - Sindustries vypocut a umret. Proste pocuvam skoro vsetko pod znackou metal okrem predpony neo, od toho davam ruky prec. Jasna vec ze nekedy zbehnem do rocku alebo uplne inam napr. ČECHOMOR, ale metal stale nosim v srdci. S dvoma bratmi sa nam uz prehiba policka vyse 300 albumov tohto druhu. co uz
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa: