Nieco ako spustitelny archyv
-
failExperiment
Expert
Nieco ako spustitelny archyv
Zdravim,
hladam program, ktorym by som mohol spravit toto:
mam exe subor, ktory potrebuje zopar dll kniznic a zopar inych suborov obsahujucich ulozene data.
Chcel by som stoho spravit jedno execko, na ktore ked pouzivatel klikne sa tieto subory rozbalia napr do tempu a tam sa spusti spominae exe, "daco ako instalacka".
Neviete ako by sa to dalo spravit ?
hladam program, ktorym by som mohol spravit toto:
mam exe subor, ktory potrebuje zopar dll kniznic a zopar inych suborov obsahujucich ulozene data.
Chcel by som stoho spravit jedno execko, na ktore ked pouzivatel klikne sa tieto subory rozbalia napr do tempu a tam sa spusti spominae exe, "daco ako instalacka".
Neviete ako by sa to dalo spravit ?
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nieco ako spustitelny archyv
winrar/winzip sfx archive [self extracting]
-
failExperiment
Expert
nie je to iba na vytvorenie instalacie ?
-
uplink
VIP
Ak chceš vytvoriť "inštalačný program" tak máš na výber:
http://www.flexerasoftware.com/products ... shield.htm
alebo
http://www.faucourt.com/download/installwizard_en.htm
a iné. Kukni si na googli "software installers", máš tam toho kopu. Tie spravia všetko, aj možnosť "run after installation is complete"
http://www.flexerasoftware.com/products ... shield.htm
alebo
http://www.faucourt.com/download/installwizard_en.htm
a iné. Kukni si na googli "software installers", máš tam toho kopu. Tie spravia všetko, aj možnosť "run after installation is complete"
-
failExperiment
Expert
Ja praveze nechcem instalacny program.
Predstavujem si to nejak takto:
-z mojho programu + vela roznych suborov spravim jeden exe subor
- ked nanho clovek co si ho napriklad stiahne z netu klikne tak sa objavy nejaky dialog alebo obrazok ( ako ked sa startuje eclipse alebo codebloks), porozbaleni sa nstartuje moj program
- dany clovek nieco robi v tom programe
- zavrie ho
- uprace sa bordel, ktory sa rozbablil niekde kde to nie je vidiet napriklad docasne subory
Viac polopatisticky to neviem
Predstavujem si to nejak takto:
-z mojho programu + vela roznych suborov spravim jeden exe subor
- ked nanho clovek co si ho napriklad stiahne z netu klikne tak sa objavy nejaky dialog alebo obrazok ( ako ked sa startuje eclipse alebo codebloks), porozbaleni sa nstartuje moj program
- dany clovek nieco robi v tom programe
- zavrie ho
- uprace sa bordel, ktory sa rozbablil niekde kde to nie je vidiet napriklad docasne subory
Viac polopatisticky to neviem
Chceš od programu, aby vytvoril exečko, ktoré má v sebe uložené dáta. Je to vlastne inštalačka v exe, len nastavíš, aby sa rozbalil v lokálnom priečinku. Proste je to tak. Nazývaj to "spustitelný archív", "dokonalý archív", alebo "archív pre môj prgram", ale je to inštalačka. Toto robia inštalačky.
-
failExperiment
Expert
ServerApp: nechcem, podoba sa to ale chcem daco ine, vidis v mojom lopatistickom opise "stlacat tlacidla Next Next Next Finish" ???
a instalcka po sebe nepoupratuje
Je len nechcem ludi otravovat instalaciou a rozbalovanim, uz si robil program pre pocitacovy antitalent ??
a instalcka po sebe nepoupratuje
Je len nechcem ludi otravovat instalaciou a rozbalovanim, uz si robil program pre pocitacovy antitalent ??
-
audiotrack
VIP
tak to všetko šupni do jedného adresára a vytvor odkaz na exe. Prečo to musí byť v jednom súbore? Nestačí to upratať aby vedeli na čo kliknúť?