F.A. Premier league
Re: F.A. Premier league
Daniel sory ak budem tvrdý ale Suarez je srdcová záležitosť každého fan liverpoolu. Povedal mu negrito možno negro čo vo voľnom preklade znamená, černoško dokonca miláčik. To by ešte nemusela byť pravda, ale ako môže kur*a Mulat uraziť černocha a ako je možné, že Suarez má čierneho starého otca. V žiadnom prípade ten človek nieje racista. Jedna z ďaľších vecí je že Evra je dosť kontroverzný a nieje to prvýkrát čo sa sťažuje. Prečo to rozhodcovi neoznámil počas zápasu ? Nikto nevie... Pridávam nejaké prílohy.
PS: FA by si mala rovnako posvietiť aj na fans MU a ten ich pokrik o zlodejských Scouseroch.
PS2: Možno si zaslúži trest ale 8 zápasov ? Chudák Terry si nezahrá dokonca sezóny.
PS: FA by si mala rovnako posvietiť aj na fans MU a ten ich pokrik o zlodejských Scouseroch.
PS2: Možno si zaslúži trest ale 8 zápasov ? Chudák Terry si nezahrá dokonca sezóny.
- Prílohy
-
- little black boy.jpg (10.06 KiB) 1106 zobrazení
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
na to s tym starym otcom sa odvolava kazdy fanusik liverpoolu. lenze je ine hrat taky dolezity zapas, v ktorom sa nedari a povedat to, alebo sa potom niekde s usmevom fotit s malym cernoskom.
a mozem ta taktiez ubezpecit, ze negro sa nikde na svete nepouziva s priatelskom kontexte - jedine ak cernosi medzi sebou - ale to je uz ina pesnicka
a mozem ta taktiez ubezpecit, ze negro sa nikde na svete nepouziva s priatelskom kontexte - jedine ak cernosi medzi sebou - ale to je uz ina pesnicka
Dobre povedzme, že je vinný /čo podľa mňa nieje/, dostal 8 zápasov na základe nejakých lingvinistov a jazykového konfliktu /medzi eng a esp/. Ten trest je absolútne prehnaný !
-
guess.whoo
Redeemer
tak to nie je na zaklade nejakych lingvistov. ked mu to jasne odcitali z pier a nie je to na zaklade dohadov alebo na tvrdeni proti tvrdeniu tak je trest opravneny. ked je raz fifa silno proti rasizmu a profesionalny hrac si pusti takto jazyk na "spacir" musi dostat trest
8 zapasov za taketo reci a umyselne chovanie, to je malo.
Let's GO ManCITY!!!!! a Chelsea taktiež! xD
-
guess.whoo
Redeemer
to si co za fanusika? 
Kde je napísané že nemôžeš fandiť dvom tímom z rovnakej ligy? xD
-
guess.whoo
Redeemer
ved nikde, len je to divne
fandit trnave aj slovanu mi pride troska divne..
(City/Chelsea)
- inak som rad ze sa tu nerozoberala ČK zo zapasu City-United..
- ked som zacinal na strednej s AJ, profesorka nam povedala ze Negro je najurazlivejsia nadavka pre cernocha.. no je tomu uz viac ako 15rokov, mozno sa pomery zmenili..
- inak som rad ze sa tu nerozoberala ČK zo zapasu City-United..
- ked som zacinal na strednej s AJ, profesorka nam povedala ze Negro je najurazlivejsia nadavka pre cernocha.. no je tomu uz viac ako 15rokov, mozno sa pomery zmenili..
ale aj tak to na červenú nebolo...
-
guess.whoo
Redeemer
-
Steven666
King
Vidieť znova Henryho skórovať za Arsenal bolo neopísateľné. 
-
guess.whoo
Redeemer
super come-back pre arsenal. cely zapas sa trapili, par sanci a prisiel Mesias a spasil ich
velmi vydareny navrat:)
ta oslava a ako cely stadion oslavoval:)
ta oslava a ako cely stadion oslavoval:)
Filipito: ale bolo, mal tam obe nohy, mal. Cervena.
-
DanielDevil
Addict
ide o to že sa nepískajú len fauly keď hráč niekoho "sejme", ale aj keď ide do toho ako buran ale neskončí to nakoniec (chvalabohu) tak ako to vyzerá, išiel oboma nohami dopredu a bolo len šťastie že to neskončilo zranením, a červená aj preto že by Nani išiel do veľmi výhodnej pozície (2 na 1 alebo sám na brankára) už si to presne nepamätám...
sku**** rasisticki rumpli 
hej to viem, na kartu to bolo ale myslím že na červenu nie.plusminus napísal:Filipito: ale bolo, mal tam obe nohy, mal. Cervena.
Kamarát čo je rozhodca, tak som sa s ním otom bavil a taktiež vravel že by dal kartu, ale žltú
-
DanielDevil
Addict
podľa mňa zavážilo práve to že tam by to bol už fakticky čistý gól keby Nani prešiel...každopádne ani odvolanie nezabralo tak si za tým asi stoja