pozeram aj ja po novej podlozke ale nejako som nepochopil poslednej vete v popise k vami odporucanej :
STEELSERIES Steel Pad QcK Heavy
Táto podložka predstavuje splnené želanie všetkých herných nadšencov.Jemný, vysoko kvalitné textilné povrch ponúka komfort a ovladatelnost zároveň.Vďaka svojej charakteristike sa stane podložka neoddeliteľnou súčasťou pracovnej plochy.Kompatibilná so všetkými typmi myší a ideálny pre myši s nižším rozlíšenie.
- ako hracska podlozka na nizsie rozlisenie ?
Ci akoze to myslia ze velka podlozka ? To nemozem mat velku podlozku aj ked ju nepotrebujem ?
ale ako som tak pozeral tak to iste maju napisane aj pri tej najmensej podlozke ... tak to musi byt asi nejak for ...
Lord ANAKIN napísal:pozeram aj ja po novej podlozke ale nejako som nepochopil poslednej vete v popise k vami odporucanej :
STEELSERIES Steel Pad QcK Heavy
Táto podložka predstavuje splnené želanie všetkých herných nadšencov.Jemný, vysoko kvalitné textilné povrch ponúka komfort a ovladatelnost zároveň.Vďaka svojej charakteristike sa stane podložka neoddeliteľnou súčasťou pracovnej plochy.Kompatibilná so všetkými typmi myší a ideálny pre myši s nižším rozlíšenie.
- ako hracska podlozka na nizsie rozlisenie ?
Ci akoze to myslia ze velka podlozka ? To nemozem mat velku podlozku aj ked ju nepotrebujem ?
ale ako som tak pozeral tak to iste maju napisane aj pri tej najmensej podlozke ... tak to musi byt asi nejak for ...
ma niekto skusenosti aj so sklenenou podlozkou ?
Osobne mam teraz roccat sense ... bral som ju preto lebo je fakt tenka. Problem pri plastovych / hlinikovych / sklenenych podlozkaj je ten ze po case zoderu "teflony" a treba si potom kupit skaty, je ale zase pravda ze klzu o poznanie lepsie ako textilne podlozky a kladu mensi odpor. Okrem textilnej podlozky razer som skusal snad vsetky ostatne a popravde nejaky markantny rozdiel okrem ceny tam nieje.
Roccat Sota je IMHO fajn podložka. Ale pravdu povediac nemal som ju no nechce sa mi veriť že by všetky od nich boli fajn len toto nejaký nepodarok ale stať sa môže.
Mám Roccat Sense a Roccat Taito King size a žiadna sa mi nepokrútila ani o milimeter. A myšky na nich fungujú dokonale (Roccat Kone, Logitech G5, Gigabyte ECO600 a nejaké od notebooku).
Sense aj Taito su ale latkove nie? tam sa velmi nema co krutit
pri Sote chceli vytvorit nieco medzi latkovou a pevnou podlozkou a velmi sa im to nevydarilo... ja uz od nich nechcem nic ani vidiet na mojom stole, ich klavesnice, mysi, sluchadla..vsetko predrazeny svetielkuci odpad