Pracovne odevy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
marek789
Novice
Novice

Pracovne odevy

Príspevok od používateľa marek789 »

Jake pouzivate pracovne odevy a od koho?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Pracovne odevy

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

vacsinou intelektualske monterky - rifle + sako ... ale v aute porad vozim monterky od fy. Canis, monterkovu bluzu Emerton, pracovnu softshellku Emerton, peltorku a vystuzenu siltovku, keby bolo treba niekam vliezt, nieco pomerat, pofotit, alebo nieco podobne :-D :-D
marek789
Novice
Novice

Príspevok od používateľa marek789 »

haha to je dobre.No ja mam monterkovy komplethttp://www.manutan.sk/pracovna-kombineza_M8751792.html.ja mam jen boty z canisu. No a kdyz na to prijde rifle a mikina to jisti:)
Jakub140
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jakub140 »

Ujo každý rok fasoval montérky ako majú smetiary (robil strážnika na smetisku) takže mám zásoby akurát že vyzerám ako VPP :D
Tomaskotomasko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Tomaskotomasko »

Kupoval som pre našu partiu stolárov monterky v podobnej farbe aby ladili k drevu, v obchododch boli take hnedé alebo bezove veľmi drahé hoci možno kvalitné ale tak pre istotu som pozrel internet a tam som nasiel jeden typ takých bezovych a celkom sa mi pozdavali tak som na skusku zobral jednu súpravu aby som si v reale prehmatal kvalitu atd. No a monterky boli celkom v pohode a dokonca som sa dohodol s obchodnikom že mi pošle súpravy z každej veľkosti aby som pomerach chlapov a potom mi kuriérom takou sluzbou poslali tie veľkosti ktoré som potreboval a odevy ktoré mi veľkostne nesedli hned kuriér odomna zadarmo zobral a doručil k nim.
Teraz ide leto tak sme ešte doobjednavali monterkove kratasi rovnakej farby no a ja som spokojny, vyzerame ako firma seriozne a monterky nám zatial sluzia. Je to uplne iné ked vidite 13 chlapov rovnako oblečených ako makaju ako každy inak...Keby niekto chcel tiez nejake vybrat tak tu su konkretne monterky ktore som bral mne a mojim stolarom - //del
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Maro. »

Zvárací komplet MOFOS.
mahony222
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mahony222 »

Zvaracké hlavne dvojvrstvove ked uz kupovat ...ja som nedavno kupoval aj nohavice aj bunda tusim do 50e som sa zmestil.
Napísať odpoveď