3Ds MAX - uz vymodelovane objekty
3Ds MAX - uz vymodelovane objekty
Zdravím ludia
neviete kde by som zohnal - stiehol nejake uz vymodelovane objekty v 3Ds maxe aby som ich iba otvoril a mohol s nimi pracovat.? jednasa hlavne o nabytok.
Dakujem
neviete kde by som zohnal - stiehol nejake uz vymodelovane objekty v 3Ds maxe aby som ich iba otvoril a mohol s nimi pracovat.? jednasa hlavne o nabytok.
Dakujem
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: 3Ds MAX - uz vymodelovane objekty
Môžeš si "zakúpiť" evermotion modely, pokiaľ to neni na komerčné účely, tak im je to jedno. Free sú na turbosquide, alebo 3DSmax café.
-
uplink
VIP
3Ds je len mesh, ale keď nechce materiály, textúry a iné krasotinky, tak je to rovnako dobré. Škoda je len že meshe sú obvykle low-poly
...
-
uplink
VIP
fikotek - to som mu už odporučil...problém je s cenou...ale tak dá sa aj ináč, "nakupovať" v prípade nekomerčného používania.
-
fikotek
King
Jaj tak to jsem prehlednul .. okem jsem hledal jen URL adresyuplink napísal:fikotek - to som mu už odporučil...problém je s cenou...ale tak dá sa aj ináč, "nakupovať" v prípade nekomerčného používania.
A ludia nahodou by ste mi nevedeli poradit? robil som dom s funkciou wall. a napr ked hodim texturu steny do jednej izby tam mi to hodi po celej priecke aj od vonku.... potrebuujem to zozdelit... aby som napr do inej izbymohol dat inu texturu a aj od vonku steny teda z opacnej strany inu.
vyber si polygony, na ktoré chceš textúru aplikovať a hod materiál len na ten výber. niekde to tu nedávno ktosi riešil