Hydroxid draselný
-
Gyrxiur
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Hydroxid draselný
Ahojte, potrebujem 2 kg hydroxidu draselného. Kde ho kúpiť čo najvýhodnejšie? Buď cez net, alebo niečo v Žilinskom kraji. Našiel som len nejaký centralchem, kde neodpovedajú a ani pri objednávke nepíšu, koľko stojí poštovné, nemajú ani obchodné podmienky, čiže tam nechcem, no a potom nejaký obchod so školskými potrebami, ale tam majú strašne dlhú dodaciu dobu. Díky
Re: Hydroxid draselný
Ak potrebuješ špeciálne KOH, môžeš si ho kúpiť z českého internetového obchodu lach-ner.com
Nie som objektívne informovaný o kvalite služieb, ale vyzerá to fajn. Ak ti však stačí NaOH, zbehni do Tesca - prípravok Sifo je skoro čistý NaOH a máš pokoj
Nie som objektívne informovaný o kvalite služieb, ale vyzerá to fajn. Ak ti však stačí NaOH, zbehni do Tesca - prípravok Sifo je skoro čistý NaOH a máš pokoj
-
Gyrxiur
Expert
- Kontaktovať používateľa:
nebude tam drahá pošta, no pozriem, a hej, potrebujem KOH, idem to používať na výrobu vodíku a KOH je vraj na to lepší než NaOH
Ale blbosť, kľudne použi NaOH z Tesca, ja používam ten a pracuje dobreGyrxiur napísal:nebude tam drahá pošta, no pozriem, a hej, potrebujem KOH, idem to používať na výrobu vodíku a KOH je vraj na to lepší než NaOH