Dobrý deň!
Mám HTC Wildfire S a mám taký problém, že mi miznú kontakty samé od seba. Volal som asi na 5 čísiel, na druý deň keď som sa pozrel všetkých 5 kontaktov mi zmizlo okrem 1 pevnej linky (zmizla iná, na ktorú som nevolal) a neviem či ešte zmizli aj nejaké iné kontakty, keďže som to nemal s čím porovnať. Keď som prehodil SIM do starého SE K510i tak tam boli. Kamarátovi niekto volal a ten kontakt mu tiež zmizol. Čo to môže robiť? Ďakujem.
Miznú kontakty
Re: Miznú kontakty
Aktualizuj software (firmware) telefonu. Predtym vsetko zalohuj.
Ak mas kontakty synchronizovane s google uctom, tak je mozne, ze ich mas zaradene v roznych kategoriach, ktore sa ti v zozname nezobrazuju. Chod do nastaveni (Display options) v kontaktoch a zaciarkni tam vsetky skupiny.
Ja som na to prisiel tak, ze ked mi volal kamos, tak som jeho meno videl a aj som si pamatal, ze som si ho ukladal, ale v zozname som ho nevidel.
Ja som na to prisiel tak, ze ked mi volal kamos, tak som jeho meno videl a aj som si pamatal, ze som si ho ukladal, ale v zozname som ho nevidel.
zaciarknute tam mam vsetky okrem fb, ked som teraz dal SIM naspat do htc tak chybaju stale.
//autoeditácia príspevku (11 Jan 2012, 19:38)
A to ako?heker napísal:Aktualizuj software (firmware) telefonu. Predtym vsetko zalohuj.
no tak ja zalohu neviem ako ale chcel by som vediet jak sa robi. k teme: ide to vlastne 2 oficialnymi sposobmi. 1 ze pojdes do mobilu nastavenie---o telefone--- aktualizacia softweru . 2 ce program Kies. neoficialne cez odin alebo ROMkybatko napísal:zaciarknute tam mam vsetky okrem fb, ked som teraz dal SIM naspat do htc tak chybaju stale.
A to ako?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ty uz nepostuj debiliny..musis sa do kazdej temy vopchat? program Kies pre HTC? to je iba pre samsungy
sry boze no nekontroluj ma jak dajaky oco .
Ked pises take kraviny co mu vobec nepomozu, tak je dobre, ze ta upozornuje a opravuje.