Kablovka+internet (Orange, T-Mobile, Digi-TV, UPC, ine?)

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Kaliovic
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Kablovka+internet (Orange, T-Mobile, Digi-TV, UPC, ine?)

Príspevok od používateľa Kaliovic »

Ahojte

Neviem, ci som zalozil spravne temu, ale snad ano. :) Vyprsala mi viazanost v Orangei a tak zistujem, ci sa mam hodit na dalsie 2 roky k nim, alebo vyskusat ine moznosti.

Orange mi ponukol TV+net za 25 EUR mesacne s 2 rocnou viazanostou (k zakladnemu baliku som si pridal sportovy a dokumentarny balik programov nakolko ine prakticky ani nepozeram :) ). T-Mobile je nieco obdobne. UPC - neviem, to som ani nepozeral, lebo viem ze ludia s nimi mali kedysi strasne skusenosti. Neviem vsak, ako to je teraz.

Este ma zaujala ponuka DIGI TV - len 12 EUR mesacne, sice menej programov, ale bez viazanosti (to naozaj?):
http://digi-tv.sk/pages/show/38-Bratislava.html

Priznam sa, ze najradsej by som to poriesil cez nejaku Google TV, alebo podobny set-top box, ale predpokladam, ze v nasich zemepisnych sirkach take nieco este neexistuje... :D Bol by som vam ale velmi vdacny za vase navrhy aj ohladne set-top boxu, pretoze v tomto sa vobec nevyznam. Mam momentalne jeden externy disk, cez ktory si pustam na telke filmy, ale urcite by som mal radsej nieco komplexnejsie, napr. toto HTPC, lenze samozrejme pre mna moc drahe:
http://www.dell.com/us/p/inspiron-zino-hd-410/pd

Pripadne som rozmyslal, ze si kupim len nejaku zostavu, nech to mam uz aj na hry. :P Ako mate zariadene svoje "multimedialne TV centrum" vy? Vedeli by ste mi poradit nejaku vhodnu kombinaciu tv/net provider + HTPC/PC?

Vopred dakujem za namety! :)
balthier
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Kablovka+internet (Orange, T-Mobile, Digi-TV, UPC, ine?)

Príspevok od používateľa balthier »

A niesi s tym orangom spokojny?Ja by som teda nemenil vzhladom na udavanu konkurenciu.K tomu digi tv : nedaj sa oklamat sice na stranke pisu bez viazanosti ale ked som si ten net objednal a prisiel mi ho chlapik montovat najprv som si pytal zmluvu a v nej bola 18 mesacna viazanost navyse ma prehovaral ze na stranke nic take neni napisane :) tak som ho pekne poslal kade lahsie.Net to moze byt dobry ale viazat sa k providerovy ktory je tak malo znamy sa nemienim.Referencie k tv tiez nemaju bohvie ake.
Napísať odpoveď