League of Legends
Re: League of Legends
stakym pickom prehrat je fakt tragedia. pridaj si ma Psychos78 meno moje jest. Zaihrame spolu vecer.
s takym pickom ? bez ad carry a supporta ? no cista vyhraPsychoS napísal:stakym pickom prehrat je fakt tragedia. pridaj si ma Psychos78 meno moje jest. Zaihrame spolu vecer.
Leko:Nie nie,ja to hram prvykrat (par dni) a moj kamarat ma lvl 30 len na inom servery.Ale je pravda,ze to uz cca rok nehral.
-
lekoklatik
VIP
Čo sa týka trollovania, tak ja by som o tom po včerajšku mohol básniť 
Ešteže sme hrali normal, pretože som skúšal tristanu, ale tak ako sa to doje*** dalo, to aj doje***
Prste tragédia.
Ale mal som zo seba dobrý pocit, pretože mi ozaj šlo a tristana je môj nový ad carry
Ešteže sme hrali normal, pretože som skúšal tristanu, ale tak ako sa to doje*** dalo, to aj doje***
Prste tragédia.
Ale mal som zo seba dobrý pocit, pretože mi ozaj šlo a tristana je môj nový ad carry
lekoklatik ja leblanc mám a skin som si kúpil dnes, no akonáhle som sa napojil do tímu, ktorí chodili na mape 5v5 4 top a ja sám mid tak to nemalo cenu
ja mám vždy šťastie na tie tímy 
-
lekoklatik
VIP
LeBlanc na West server, kde som lvl 12, tam sa s nou bude "pwnit" ^^
Viktor mi príde kapánek slabší.
Viktor mi príde kapánek slabší.
viktor je na hovno... trafit E je nahoda ako skill...
Praveze E je uplne easy. Musíš proste predvídať
-
lekoklatik
VIP
čosi. E je zverina.
Smartcast FTW!!!
Bez Smartcastu by som teraz nezahral nič. Nechápem prečo som sa o tom dozvedel až takto neskoro.
So Smartami je to lahoda. LeBlanc napr. je proste úžasná so smartom : )
Smartcast FTW!!!
Bez Smartcastu by som teraz nezahral nič. Nechápem prečo som sa o tom dozvedel až takto neskoro.
So Smartami je to lahoda. LeBlanc napr. je proste úžasná so smartom : )
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
lukasqo, zvysok timu chodi teamfighty vo stvorici, ty si sam farmis na mide a team je na vine ? wtf?
PhYs0c dobre nech chodia teamfight, ale ked pingujem spodne turrety kde to pushujú piati z opacneho teamu tak to sa mi zda na hlavu postavene. Za 12 minut prehrat 5v5 sa mi zda trochu moc
-
lekoklatik
VIP
Nuž, už to ide dolu vodou s tým rankom -_-
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Trošku od témy, ale, videli ste už toto? 
Pod videom je aj odkaz na stiahnutie, lenže teraz je ešte jeden krok, ktorý musíte urobiť:
Enjoy.
Pod videom je aj odkaz na stiahnutie, lenže teraz je ešte jeden krok, ktorý musíte urobiť:
Ja to už mám a nenormálne sa smejemIf you are attempting to do this now, you need to make 2 copies of the Britney Spears mp3, then rename them the same as LOL_Odin-Login_Loop and LOL_Odin-Login_Nose. Make sure you are constantly checking your launcher to see if it is working correctly.
Mám taký problém. Dnes som šiel hrať LoL. Keď už mi mala ukázať načítacia obrazovka (summoning), tak mi len vyhodilo chybu, že asi mám blokovaný firewall. Tak som tam povolil všetko, čo sa týka LoLka. Nič. Tak som ju vypol. Ale aj tak mi to zasa nahodilo chybu. A ani preinštalácia nepomohla. Neviete čo s tým?
-
lekoklatik
VIP
no to by nasralo aj mna, hlavne pri takom skore ake si mal v tych zapasoch , randomaci co?PsychoS napísal:
Jedine. Smutne bolo ze som hral cely den a nedali si ten daily bonus
-
lekoklatik
VIP
Normalka? Tu mam uplne v prdeli. Ludia tam skusaju champov a tak to robim aj ja. Proste si z toho robit rit, bavim sa.
Ale ranked? Tak tak ako som bol par prispevkov dozadu nadseny teraz grciam. 1280 -_-
Nech robim co robim, neuveritelne...
Ale ranked? Tak tak ako som bol par prispevkov dozadu nadseny teraz grciam. 1280 -_-
Nech robim co robim, neuveritelne...
kvoli tomu by som sa aj do hry vratillekoklatik napísal:kedy sa dockame takychto skinov?