Pri charaktere tejto ženy by som sa ani nedivil, keby to bolo naopak a vozičkar bol len divadielko, aby sa ukázalo aká je to cnostná žena a keď doslúžil svojmu účelu, tak putoval tam, kam patríjuho napísal: kedze vozickarmi uz opovrhuje ked ju jeden z nich pustil k tkzv. vode
Správanie sa ministrov + politika na Slovensku
-
tehla
Re: Správanie sa ministrov + politika na Slovensku
nie nie chlapce ty si asi nezachytil tie informacie co vtedy prudili zo vsetkych stran http://www.cas.sk/clanok/121324/riapos- ... zenou.html
radicova v smotanke napísal:Odišiel odo mňa kvôli inej žene
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ty o čom točíš? Čas.sk?
Nechcem zakladať novú tému tak to hodím sem. Možno aj ostatným občanom Slovakistanu konečne docvakne načo potrebujú naši politici zmeniť nemocnice na akciové spoločnosti a následne odpredať ich časť.
http://www.aktuality.sk/clanok/192941/w ... poslancov/
//
aj by som dačo povedal, ale väčšina z vás ani nemá gule nato podpísať sa, ja som sa podpisoval aj pod negatívnu karmu a "Hughito" je mi svedkom, takže ste iba úbožiaci (nevšimol som si zmenu 27. pravidla, ktorá nastala 19. augusta ak by dakto nechápal o čo ide)
http://www.aktuality.sk/clanok/192941/w ... poslancov/
//
-
seth82
Darca
Tak Matovič si nakoniec splnil svoje slovo http://www.sme.sk/c/6043255/igor-matovi ... nacie.html
taka otazka mimo temu, dnes bolo v spravach, ze este stale nie je vyplatenych asi 40000 majitelov dlhopisov, ktore kedysi davno zaviedol meciar...a nejako sa neviem dopatrat, kto vlastne tie dlhopisy vtedy dostaval, kto na ne mal narok a podobne...na stranke fondu narodneho majetku je len formular ziadosti na vyplatenie, ziadne blizsie info...tak len nahodou zistujem, ci na to nemam narok
350 euro by sa hodilo...
-
Sagittarius
Guru
Tak potom je to len jedna bublina a je okolo toho veľké haló. A ak to je tak ako píšu, nakoniec im žiadny názov nezobral...Stalo sa tak teda v ten istý deň, ako predstavitelia hnutia okolo poslanca Igora Matoviča požiadali o registráciu svojej strany, ktorá mala niesť názov Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti, skrátene Obyčajní ľudia.
Vystihujúce.
Inak, SDKÚ začne začína liezť ľuďom krkom, dokonca aj tatko povedal, že ich už asi nebude voliť.
Inak, SDKÚ začne začína liezť ľuďom krkom, dokonca aj tatko povedal, že ich už asi nebude voliť.
-
seth82
Darca
Neviem, že kam som to mal dať, takže tu. Je to dosť populistické a srny netušia, či by to splnili, ale v podstate sa to celkom zhoduje s mojím názorom na celý ten náš cigánsky problém http://hnonline.sk/slovensko/c1-5440636 ... y-za-pracu
Sluby su to pekne, ale od vladnucej strany dost populisticke, pretoze prilezitost mali a podobnym navrhom sa ani nezaoberali.
Sam som volic SAS a este rozmyslam ci vobec tieto volby volit pojdem. Ak aj pojdem tak asi sas. Sas vie ako nalakat volicov a neverim tomu ze to na com postavili kampane ako aj tuto sa hrnuli splnit. Vysla im kampan s ganjou, buze****, oslovili mladych a tych co politika nezaujima, takisto tych co mali nadej na zmenu, nepodarilo sa im to vsak naplnit, vedia ze ti ktori ich volili prvy krat prave kvoli tej kampani uz na nich dajme tomu zanevreli a volit nepojdu, tak vymysleli razantne NIE pri Eurovale co im ako ubralo tak aj hodne pridalo na potencionalnych volicoch, a teraz dalsi krok, odpracovat socialku. Krasna predstava. ked si clovek cita diskusie a pod. nemusi byt zo sas aby pochopil ze prave tato tema dnes trapi velke % ludi.
Neviem ci pisem zrozumitelne ale koniec koncov, jedna sa podla mna o populizmus
Viem ze toto forum je preplnene SASofilmi takze cakam na tie reakcie, odpovedat aktivne urcite nebudem takze staci K- nemusite sa namahat rozpisovanim
Neviem ci pisem zrozumitelne ale koniec koncov, jedna sa podla mna o populizmus
Viem ze toto forum je preplnene SASofilmi takze cakam na tie reakcie, odpovedat aktivne urcite nebudem takze staci K- nemusite sa namahat rozpisovanim
-
seth82
Darca
Vyjadrím to takto - už od pádu režimu nám konštantne vládnu tí, ktorí boli vysoko postavení aj za režimu. Od roku 1989 sa toho veľa nezmenilo, iba poobracali kabáty. Sú pri moci už viac ako dvadsať rokov a stále sú to tí istí - preto si myslím, že by mala nastať kompletná výmena tých kádrovníkov na Zbojníckom Vŕšku. A prečo? Pretože zmenu sme tu ešte nemali. Nepíšem teraz o "zmene" typu objavenie sa novej strany, ako bola v minulosti ANO, alebo ich preskupovanie sa - vždy to doteraz bola iba reformulácia inej strany, v ktorej sa možno objavilo zopár nových mien, ktoré sa ale veľmi skoro prispôsobili bačovaniu tých "skúsených". Avšak ako vidíme, už iba potenciálny náznak výmeny ukazuje silu "starých" strán a ich finančné pozadia.
Nechcem naivne tvrdiť, že SAS bude lepšia, že Matovič bude lepší, že hocikto z tých nových (podotýkam nových, nie Mojsejovú a Malíkovú) bude svätý, pretože to sa odhadnúť nedá. Ale ak uvažujem čo i len trochu logicky - doteraz sme zmenu ešte okoštovať nemohli, tak ako vieme, že ako by prípadná zmena dopadla? Každý píše, že nech už je v parlamente hocikto, furt to bolo u nás rovnaké - prečo asi? Pretože k ozajstnej výmene vôbec nedošlo, furt sú tam tí starí pohrobkovia, ktorí cupitajú vo vrcholovej politike od pádu režimu.
Takže preto si myslím, že výmena by pomohla. Ako by dopadla, to neviem, ale viem už na sto percent, že to, čo tu bolo doteraz, dobré nebolo. A je mi jedno, či tu bude niekto dookola rapotať o nesplnených sľuboch SAS (ako všetci vieme, na ich splnenie potrebovali schválenie svojich koaličných "partnerov"), zásadovosti alebo nezásadovosti, populizme, alebo nepopulizme - úprimne priznám - ak bude populizmus nápomocný k vykopaniu starých šarvancov do opozície, beriem ho. A s týmto, hoci sa mi niektoré kroky SAS hnusia, ich budem voliť znovu. Ak by som nevolil ich, volil by som Matoviča a spol. Pretože pasivita by určite nepomohla nikomu.
Nechcem naivne tvrdiť, že SAS bude lepšia, že Matovič bude lepší, že hocikto z tých nových (podotýkam nových, nie Mojsejovú a Malíkovú) bude svätý, pretože to sa odhadnúť nedá. Ale ak uvažujem čo i len trochu logicky - doteraz sme zmenu ešte okoštovať nemohli, tak ako vieme, že ako by prípadná zmena dopadla? Každý píše, že nech už je v parlamente hocikto, furt to bolo u nás rovnaké - prečo asi? Pretože k ozajstnej výmene vôbec nedošlo, furt sú tam tí starí pohrobkovia, ktorí cupitajú vo vrcholovej politike od pádu režimu.
Takže preto si myslím, že výmena by pomohla. Ako by dopadla, to neviem, ale viem už na sto percent, že to, čo tu bolo doteraz, dobré nebolo. A je mi jedno, či tu bude niekto dookola rapotať o nesplnených sľuboch SAS (ako všetci vieme, na ich splnenie potrebovali schválenie svojich koaličných "partnerov"), zásadovosti alebo nezásadovosti, populizme, alebo nepopulizme - úprimne priznám - ak bude populizmus nápomocný k vykopaniu starých šarvancov do opozície, beriem ho. A s týmto, hoci sa mi niektoré kroky SAS hnusia, ich budem voliť znovu. Ak by som nevolil ich, volil by som Matoviča a spol. Pretože pasivita by určite nepomohla nikomu.
ja napriklad stale nechapem, preco nie su uz teraz davky podmienene odpracovanim nejakej prace, ved v mestach je tak strasne vela bordelu, odpadkov, o ktore sa nikto nestara, cierne skladky, burinou zarastene chodniky, spinaseth82 napísal:Neviem, že kam som to mal dať, takže tu. Je to dosť populistické a srny netušia, či by to splnili, ale v podstate sa to celkom zhoduje s mojím názorom na celý ten náš cigánsky problém http://hnonline.sk/slovensko/c1-5440636 ... y-za-pracu
ako keby nemohli odrobit aspon 50 hodin mesacne, to je taky problem rozdat im lopaty?
Správanie sa ministrov + politika na Slovensku
Beardie napriklad dobre. Uz teraz vidat sem tam ciganov z vestami a tvaria sa ze upratuju. Neviem sice co je to odrabanie necoho ale to teraz neriesim. Neviem nikdy som nepostrehol niekoho ze by na nich dozeral, nech radsej daju takeho cloveka drobnemu podnikatelovi ako napr. Upratovacku a ten urcite podba na to aby to bolo odrobene. Usetri mu to nejake to € a bude to efektivnejsie.
V tomto mi je SaS sympatická, prichádzajú aspoň nejaké reálne riešenia a iniciatíva z ich strany. No len čo, keď sa odborníci a neviem aké hovná z SDKÚ a SMERu okamžite vyjadrili, ako to nie je možno a reálne. Čo urobili oni za tých x rokov vo vládnucich pozíciach ? Nejaké pochybné projekty typu naučíme cigánov robiť na počítači, čo sa iba nakradlo zase ? Odpad.
Dávali cigánov v telke a tí sa vyjadrovali kladne. Nie všetci majú 6 detí a teda kvalitný zárobok, predsa len je lepšie pre mladého cigána z osady čosi polopatovať a mať min. mzdu, ako nerobiť nič a mať čosi vyše 100 evry. Nevraviac o tom, že keby sa presadila táto zmena, tak by nebolo ani tých 100 evry, ale jedna teplá polievka denne na prežitie.
A že by sa to dotklo napr. aj vysokoškolákov, ktorí sa neuchytia ? No čo, lopata či metla v ruke nikomu neuškodila ešte, ego treba prekonať.
Dávali cigánov v telke a tí sa vyjadrovali kladne. Nie všetci majú 6 detí a teda kvalitný zárobok, predsa len je lepšie pre mladého cigána z osady čosi polopatovať a mať min. mzdu, ako nerobiť nič a mať čosi vyše 100 evry. Nevraviac o tom, že keby sa presadila táto zmena, tak by nebolo ani tých 100 evry, ale jedna teplá polievka denne na prežitie.
A že by sa to dotklo napr. aj vysokoškolákov, ktorí sa neuchytia ? No čo, lopata či metla v ruke nikomu neuškodila ešte, ego treba prekonať.
imho cigani v telke si asi este nespocitali, ze ked pojdu pracovat za minimalnu mzdu tak nakoniec budu mat menej penazi ako teraz ked nic nerobia
Netrep hovadiny.
Dokaz to, teda vyrataj. Podpriemerna romska rodina so 4-5 deckami co "chodia" do skoly a poberaju vsetky davky ake len existuju...nech sa paci
Ďakujem, že čítaš príspevky "nad sebou."