Predvčerom som si kupil nový notebook Asus N53S a hned som ho pripajal na LAN internet ktorý mám zavedený v izbe. Ked ho ovšem pipojím tak v centre sietí ho nájde ale vypíše že : "žiadny pristup na internet". Vedeli by ste mi pomôct ? Hladal som aj tu na fóre ale nedospel som k nicomu
Windows 7 - Ziadny pristup na internet
Windows 7 - Ziadny pristup na internet
Zdravím
Predvčerom som si kupil nový notebook Asus N53S a hned som ho pripajal na LAN internet ktorý mám zavedený v izbe. Ked ho ovšem pipojím tak v centre sietí ho nájde ale vypíše že : "žiadny pristup na internet". Vedeli by ste mi pomôct ? Hladal som aj tu na fóre ale nedospel som k nicomu
. Vopred dakujem
Adaptér : Realtek PCIe GBE Family Controller
Re: Windows 7 - Ziadny pristup na internet
Pripájaš sa cez router (modem) alebo ideš na priamo?
Nemám router idem na priamo
skusil si preinstalovat ovladac ?
hej preinstaloval som ho a skusal som aj starsiu verziu ale bez výsledku
Osobne by som sa skúsil popýtať u providera tvojho internetového pripojenia. Možno má problémy s novým PC resp. sieťovkou. Keď som si ja dával nový router, tiež som musel vyplniť taký krátky formulár, aby mi to fičalo.
-
vladenko007
VIP
Ako vraví Denco je možné že provajder zagegistruje tvoju MAC adresu. To znamená že pripojíš iné zariadenie a musí ho provajder povoliť.
Samozrejme znie to hrôzostrasne ale je to jednuduchá záležitosť. Propojenie viac zariadení sa rieši napriklad switchom alebo routrom kde sa jedno zariadenie zaregistruje a ostatné ktoré sa naňho pripájajú už sa nemusia.
Toto robí náš provajder SWAN ale podľa mňa aj veľa iných.
Samozrejme znie to hrôzostrasne ale je to jednuduchá záležitosť. Propojenie viac zariadení sa rieši napriklad switchom alebo routrom kde sa jedno zariadenie zaregistruje a ostatné ktoré sa naňho pripájajú už sa nemusia.
Toto robí náš provajder SWAN ale podľa mňa aj veľa iných.
jop uz som mal na starom pc podobný problem a vyriesil som to ze som brnkol poskytovatelovi internetu a vyriesilo sa .. diky za radu 
//autoeditácia príspevku (13 Jan 2012, 21:59)
Volal som, vybavené, bolo to kvoli tej MAC adrese nemali moj pc potvrdený... díky chalani
//autoeditácia príspevku (13 Jan 2012, 21:59)
Volal som, vybavené, bolo to kvoli tej MAC adrese nemali moj pc potvrdený... díky chalani