Zdravím,
viacero ľudí v mojom okolí mi vraví, že keď si raz spravia nejakú (napr) semestrálnu prácu vo Worde, pri písaní druhej majú už všetky "formáty" nastavené. Okraje strany, odsadenie prvého riadku atď..
Je to možné ? Ak áno, ako niečo také spraviť ?
Dík
Word 2007 - Uchovávanie formátu
-
vladenko007
VIP
Re: Word 2007 - Uchovávanie formátu
Čo je na tom divné?
Veď okraje strany a odsadenie prvého riadku môžeš mať nastavené bez toho aby si mal v dokumente čolen jednu čiarku.
Prípadne má uloženú šablónu.
Veď okraje strany a odsadenie prvého riadku môžeš mať nastavené bez toho aby si mal v dokumente čolen jednu čiarku.
Prípadne má uloženú šablónu.
No viac menej sa mi jedná o tu šablónu. Viem že sa dá nastaviť hentaké formátovanie aj bez znakov, ale ja to potrebujem mať nastavené po opetovnom spustení Wordu. Takže šablóny by boli ideálne. Nejaký link ako na to ?
nastav co potrebujes, ulozit ako -> sablona
Okej vyskúšam.. dík
-
vladenko007
VIP
Napríklad klikneš na Nový dokument/záložka Moje šablóny/označiť Šablona a kliknuť OK
Potom si upraviš dokument teda okraje a všetky formáty ktoré potrebuješ a daš uložiť.
Prípadne keď už máš dokument ktorý si chceš uložiť ako šablónu tak normálne Uložiť ako a tam vyberieš Uložiť ako šablonu programu Word
Potom si upraviš dokument teda okraje a všetky formáty ktoré potrebuješ a daš uložiť.
Prípadne keď už máš dokument ktorý si chceš uložiť ako šablónu tak normálne Uložiť ako a tam vyberieš Uložiť ako šablonu programu Word