Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
TommyHot
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa TommyHot »

Terepin napísal:Na začiatku ma obviňovali z pravého opaku. :/
Predtým som nerobil nič a čudovali sa, ako si takto chcem niekoho nájsť.
Ty si nic nerobil asi takym stylom, ze si sedel doma a cakal na zazrak. Je rozdiel nic nerobit a rozdiel netlacit na pilu ;)
Rixsus
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rixsus »

Podla mna ma Terepin pravdu... ak nema zaujem ist dalej... co tu vsetci kecate o tom, ze treba ist pomalu ??? absolutne nechapem... na lasku treba dvoch a nie iba jedneho co sa snazi ako trubka.... :P a to spoznavanie atd... sak jasne, ale ked druha strana nespolupracuje je najlepsie sa pohnut dalej :)
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Nečakaná, až drastická zmena.
To druhé dievča, o ktoré som mal záujem... Tak práve o ňu som záujem nemal. Ja som totiž snahou získať ju sa len pokúšal vyplniť si prázdne miesto po inom dievčati - po prvom, čiže Melani.
A dokázal som obalamutiť aj sám seba. Že ju milujem mi zaplo až keď som sa začal správať ako závistlivý hajzel. Po tomto som sa zosypal a len veľmi neochotne akceptoval fakt, že po nej túžim ako po kyslíku. Ona ma však odmietla a začala chodiť s mojím najlepším kamarátom.
Keby ma teraz oslovilo hocijaké dievča, nevládal by som povedať ani len "Ahoj." Kým sa z toho spamätám, tak to bude trvať.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

takéto reči chcú možno psychológa, s dievčaťom je stále len a len hra. Viac to môže byť keď sa s ňou budeš chcieť vziať
Terepin
Addict
Addict

Nejak som nepochopil súvis.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...zrejme to bolo myslené tak, že vzhľadom k situácii mávaš strašne prehnané reakcie...s tou babou si ani nechodil, nikdy ťa nechcela, neviem ako často ste boli spolu vonku, ale na to, že ste spolu neboli vo vzťahu je toto prehnaná reakcia...ty sa zaľúbiš asi do každej a to z toho dôvodu, že si tak strašne sám a tak strašne túžiš po partnerke, že si schopný sa zaľúbiť do hocikoho...
Terepin
Addict
Addict

Takto. Do druhého dievčaťa som sa nezamiloval. Nikdy. A s Melani som sa veľmi zblížil. Až príliš; zdôveril som sa jej s pomaly všetkými svojimi tajomstvami, o ktorých nevie nikto iný. A podotýkam, že to bolo spontánne a nie vynútené. V tomto zmysle sa aj ona zblížila ona so mnou. Lenže zatiaľ čo pre ňu to znamenalo len získanie dobrého kamaráta, ja som v nej spoznal svoje vysnívané dievča, o ktorom som si myslel, že existuje len v mojej predstave.
Proste na dievčatá mám smolu. :cry:
Filipito
Darca
Darca

Grim napísal:...zrejme to bolo myslené tak, že vzhľadom k situácii mávaš strašne prehnané reakcie...s tou babou si ani nechodil, nikdy ťa nechcela, neviem ako často ste boli spolu vonku, ale na to, že ste spolu neboli vo vzťahu je toto prehnaná reakcia...ty sa zaľúbiš asi do každej a to z toho dôvodu, že si tak strašne sám a tak strašne túžiš po partnerke, že si schopný sa zaľúbiť do hocikoho...
presne takto som to myslel.
a teraz už budeš len plakať do konca života? Milujem ľudi čo povedia že nemám na dievčatá šťastie pritom nič pre to "šťastie" nerobia
Terepin
Addict
Addict

Len som skonštatoval, že mám smolu na dievčatá, nič viac. Budem mať iné možnosti.
Filipito
Darca
Darca

Pekný postoj, s tými možnosťami začni čo najskôr aby si naňu čo najmenej mysle
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Terepin: Byť tebou, tak urgentne vyhľadám odbornú pomoc. Len okom som v poslednej dobe videl pár príspevkov v tejto časti fóra a má to ďaleko od "normálu."
Terepin
Addict
Addict

Odhliadnuc od faktu, že si nečítal vôbec, ktorý príspevok z posledných dvoch strán sa vymyká "normalu"?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Mám pocit, že kompletne všetky.

Inak, koľko máš rokov ? Marí sa mi, že si niekde uvádzal vek (alebo si ho spomenul), ale nie som si istý.
Terepin
Addict
Addict

Čo konkrétne?
Filipito
Darca
Darca

čo konkrétne nechápeš na slovičku vek?
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Ma 24 a k cvokarovi udajne chodi.

edit:// vek tu uvedeny nebol, akurat som si ho dopocital, lebo si povedal, ze si karate robil pred 9 rokmi a nikde inde, ze v dobach karate si mal 15
Terepin
Addict
Addict

Filipito napísal:čo konkrétne nechápeš na slovičku vek?
K veku som sa nevyjadroval, nakoľko tu uvedený bol. Ja som sa ho pýtal čo KONKRÉTNE z posledných dvoch strán sa vymyká "normálu".
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Len by som chcel upozorniť obecenstvo na pár základných faktov z oblasti psychológie a psychiatrie:

- psychológia nepomáha s problémamy ako mentálna zaostalosť, nerozhľadenosť, alebo spomalená schopnosť reagovania na okolie a adaptácia do ľudskej spoločnosti, namiesto toho Vám pomáha odbúrať "mentálne" bloky, ktoré Vám potenciálne spôsobujú psychické, alebo psychosomatické problémy. Vo väčšine prípadov sa jedná o hru na pokus vs. omyl, pričom psychológ na základe dosť obmedzených dostupných informácii z poľa vedeckého + z Vašej anamnézy robí "čáry máry" a snaží sa Vám pomôcť.

- realita v psychológii: je taká, že pomáha len ľuďom, ktorí si potrebujú "pokecať" a povzbudiť, celá tá "mágia" za tým je v 90% len placebo

- psychiater - cvokár - nepomáha s problémamy ako mentálna zaostalosť, nerozhľadenosť, alebo spomalená schopnosť reagovania na okolie a adaptácia do ľudskej spoločnosti, namiesto toho Vám pomáha utíšiť prejavy, ako primárne, tak aj sekundárne, ako psychické [skrze somatickú bázu], tak aj somatické pomocou medikamentov [psychoterapeutík - všetkých skupín], ergo. psychiater "nelieči" Vaše problémy, ale len ich prejavy, aby ste boli schopný prežiť do potenciálneho liečenia - ktoré pozostáva len zo zapojenia vlastých síl, vlastných skúseností, vlastnej štúdie samého seba, etc. proste je to celé na Vás.

Takže to že tu posielate slabomyselných jedincov ku cvokárovi, alebo psychológovi je pekná vec, problém a realita je však taká, že im skôr pomôže skutočný priateľ, farár, mních, alebo iná bytosť, ktorá sa venuje "duši" a nie vyučený doktor, ktorý rieši veci na základe pokusu/omylu a somatickej báze.

Týmto nezhadzujem, ani neumenšujem prácu výborných doktorov a ich dlhoročného úsilia, čo sa týka somatickej bázy, tak sú momentálne na poli európskej medicíny naozaj špičkoví, ani tým nemierim do dehonestujúcich rovín, len by som rád objasnil realitu. Sami doktori Vám totižto povedia, ak ste dostatočne inteligentní na spracovanie a prijatie reality, že to tak je...

P.S.: Tragikomická poznámka pod čiarou, názov psychológ, a psychiater odvodený od slova Psyché a Logos, teda duša a slovo, myšlienka, rozum by mali pomáhať primárne duši, avšak pomáhajú hlavne telu, teda sóme, alebo sarxu. Momentálny trend modernej medicíny nie je odstránenie príčiny, ale len sekundárnych prejavov. Moderná medicína nepotrebuje zdravých ľudí, ale takých, čo sú závislí na jej liekoch. Avšak toto je len extrémna rovina firiem, ktoré sa nabalujú na ľudskom nešťastí. Doktori v drvivej väčšine prípadov Vám chcú naozaj pomôcť, avšak smerovanie trendov trhu im to dovoľuje len vo veľmi obmedzenej rovine...

Mirv - s témou to súvisí tak, že istí ľudia by Terepina najradšej poslali ku "odborníkom" rôzneho kalibru, pričom mu najpravdepodobnejšie nepomôžu...
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MIRV »

Mirv - s témou to súvisí tak, že istí ľudia by Terepina najradšej poslali ku "odborníkom" rôzneho kalibru, pričom mu najpravdepodobnejšie nepomôžu...
viď napr. uplinka

//z karmy od "uja uplinka": "when obvious idiot is obvious [ujo uplink]" Pravda, veď oplácaním karmy si tento fakt o sebe len dokázal, si skutočne zrelá osobnosť. Môžeš však využiť svoje úžasné laické diagnostické schopnosti aj na sebe a zistíš, že s mentálnou zaostalosťou ti psychiatria ani psychológia naozaj nepomôžu. S trochou výcviku však môžeš žiť relatívne normálny život a pracovať v niektorej chránenej dielni.

Pre ostatných samozvaných psychiatrov platí tiež toto: http://encyclopediadramatica.ch/E-Psychiatrist
e-Psychiatrists have absolutely no qualifications, education or capability to assess your psyche, and yet they will diagnose you with all manner of crazies.
Terepin
Addict
Addict

EDIT
Napísať odpoveď