zober tu s JEDNYM!!
ta s dvoma je lowprofile, budes musel zmenit ten "drziak"(po anglicky `bracket`, neviem to nazvat slovensky)..aj keby ze nebola lowprofile, tak ta s jednym fanom ma lepsie chladenie(v podstate Accelero l2)!
Ja mam sice inu radu, no s dvoma chladicmi. Jedine co pocujem je HDD. Inak je to vsetko uplne tichucke. Cie odporucam 2 chladice. Samozrejme nie low profile.
Aky mas cenovy strop?
Jedny hovorite s dvoma jedny s jednym tak teraz mam dilemu
tie prve 2 su lite, cize bez roznych kablov a redukcii, len cisto karta a CD s ovladacmi(ktore je aj tak k nicomu)..cize ak chces komplet aj s krabicou a setkym, tak tu tretiu moznost..
Tato konkretna karta je TICHA a to chladenie je LEPSIE ako na tej dvojfanovej z prveho postu..ta karta hreje minimalne, s lespim pasivom(accelero s1 napr.) sa da uchladit aj pasivne, ten chladic co je nanej si s tym hravo poradi..
Ja by som ale v tejto cene nekupoval nove, radsej by som pozrel bazarove, za rovnaky peniaz ziskas o dost viac vykonu(napr. 5770,5750,6770..)
Mne ta 5670 staci ...viem ze su aj lepsie ale mne netreba ...A to kable mi k niecomu treba???kamos ma rovnaku a mi pisal ze tato 5670 je bez pridavneho napajania
A este jedna vec ta grafa s HM ... To ked bude hra potrebovat viac ako 512 MB tak ze bude brat z RAM-ky?...Nejaka hra potrebuje viac ako 512 MB?
neviem co konkretne je v tej krabici, asi len nejake nepotrebne redukcie, staci aj LE verzia..
a HE je len marketingovy tah, tej karte viac ako 512MB netreba, nieje urcena na hranie vo vysokych detailoch/rozliseniach, to by som vobec neriesil, vykone jej to neprida(ani neuberie)
edit:takze toto je v tej krabici naviac oproti LE, je to na tej stranke:
• DVI -> VGA redukcia
• Kábel HDMI -> DVI
uz som ju chcel objednat ale nemaju {cervene sluchatka co tam su} ... tak si kupim z bazara ked tak a usetrim tych 15-20 Eur...a ked nie tak si kupim s 2 ventilatormi v datacompe...
Len jedno sa uz chcem spytat...Rozhranie to PCI-E ake mi ide na moju dosku Asrock G41C-VS ??? 2.0 ci 2.1 ??? uz mam predajcu na tu grafu len mi treba vediet ci 2.0 ci 2.1 diky