dilema neviem čo si myslieť
dilema neviem čo si myslieť
pochybnosti...
Stretávam sa s jednou babou už sme mali pár rande a tak sme sa rozprávali dosť často aj o kamošoch .
Strašne mi vravela že chce spoznať môjho naj kamoša raz už dakde videla na poslednom rande my povedala že ho chce strašne spoznať (bolo to v nedelu) dnes som jej poslal sms že mam vymenenú smenu zajtra či dačo nepodnikneme a ona že môžeme o chvíľku na to mi prišla sms že jej kamoške sa páči ten naj kamoš že či ho vezmem so sebov.... tak teraz neviem čo si myslieť či sa náhodou jej nepáči alebo čo .... na rovinu som sa jej spýtal že či sa jej nepáči ale ona že nie že jej kamoške sa páči viete no ak sa jej nepáčim tak nebudem s ňou chodiť som neni zasa .... Poraďte chcem zistiť iný názor na toto nezaujatej osoby
Stretávam sa s jednou babou už sme mali pár rande a tak sme sa rozprávali dosť často aj o kamošoch .
Strašne mi vravela že chce spoznať môjho naj kamoša raz už dakde videla na poslednom rande my povedala že ho chce strašne spoznať (bolo to v nedelu) dnes som jej poslal sms že mam vymenenú smenu zajtra či dačo nepodnikneme a ona že môžeme o chvíľku na to mi prišla sms že jej kamoške sa páči ten naj kamoš že či ho vezmem so sebov.... tak teraz neviem čo si myslieť či sa náhodou jej nepáči alebo čo .... na rovinu som sa jej spýtal že či sa jej nepáči ale ona že nie že jej kamoške sa páči viete no ak sa jej nepáčim tak nebudem s ňou chodiť som neni zasa .... Poraďte chcem zistiť iný názor na toto nezaujatej osoby
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: dilema neviem čo si myslieť
Normal ho zavolaj
Oni budu svoje hrkutat, vy svoje. Dievcata si radi dohadzuju frajerovych kamaratov. Horsie by bolo v buducnu, ak by padol jednemu z vas vztah, tak by vam to mohlo narusit vase naj kamaratstvo.
zistíš to jednoznačne tak že ho zavoláš, a dvojité rande je celkom dobra skúsenosť, zažil som no pre mňa to nedopadlo najlepšie 
Veľmi pekne ďakujem zajtra dám ďalšie info ako to na tom rande dopadlo
)
//autoeditácia príspevku (10 Jan 2012, 19:04)
Flipito ? ako si to myslel že to pre teba nedopadlo najlepšie ?
//autoeditácia príspevku (10 Jan 2012, 19:04)
Flipito ? ako si to myslel že to pre teba nedopadlo najlepšie ?
proste bolo to take iné
nebol som nato možno pripravený alebo neviem čo... + som si nakoniec veľmi dobre nesadol s tou druhou babou, ale každopádne ak bude príležitosť určite idem zas 
aha no dobre tak som zvedavý
čo a ako
-
drop
Medium Star
Ak naozaj pojde s tou kamoskou a ty s kamosom tak nic asi nehrozi... Skôr by si sa mal bat keby chce aby ste sli len vy traja von. To uz by na tom nieco bolo, nedajboze by sa s nim stretavala za tvojim chrbtom.
Ale ak rande vo 4 tak neni o com, aspon su neni trapne ticha a zabavite sa.
Ale ak rande vo 4 tak neni o com, aspon su neni trapne ticha a zabavite sa.
Tak na koniec sme šli len dvaja .-) ja a ona bolo to super sme sa rozprávali 2 hodky pri prechádzke všetko sme si vyjasnili povedal som jej , že mi je lúto , že som si myslel , že chce riešiť s mojim kamošom zo začiatku som na nej videl , že je sklamaná ,ale po čase to opadlo dal som jej pusu sa zaradovala
) tak aspon viem na čom som
ináč díky za rady
máte dakto dake rady kde ju zobrať na rande boli sme v kine v bare vonku v sobotu ju beriem na pizu ešte dačo ?
máte dakto dake rady kde ju zobrať na rande boli sme v kine v bare vonku v sobotu ju beriem na pizu ešte dačo ?
-
axxis
Addict
rohypnol a povrazabs napísal:Tak na koniec sme šli len dvaja .-) ja a ona bolo to super sme sa rozprávali 2 hodky pri prechádzke všetko sme si vyjasnili povedal som jej , že mi je lúto , že som si myslel , že chce riešiť s mojim kamošom zo začiatku som na nej videl , že je sklamaná ,ale po čase to opadlo dal som jej pusu sa zaradovala) tak aspon viem na čom som
ináč díky za rady
fakt díky som chcel len dačo dobré vyskúšať ak máte nápad sem sním
vopred Ď
bowling?
pekná kaviareň/čajovňa
ešte ma napada neaká diskotéka, trošku si dať do nálady a zábava je celú noc a možno dostaneš odmenu
pekná kaviareň/čajovňa
ešte ma napada neaká diskotéka, trošku si dať do nálady a zábava je celú noc a možno dostaneš odmenu
-
lollo
Professional
myslim si ze aj miesto robi svoje, ale hlavne ide o to aky budes ty a ci sa bude citit prijemne a samozrejme ty taktiez, beriem tak ze chces byt stale iniciator ale niekedy skus nech ta vezme aj ona niekam