Dobrý deň,
Po dlhšej dobe som potreboval použiť na mojom notebooku ( acer 6920g ) bluetooth , no nejde ...
Ikonka sa dolu zobrazuje, ale ak dám napríklad nastavenia, tak sa nezobrazia , ani nejde pridat zariadenie atd atd...
BT adapter je plne funkčný, pretože na Unixi všetko šlape , ale na Win7 x64 to stale nejde...
Skúsil som asi 10 krat preinstalovat driver , na starsie verzie , na najnovsie, alternativne ovladace , skusil som snad vsetko, preto sa teraz obraciam na Vás a žiadam o radu.
BT adapter by mal byt od Broadcom-u verzia tusimze 2045 ( ale nie som si isty - ked tak možem dať nejaku spravu z everestu ak sav tom vyznate )
Ešte také postrehy ktore možno pomožu:
BT sa mi nezobrazuje v ovladacom panely ( ako tomu bolo kedysi )
v spravcovi sa mi zobrazuje ako "Broadcom 2045 Bluetooth 2.0+EDR USB Device " (ale neviem, ci to nie je dáky ovladac co som nainstaloval po tych XY pokusoch )
Každú pomoc uvítam...
BTW. reinstalovat cely win sa mi nechce, su potom zbytocne problemy s MBR ked mam dual boot atd...
ˇ
Ďakujem Škápik
Bluetooth nenajde zariadenia
-
Antonio008
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
-
vladenko007
VIP
Re: Bluetooth nenajde zariadenia
Skúšal si to z opačnej strany?
Trebars chceš pripojiť mobil tak v mobile dáš vyhľadať dostupné zariadenia a ak nájde tvoj notebook tak dáš párovať.
Trebars chceš pripojiť mobil tak v mobile dáš vyhľadať dostupné zariadenia a ak nájde tvoj notebook tak dáš párovať.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Bluetooth nenajde zariadenia
odinštaluj ovládač aj software k tomu
vymaž všetko čo zostalo v program files po BT
nainštaluj cez pravý klik a spustiť ako správca
vymaž všetko čo zostalo v program files po BT
nainštaluj cez pravý klik a spustiť ako správca