Sapphire Raden HD 6770 Ultimate
Sapphire Raden HD 6770 Ultimate
Ahojte, mám problém s touto kartou v úplne novej zostave (i3,4gb ram, hd6770,) . Nainštaloval som W7, následne sa ale neviem trafiť do správneho driveru. Nakoľko ten, čo bol dodaný priamo s kartu (verzia 11.10) mi síce kartu nainštaluje, no nespustím žiadnu hru, resp. hru na chvíľku zapne a potom buď preblikne monitor a zostane buď pruhovaný, alebo čierny, alebo mi reštartne počítač. Skúšal som dať staršiu verziu ovládačov (11.9.), tam mi už niektoré hry išli (FIFA12, NFS RUN), no napr. starší NFS Hot Pursuit mi zasa robil preblikavanie a vypínanie. Taktiež mi na tých driveroch nejdú pustiť niektoré filmy, pustí film a zostane pruhovaná obrazovka. Viete mi prosím poradiť, čo s tým? Počítač bol už 2x na záťažových testoch, všetko funguje ok, vyjadrili sa mi, že by mal byť problém iba s driverom. Ďakujem
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Sapphire Raden HD 6770 Ultimate
v prvom rade ovládače inštaluj ako správca
tj pravý klik a run as administrator
potom daj vedieť
tj pravý klik a run as administrator
potom daj vedieť
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
A pre toto presne všetci milujeme ATi/AMD grafické karty. V lepšom prípade je to driver, v horšom prehrievanie. Stiahni si najnovšie Catalysty, nemusíš ich odinštalovať, lebo tie nové odinštalujú staré a po reštarte nahodia nové.
aku mas dosku?
skus tento postup:
1. skontroluj ramky memtestom
2. ak su ok, nahod najnovsi bios na dosku
3. nainstaluj na cisty system najnovsie ovladace
skus tento postup:
1. skontroluj ramky memtestom
2. ak su ok, nahod najnovsi bios na dosku
3. nainstaluj na cisty system najnovsie ovladace
Ahojte, takže nakoniec som skúsil vymeniť kartu za HD5750, nainštaloval som ovládače a išlo všetko v pohode, čiže grafika bola na prd. Keď sa od nej vyžadoval vyšší výkon v podobe hry, alebo videa vo vyššom rozlíšení, tak nefungovala. Každopádne ďakujem za pomoc