Nestastna laska?
Nestastna laska?
Vzdy sa hovori, ze ked su na problemy dvaja, tak to tak neboli. Dnes som si uvedomila, ze svoju bolest musim hodit na papier, aj ked len internetovy....Pred piatimi rokmi som sa zoznamila s mojem panom Bozskym, prevratil moj zivot na ruby...tri a pol roka som zila v laske, v skutocnej laske k nemu...a potom sa to stalo, koniec...ako dovod uviedol, uz to vyprchalo..ako moze laska vyprchat? ako? nemylime si niekedy lasku so zamilovanostou? A napriek vsetkemu, som ho nemohla vymazat zo svojho zivota, neslo to...a on sa stal mojim najlepsim priatelom a ja jeho najlepsou priatelkou..Dva roky som ho podporovala, pomahala mu, financne, psychicky...vlastne sme zili partnersky zivot, ale bez fyzicna...a teraz si nasiel druhu znamost a mne to trha srdca...pretoze som sa mu cele dva roky snazila dokazat, ze viem byt jeho oporou a ze mozem byt pre neho rovnocenna partnerka...Nie je chore, aby byvaly partner prisiel za svojou partnerkou a poziciaval si peniaze, aby mohol byt s tou druhou....???? Mam pocit, ze ma ide roztrhat..tyzden neviem nic zjest a spim len tak, aby som vydrzala....
Re: Nestastna laska?
Neda sa nic robit.
Musis ho poslat do riti a to radikalne.
Ved je to parazit.
Musis ho poslat do riti a to radikalne.
Ved je to parazit.
no yo.. opat raz srdce zatemnilo mozog:) takze.. mila koza, dobre si precitaj radu od slecny INsomNIE (a nezabudni si svoje peniaze vypytat spat)
prečo by láska nemohla vyprchať?
- jednoducho na to prišlo (z jeho strany) a ty s tým nemôžeš nič spraviť, ako sa hovorí nebol to ten "pravý"
a teraz sorry, ale bola to len tvoja hlúposť podporovať ho ešte aj finančne keď na teba už kašlal...
hlavu hore, takýchto prípadov je plno a síce je to ťažké, ale nabudúce sa poučíš skôr, nie za 3 roky.
- jednoducho na to prišlo (z jeho strany) a ty s tým nemôžeš nič spraviť, ako sa hovorí nebol to ten "pravý"
a teraz sorry, ale bola to len tvoja hlúposť podporovať ho ešte aj finančne keď na teba už kašlal...
hlavu hore, takýchto prípadov je plno a síce je to ťažké, ale nabudúce sa poučíš skôr, nie za 3 roky.
3,5 roka, možno práve preto tá láska "vyprchala"kozenka napísal:vlastne sme zili partnersky zivot, ale bez fyzicna...
have.fun... citanie s porozumenim by malo byt v skolach povinny predmet
hopla, blbo som to prečítal, ospravedlňujem sa 
Každý ti povie, že po nešťastnom rozchode je najlepšie prerušiť všetky kontakty. Naťahuješ to už dva roky a asi žiješ v nejakej zbytočnej nádeji, správaš sa hlúpo a nechávaš sa zneužívať. Čo presne očakávaš od tejto témy? Či si sa prišla len posťažovať a pokračuje sa ďalej?
No, aspoň už máme dôkaz, že aj ženy môžu skončiť vo friend-zone.
No, aspoň už máme dôkaz, že aj ženy môžu skončiť vo friend-zone.
No, ak láska vyprchá, asi to nie je ozajstná láska. Ono áno, na vzťah treba dvoch a na vzťahu treba aj pracovať, udržiavať nejaké to iskrenie, mať oporu v tom druhom atd
A nejak nechápem, ako sa z vás mohli stať najlepší priatelia, resp. ty si bola "priateľka" a on to zrejme využíval. Si si istá, že za tie dva roky nikoho iného nemal?
No a čo teraz? Zabudnúť naňho. Vy ste v podstate nikdy neboli len priatelia, keďže ty si čakala od toho viac (2 roky čakať a byť s tým druhým a nemôcť sa ho dotknúť...)
Nebude síce ľahké odpútať sa od neho, a nedá sa tak ľahko zabudnúť a zahodiť všetko za seba. ale snažením sa o nejaké priateľstvo by si samu seba týrala.
Ber to tak, že niečo ste spolu prežili, ale zaslúžiš si niečo viac
A nejak nechápem, ako sa z vás mohli stať najlepší priatelia, resp. ty si bola "priateľka" a on to zrejme využíval. Si si istá, že za tie dva roky nikoho iného nemal?
No a čo teraz? Zabudnúť naňho. Vy ste v podstate nikdy neboli len priatelia, keďže ty si čakala od toho viac (2 roky čakať a byť s tým druhým a nemôcť sa ho dotknúť...)
Nebude síce ľahké odpútať sa od neho, a nedá sa tak ľahko zabudnúť a zahodiť všetko za seba. ale snažením sa o nejaké priateľstvo by si samu seba týrala.
Ber to tak, že niečo ste spolu prežili, ale zaslúžiš si niečo viac
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no sorry, ale toto je hlupost. aj ked ku niekomu citis skutocnu lasku preco by to tak malo zostat navzdy? ludia sa menia, thats it, preco by si nemohol niekto uvedomit, ze uz niekoho nema rad? to je uplne normalna vec ak sa koli tomu rozidu nemozes toho niekoho z toho obvinovat, co mal predstierat vztah a sam byt nestastny? a uz vobec ho nemozes obvnit z toho, ze predtym pravu lasku k druhej osobe necitil.zuzanuska napísal:No, ak láska vyprchá, asi to nie je ozajstná láska.
edit:// toto dievca znicilo samo seba na tolkych leveloch, ze robit teraz prvoplanove sarkazmy by bolo prilis vela aj na moju hnusnu povahu
No tak na začiatku ju zrejme cítil, ale na začiatku je všetko iné, lebo je to niečo nové, nepoznané a síce áno, ľudia sa menia, dospievajú a zisťujú, čo vlastne chcú; ale ak mi na niečom záleží, tak sa o tom starám. A ak mi na tom už nezáleží, tak na to kašlem. A láska je aj o tom, že sa riešia problémy, spoločne si ľudia prejdú nejakými vecami a musia to rovnako cítiť obaja. Ak jeden zistí, že chce niečo iné, resp. že už nechce byť s tým druhým, ako to môže byť ozajstná láska. To si len myslel v tej dobe, že to bola ozajstná láska. Ale to bolo skôr len spoznávanie a mohlo trvať roky (ono je rozdiel, či niekto chodí do školy a nerieši toľko ešte budúcnosť, alebo či sa rozhoduje o spoločnom bývaní, rodine atd)
A nie, predstierať sa vo vzťahu nemá. To by časom trpeli obaja, jeden by sa tváril, že miluje a druhý by si myslel, že je milovaný. A pritom by si radšej mohli dať šancu každý na svoj život a každý byť s niekým, kto sa k nemu viac hodí.
A práve preto závisí aj od veku. Myslím, že "teen" sa rýchlejšie rozchádzajú, ako povedzme ľudia, ktorí už vedia, čo od života chcú a nevzdajú sa pri prvej prekážke. Viem, 3,5 roka nie je málo, ale niekoho môžeš poznať aj dlhšie a v skutočnosti ho nepoznáš.
//existuje taká kniha "Ženy, ktoré milujú priveľmi". a ak človek miluje, je schopný čohokoľvek (aj sebatrýznenia), ak verí, že v konečnom dôsledku mu to prinesie lásku.
Autorka vidí, že napokon ublížila sama sebe. Ale možno človek potrebuje trochu "prefackať", aby sa mohol znova pozviechať. (dúfam, že to má hlavu a pätu, lebo píšem v zhone)
A nie, predstierať sa vo vzťahu nemá. To by časom trpeli obaja, jeden by sa tváril, že miluje a druhý by si myslel, že je milovaný. A pritom by si radšej mohli dať šancu každý na svoj život a každý byť s niekým, kto sa k nemu viac hodí.
A práve preto závisí aj od veku. Myslím, že "teen" sa rýchlejšie rozchádzajú, ako povedzme ľudia, ktorí už vedia, čo od života chcú a nevzdajú sa pri prvej prekážke. Viem, 3,5 roka nie je málo, ale niekoho môžeš poznať aj dlhšie a v skutočnosti ho nepoznáš.
//existuje taká kniha "Ženy, ktoré milujú priveľmi". a ak človek miluje, je schopný čohokoľvek (aj sebatrýznenia), ak verí, že v konečnom dôsledku mu to prinesie lásku.
Autorka vidí, že napokon ublížila sama sebe. Ale možno človek potrebuje trochu "prefackať", aby sa mohol znova pozviechať. (dúfam, že to má hlavu a pätu, lebo píšem v zhone)
-
axxis
Addict
stale nevidim dovod preco by to nemohla byt prava laska. ked zjes pomaranc a uz viac ho nemas ani ho uz nikdy viac mat nebudes nic to nemeni na fakte, ze to bol skutocny pomaranc... tvoj nazor mi pripada prilis romanticko-naivny, kolko mas vlastne rokov?Ak jeden zistí, že chce niečo iné, resp. že už nechce byť s tým druhým, ako to môže byť ozajstná láska.
Vyzerá to ako pomaranč, chutí to ako pomaranč a zrazu zistíš, že si doteraz vlastne jedol mandarinku
OK, dosť k tomu.
Kozenka, ešte k tebe
Nezamýšľaj sa nad tým, nehľadaj príčinu (a nekľad si otázky "prečo"), lebo sa utopíš v tom kolotoči žiaľu. Ty si dúfala v niečo viac, no on ťa len využíval a medzitým hľadal inde. Prežili ste niečo spolu, ale už to nechaj ako minulosť. Ani sa ho na nič nepýtaj, aj tak by ti nič nevysvetlil a len seba by si ponižovala, preruš s ním kontakty a odpútaj sa od neho. Všetko, čo ti ho pripomína zbaľ do nejakej krabice, či šuflíka, aby si ho nemala na očiach.
Teraz sa možno ešte budeš chvíľu ľutovať, kľudne sa vyplač, vybi nejak energiu, daj si čokoládu, pusti hudbu. Proste urob niečo, aby si sa nesužovala a JEHO nechaj v minulosti. ako sa spieva "pro jedno kvíti slunce nesvíti" a nebudeš predsa smútiť kvôli niekomu, kto o to nestojí a neváži si ťa.
OK, dosť k tomu.
Kozenka, ešte k tebe
Nezamýšľaj sa nad tým, nehľadaj príčinu (a nekľad si otázky "prečo"), lebo sa utopíš v tom kolotoči žiaľu. Ty si dúfala v niečo viac, no on ťa len využíval a medzitým hľadal inde. Prežili ste niečo spolu, ale už to nechaj ako minulosť. Ani sa ho na nič nepýtaj, aj tak by ti nič nevysvetlil a len seba by si ponižovala, preruš s ním kontakty a odpútaj sa od neho. Všetko, čo ti ho pripomína zbaľ do nejakej krabice, či šuflíka, aby si ho nemala na očiach.
Teraz sa možno ešte budeš chvíľu ľutovať, kľudne sa vyplač, vybi nejak energiu, daj si čokoládu, pusti hudbu. Proste urob niečo, aby si sa nesužovala a JEHO nechaj v minulosti. ako sa spieva "pro jedno kvíti slunce nesvíti" a nebudeš predsa smútiť kvôli niekomu, kto o to nestojí a neváži si ťa.
-
Soviet
Darca
Vsak toto sa deje bezne v opacnej sfere, tak comu sa cudujes? Dievca vyciciava chalana a pritom si po case najde druheho a jeho odhodi, nech sa snazi ako chce. Takze chapem chlapa a ty sa daj na nohy a chod dalej. A skutocna laska a neviem aka laska, vsak to je bullshit. Ak je to jedna z veci na ktorej zakladas svoj zivot, tak nezavidim.
kozenka: nechcem sa ťa dotknúť, ale nie je tá tvoja "skutočná láska k nemu" skôr vaša vzájomná závislosť a tvoje spasiteľstvo, ktoré on využíva? Viacero faktov tomu nasvedčuje, vrátane vášho "partnerského života bez fyzična"...
Nemá zmysel rozoberať to, či ťa po tie roky ľúbil, alebo len využíval a utápať sa v tom... Podstatné je, čo s tým urobíš teraz.
Nemá zmysel rozoberať to, či ťa po tie roky ľúbil, alebo len využíval a utápať sa v tom... Podstatné je, čo s tým urobíš teraz.
-
jin
VIP
kozenka: Premrhala si dva roky svojho života, Tvoje úsilie vyšlo navnivoč, ba naopak, pomohlo mu v nájdení si novej známosti.
Chcela si si ho získať, kúpiť si ho, no jeho to už nebavilo, zrejme to už plánoval dlhšie. Nemôžeš hľadať príčinu, prečo sa to stalo. Tú neníjdeš a on Ti uspokojivejšie vysvetlenie už nepodá.
Pokiaľ sa ho chceš zbaviť, tak preruš všetky kontakty a vymeň zámok.
Chcela si si ho získať, kúpiť si ho, no jeho to už nebavilo, zrejme to už plánoval dlhšie. Nemôžeš hľadať príčinu, prečo sa to stalo. Tú neníjdeš a on Ti uspokojivejšie vysvetlenie už nepodá.
Pokiaľ sa ho chceš zbaviť, tak preruš všetky kontakty a vymeň zámok.