Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
Pinhead
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa Pinhead »

"Rómovia, ktorých cez týždeň oslovila agentúra SITA, zhodne hovorili, že počas soboty nevystrčia päty z domu, niektorí vraj aj odídu z mesta. "

toto ma z článku celkom zaujalo.... ako vidno, Cigáni majú väčší strach či rešpekt pred Kotlebom a spol. ako pred políciou a štátnymi orgánmi.... No ďakujem pekne.... Toto len svedčí o neschopnosti polície (a de facto celého systému) spraviť s asociálmi poriadok....
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak ale zas logicky: prečo by mali strach z polície ? O rešpekte sa teraz nebavím, to je iné.
Pinhead
King
King

hughito,
preto som použil aj slovíčko rešpekt.... lebo obidve slová sú relatívne najbližšie tomu, čo som chcel povedať.... ale ak nájdeš nejaké zodpovedajúce synonymum, tak sem s ním....
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

hughito napísal:Tak ale zas logicky: prečo by mali strach z polície ? O rešpekte sa teraz nebavím, to je iné.
Zas neslovíčkar, všetci vieme, čo tým chcel povedať.
Aby nebolo od pravdy ďaleko to, že politické "špičky" na Slovensku dúfajú, že Kotleba to skôr či neskôr vyrieši za nich. V rómskych regiónoch je jeho popularita obrovská.
Môže spraviť niečo fakt nepekné a politici sa budú oháňať ĽP etc. ale potichu to budú schvaľovať. Alebo sa časom Kotleba dostane do parlamentu a opäť potichu schvália opatrenia, ale krv na rukách bude mať Kotleba.
hughito
Redeemer
Redeemer

Prečo ma to vôbec neprekvapuje ?

Inak, riadna primitívnosť. http://reporti.net/comment/demence-ceskeho-naroda
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

h-h-h-hoax :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

hughito napísal:Nechápem jednému: bijú ich tak dosť dlho, x ľudí, kopú skáču a dokopy sa im nič nestalo.

Inak, beardie, malo by ti vadiť, keď ktokoľvek bije kohokoľvek, či nie ?

Dnes akcia kotlebovcov v ZM: http://www.topky.sk/cl/100371/1295976/K ... vyse-tisic (ten Pánis ale pekne trepe)
Bol som sa tam pozrieť, nakoľko som zo ZM. Ulica 1. mája, resp. jej časť je fakt hnus. Išiel som skrz ulicou v deň konania protestu. Naozaj tam stáli dve biele policajné dodávky bez označenia a v meste ani jeden cigáň, ani jedno auto. Tam pred svojou krčmou, kde vrieskajú deň, čo deň, ani nohy...
Priamo na amfiteátri bolo okolo 1000 ľudí (môj veľmi hrubý odhad), áno, skutočne veľa plešatých. Ale aj veľmi veľa starších ľudí, starších dám, žien s deťmi, rodinky, ... ten titulok na topkách ma úprimne dostal.
Celé sa to nieslo vo veľmi pokojnom duchu, aj keď si z toho Mgr. Kotleba spravil predvolebný meeting (vo svojej podstate aj jeho kolegovia). Bolo tam minimum policajtov, resp. videl som iba pár áut štátnych a niekoľko mestských policajtov.
Po skončení všetci išli pokojne domov, teda po ceste som si nevšimol žiaden konflikt alebo niečo podobné...

tu je zostrih

Kód: Vybrať všetko

http://www.youtube.com/watch?v=rEjmbSYIIy8
celé to trvalo asi hodinu a pol. A k Pánisovi, ten jeho prejav, ktorý bol vystrihnutý na topkách (to bola reakcia na to, že ĽPR a pár Cigáňov označilo novoročný príhovor prímatora ZM, pána Lednára za rasistický - nebol som tam nemôžem to potvrdiť, ani vyvrátiť). To, že to potom preháňal bolo absolútne o niečom inom.

Celkový pocit?... prebehlo to slušne, nič veľké som od toho neočakával, nič ma teda v podstate nesklamalo.

Som ale rád, že prišiel aspoň niekto "riešiť" (rozumej - upozorniť na) Cigánsku otázku k nám, lebo toho bolo už vážne moc (Cigáň, ktorý zabil jednou ranou päsťou do hlavy dedka, ktorý upozorňoval cigánske deti v bytovke, aby nerobili taký hluk - je na slobode; ďalší cigáň, ktorý sa obnažoval po večeroch pred ženami, ktoré chodili večer domov a podobne. To všetko sú iba čerešničky. Stretov s cigáňmi mám od detstva kopec... )

toto sa mi dnes a včera dostalo do rúk na nete:

http://krimi.noviny.sk/cierna-kronika/2 ... eril-.html

Kód: Vybrať všetko

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fSjmq_1f6h0
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

To mi pripomenulo toto

Uz to tu asi bolo, ale proste ziadny respekt nic, sa cudujem este ze mali take nervi.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Kto ma nizky tlak, moze si precitat toto http://korzar.sme.sk/c/6220966/obete-po ... berne.html
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Toto je neskutočne
http://www.zvraceny.cz/video/47215-milan-janko-gejza/
Nelegální činnosti českých a slovenských Romů v Anglii.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Neviete niekto kde je to video s cigáňmi, ako čorujú lampu, zastavia ich policajti a oni im len povedia: "Spadla"?

Neviem to video už pol roka nikde nájisť. Bolo v zlej kvalite, asi točené mobilom. Dvaja cigoši, alebo traja ťahali na takom bielom vozíku úplne zle naloženú pouličnú lampu, ešte tú starú a stále im padala. Jeden sa mi marí mal čierne vlasy a bielu bundu. Zastavili ich dvaja poliši, chvíľu spovedali a potom keď sa ich spýtal jeden z tých policajtov že čo to vezú tak zadelili konverzáciu:

policajt: "Čo to prosím Vás veziete na tom vozíku?"
cigáni trojhlasne: "No...lampu"
policajt: "A viete mi prosím Vás povedať aký je pôvod tej lampy?"
cigáň: "..."
policajt: "Od kiaľ ju máte?"
cigáň: "Padla" "Tam za rohom na ulici"...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Situacia je v niektorych oblastiach Svk naozaj zla a bude uz len horsia. Je bezne ze ludia uz na dedine nic ani nepestuju, pretoze pravidelne im urodu "niekto" kradne, hydinu aj psa ukradnu, vsetko, cokolvek kovove.
Teraz nedavno som sa rozpraval s jednou znamou co pracuje ako lekarka na strednom Slovensku a hovorila ze uplne bezne chodia na interupciu 13-14 rocne dievcata, aj opakovane.. Opakujem, tuto krajinu do buducna nic dobre necaka, kto je sikovny uz davno odisiel. Pride cas ked tu nebude mat kto robit a bude sa musiet zo statneho rozpoctu zivit obrovska masa asocialov a otom ze raz budu mat aj znacnu politicku moc ani nehovorim.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Nedalo mi to :D
Prílohy
permanent-solution.jpg
Pinhead
King
King

http://www.oskardobrovodsky.sk/

http://www.neprisposobivi.sk/ - stránka venovaná asociálom vo všeobecnosti....
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

nesuvisi to sice priamo s temou, ale okrajovo ano. Sudnictvo na Slovensku je podla mna prilis benevolentne, inac si neviem vysvetlit, ze neustale citam v krimi spravach ze odsudeny dostavaju
za nasilne trestne ciny podmienky alebo aj ked nepodmienecne, tak smiesne nizke aj to este vecsinou
v prvej alebo maximalne druhej napravnej skupine- co je skoro ako byt v hoteli. Potom samozrejme ze ludia co cely zivot nepracuju tak vlastne beru pobyt vo väzeni ako prijemnu dovolenku s pravidelnou stravou.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

hughito
Redeemer
Redeemer

Zaujímavé. Čo si o tom myslíte ?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ze cigan bude radsej tupou pilkou na drevo 3 dni pilit kolajnicu, zaveze ju do zberu a dostane 10 euro ako by mal zberat odpadky okolo cesty za minimalnu mzdu
Napísať odpoveď