Reproduktory 5.1

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: Reproduktory 5.1

Príspevok od používateľa Gothar »

gogo956 napísal:chapem ze toto co napisem nebude chciet asi nikto velmi pocut: ale repraky 5.1 za 100-200€ nemozu kvalitou zvuku stat za nic. nie je lepsie radsej trochu posetrit a kupit si nieco co bude mat vykon ale hlavne kvalitu niekde uplne inde?
Ved ja o tom viem, ale uz som tu 2x pisal, ze na hudbu mam hifi vezu s dobrym zvukom, ktora je pripojena na vystup prednych reproduktorov. 5.1ky pouzivam iba na surround + basy. A takto mi to UPLNE vyhovuje a staci. Mam pomerne malu izbu, takze pri normalnej hlasitosti sa zvuk nestraca ani neozyva a nepotrebujem preto investovat viac. Veza zacina stracat az pri vyssich hlasitostiach, ale to je velmi malokedy.
Mojim cielom bolo iba zohnat repro, ktore maju normalny zvuk a nebzuci im zdroj, preto som sa vyhol Geniusom s vyssimi vykonmi a bral som logitech.
A aby som to ukoncil, tak repraky stoja kvalitou vacsinou za tolko, kolko stoja, ale rozdiely sa od tych 200 € a vyssie stavaju pre vacsinu ludi nepocutelnymi.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Ryan Giggs - úprimne? Domáce kino od Bose Lifestyle T-20, vs. tieto moje chrapčáky a ten rozdiel tam naozaj nie je až taký dramatický, výšky, stredy, hĺbky [basy], it sounds all similiar to me. Skúšal som asi 20 trackov, flac, 4 filmy DTS a môj milovaný Battlefield 3. Rozdiel v tomto prípade bol naozaj len v tom hluku, Bose dali 4x tak väčší "shout" ako tie moje. Avšak ja nie som audiophile, takže sa nejdem hádať.

Na druhej strane je pravda že som na ten systém mal cez optiku napojený notebook s optickým výstupom, Dell Inspirion Queen, ale tak, ako zvykne väčšina "profíkov" hovoriť, optika ako optika, nie? :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ono je to asi tak, ze pokial ma clovek moznost porovnavat, tak rozdiel medzi reprakmi urcite pocut je, inac hra repro za 100€, inak za 500€ a uplne nieco ine dostanes za 5000€ alebo 50 000€ -lebo aj take existuju.
Ale pokial je clovek na hudbu nenarocny tak je to dost jedno a teraz to nemyslim nejako hanlivo :wink:

GothaR

v pohode, ak mas na hudbu inu zostavu tak ok. :)

uplink

za tu cenu su podla mna asi najlepsie riesenie pre PC ake sa da zohnat a hlavne sa daju do buducna
aj uprgradnut a posunut kvalitativne niekde dalej./napr vdaka zabudovanej optike/ :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

uplink napísal:Ryan Giggs - úprimne? Domáce kino od Bose Lifestyle T-20, vs. tieto moje chrapčáky a ten rozdiel tam naozaj nie je až taký dramatický, výšky, stredy, hĺbky [basy], it sounds all similiar to me. Skúšal som asi 20 trackov, flac, 4 filmy DTS a môj milovaný Battlefield 3. Rozdiel v tomto prípade bol naozaj len v tom hluku, Bose dali 4x tak väčší "shout" ako tie moje. Avšak ja nie som audiophile, takže sa nejdem hádať.
Ale ja ani nehovorim o repro typu Bose. To su tiež len umelohmotne "chrastitka". Hovorim o "dospelej" zostave s receiverom a drevenymi veľkymi bedňami. Tam by si ten rozdiel bezpečne poznal.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

BOSE su repraky, su podla mna, urcene niekomu kto pozaduje napr. relativne kvalitne ozvucenie domaceho kina ale nechce velke dospele repro kvoli priestoru.
Taktiez to bude uplne stacit ak clovek je nenarocny posluchac a pusta si povecsinou nejaky lahky popik,hiphop, techno a pod.
Pokial ale clovek ma uz nieco odpocuvane a chce aspon trochu kvalitny hifi zvuk, tak jednoznacne su prenho iba normalne drevene -nie drevotrieskove - repro ktore maju uplne ine fyzikalne vlastnosti.
Napísať odpoveď