parkujem ako debil
Re: parkujem ako debil
A ten vtip je kde? Je skôr smutné, že sa takí idioti nájdu...
Podla mojho nazoru ludia, co to fotia, uploaduju a pisu k tomu tie tzv "diagnozy" to tiez nemaju v hlave celkom v poriadku.
Neviem si predstavit, co by ma donutilo, aby som si dal tu namahu pred kauflandom fotit nejake krivo zaparkovane auto a posielat to niekam s komentami o ciaroslepote.
Mozno v tom je ta pointa.
Neviem si predstavit, co by ma donutilo, aby som si dal tu namahu pred kauflandom fotit nejake krivo zaparkovane auto a posielat to niekam s komentami o ciaroslepote.
Mozno v tom je ta pointa.
A hlavne je tam vela pripadov kedy ti vodici nemuseli mat inu moznost ako zaparkovat, ale medzitym odisli okolite auta a ostalo iba jedno, ktore je tym padom zle zaparkovane.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Frikso: No niekto to odfoti, lebo si mysli, ze s tym nieco "zmoze". Ale v principe by sa to dalo povedat, ze chce nato upozornit. Lebo keby sme kazdy sa na vsetko len nevinne prizerali a povedali si, to je debil a sli prec, tak vela veci nieje tak ako je.
skor zaujimave preto som to tu dal niekto tam odfotil aj fizlov a na zaklade webu ich zacali riesit.konyk87 napísal:A ten vtip je kde? Je skôr smutné, že sa takí idioti nájdu...
No áno, niektorí čiaroslepcovia sú v tom nevinne, ale.... je tam odfotených niekoľko fakt veľkých debilov. Inak v súvislosti s touto stránkou som bol trochu znechutený JOJkou za odvysielanie tohto príspevku:
http://krimi.noviny.sk/lupeze/02-11-201 ... usil-.html
Akože dobre, parkuje v rámci zákona (sám som o tom nevedel, že takto môžem legálne parkovať), ale predsa.. chodník má patriť chodcom a nie autám. Som zvedavý, koľko ľudí sa týmto príspevkom inšpirovalo a takto parkuje nie len pri výbere peňazí z bankomatu, ale aj počas práce a podobne.
http://krimi.noviny.sk/lupeze/02-11-201 ... usil-.html
Akože dobre, parkuje v rámci zákona (sám som o tom nevedel, že takto môžem legálne parkovať), ale predsa.. chodník má patriť chodcom a nie autám. Som zvedavý, koľko ľudí sa týmto príspevkom inšpirovalo a takto parkuje nie len pri výbere peňazí z bankomatu, ale aj počas práce a podobne.
Ten chodnik je 5 metrov siroky, Aj keby tam stala zasrana tatrovka tak tade stale prejde mamicka s kocikom pre trojicky. Zobud sa.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ludia ktori dobrovolne plytvaju casom na takuto uchylnu moralisticku cinnost su podla mna divni
... ano nasere ma, ked niekto pred obchodnym centrom zaparkuje ako KKT cez dve miesta, ale vo vela tam odfotenych situaciach nevidim ziadny predmet zlyhania
... viem ake je niekedy parkovat - v zhone, v spicke, vo vacsom meste, na exponovanom mieste - to som niekedy rad, ked najdem aspon ten travnik pod stromom volny tak, aby som sa dostal nan a potom zas zneho
...
Aj mne sa niekedy stane, že zaparkujem krivo, niekedy aj mimo čiary. Tak ako bolo spomenuté všetko to záleží aj od postavenia ostatných áut. Takisto ak potrebujem súrne niečo vybaviť, rýchlo ísť nakúpiť, tak ma vôbec neserie, že nejakú tú čiaru prehliadnem zvlášť, ak za 5 minút odtiaľ hneď vypadnem. A to mohol byť prípad aj niektorého z tej stránky. Proste prišiel tam, šiel si do trafiky kúpiť cigarety a za pár minút tam nebol. Žiadna veda, nemám rád takéto stránky, akoby všetci boli dokonalí.
Niektoré tie parkovacie manévre by neospravedlnil žiaden zhon.
-
Hellboy248
Guru wannabe
niekto mi takto fotit auto, hned dostanes po papuli ..to uz je chore ako niekto chodi po vonku a nerobi nic len foti a hadze to na net
nikto nechodí von "na lov" aby fotil. ale ked by som videl na plnom parkovisku niekoho s autom, čo blokuje 2-3 parkovacie miesta, tak by som si tiež odfotil. hlavne na sídliskách, kde je toho miesta najmenej
niekto ma komplex, nemal, nema a nikdy nebude mat na auto, tak foti kazdeho kto sa zle postavi? dementizmus nejhrubsieho zrna...nech si skusi on niekedy v meste zaparkovat
ja som sa tak zamyslal, ze preco najdete tak zaparkovane auta a prisiel som na to. ked najdete takto zaparkovanu feldu, fabcu, bravo, bravu a podobne auta, tak toho cloveka mozete nazvat "ciaroslepy magor" popripade to moze byt starsi pan s nie dobrym parkovacim zmyslom
ale ked takto vidite odparkovanu Q7, vid prikald X5, R8 nebodaj nejake Porsche, parkuju takto kvoli tomu, aby si boli viac isti, ze do nich pri parkovani nebuchla napr. felda so slabsim soferom. to je len cista vypocitavost a prehnany strach o svoje auto. pri hypermarketoch sa vseci snazia natlacit sa ku vchodu aby to mali co najblizsie. clovek na takomto drahsom aute si to radsej odparkuje co najdalej, lebo tam stoja auta len nariedko a ked je parkovisko plne, tak radsej najdu dve volne parkovacie miesta a zastanu krizom aby sa vyhli tukancom od inych aut. ale to je len moja teoria, ktora spravna moze byt a nemusi.. ale tiez odcudzujem takych ludi, no aby som ich fotil, tak to nie...
-
Hellboy248
Guru wannabe
ColdRain: presne ..najlepsi su ajtak ti co volaju mestskych a este stoja pri auto aby videli ako ti daju papucu ..
http://vas.cas.sk/clanok/4893/modelka-o ... chcem.html
takze fuxxo ma pravdu
:
"No normálne, pretože nemienim, aby mi nejakí zakomplexovaní ľudia oškreli dvere."
"Za druhé
neexistuje žiadny zákon, aby som nemohla parkovať cez tri miesta."
"Za tretie mám dlhé auto, čiže aj to je dôvod."
takze fuxxo ma pravdu
"No normálne, pretože nemienim, aby mi nejakí zakomplexovaní ľudia oškreli dvere."
"Za druhé
-
Mek
Addict
Ze nie? Autoskolu som mal sice uz davno, ale pamatam si, ze vo vyhlaske stoji, ze vodic je povinny pri parkovani co najlepsie vyuzit parkovacie miesto.Kybelvody napísal: "Za druhé
-
Hellboy248
Guru wannabe
Mek: parkovisko pred obchodnymi domami/hypermarketmi je sukromny pozemok nie? takze tam platia pravidla majtela parkoviska, ci?
presne takHellboy248 napísal:Mek: parkovisko pred obchodnymi domami/hypermarketmi je sukromny pozemok nie? takze tam platia pravidla majtela parkoviska, ci?