Poľná cesta - účelová komunikácia

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Fuxxo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Poľná cesta - účelová komunikácia

Príspevok od používateľa Fuxxo »

je to kus obratene na hlavu, ale vcera som si pokecal s policajtom a hovoril mi, ze dostali nove instrukcie (neviem ci novela zakona alebo co) a ze po novom, je uz aj polna cesta ucelova komunikacia, cize uz aj na polnej ceste vas mozu policajti pokutovat. podla mna to je na hlavu, ale vraj to je tak. cize ucit sa soferovat na polnej ceste, alebo sa vozit na polenj ceste a sutom bez papierov to uz nebude take jednoduche. Samozrejme na tej polnej ceste treba natrafit na policajta, ale ako ich dobre poznam, tak by sa isli pozriet, ci je tam vsetko v sulade so zakonom. Takze zase okresali maloletym vozenie na buginach na luky, polia a pod.
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Poľná cesta - účelová komunikácia

Príspevok od používateľa Syfon »

ja o tomto viem uz dlho, proste flojdi ta mozu zastavit a kontrolovat hocikde, v lese moze aj lesna straz a uplne najlepsi su hyperiniciativny polovnici co si iba myslia, ze to mozu robit tiez, ale to len tak na okraj :D
Fuxxo
Darca
Darca

Re: Poľná cesta - účelová komunikácia

Príspevok od používateľa Fuxxo »

Bolo vela takych, este ked som vozil drevo. Prisiel k autu a povedal mi, aby som mu ukazal papier o povode dreva a papier na prepravu dreva a specialni experti si pytali povolenie na tazbu. A ja som mu povedal, nech mi najskor ukaze papier on, ci ma vobec moze kontrolovat, lebo aj lesna straz musi mat nejaky identifikacny doklad o tom, ze tu lesnu straz naozaj robi. No vo vacsine pripadov mi nic neukazal a tym sme skoncili debatu a mohol sa rozdrapovat kolko chcel :)
Napísať odpoveď