Nechce sa stretnut

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
eNyCe
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Nechce sa stretnut

Príspevok od používateľa eNyCe »

Zdravim, pred 4 dnami som napisal jednej holke zo skoly ze sa mi paci a chcel by som ju spoznat. Zajtra budeme spolu v skole tak som jej napisal ze pridem zanou a odpisala ze nie lebo budu pletky :shock: Znamena to ze nema zaujem?
Este by som dodal ze ma zajtra meniny a chcel som jej kupit z bufetu lizatko :D Nechcem jej dat nic velke aby sa nezlakla :D Asi jej ho poslem po spoluziacke, alebo zly napad?

Dakujem za rady skusenejsich :P
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Nechce sa stretnut

Príspevok od používateľa Grim »

...zlý...zlý...napísala jasne...nemá záujem...
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

Neviem teda či som skúsenejší. Ale. Koľko máš rokov ty a koľko ona ?
Ako dobre sa poznáte, prehovoríte občas spolu alebo nie ? To že napísala nie ešte nemusí znamenať že ta nechce ani vidieť. Skorej sa niečoho obáva. Neviem ani či je sama, resp. či ona nejde po niekom.

Ja by som to neriešil takto. Snažil by som sa ju najskôr čo najlepšie spoznať, niekde s ňou zájsť. Kľudne aj s partiou.
Lízatko jej radšej neposielaj :mrgreen:
eNyCe
Light Star
Light Star

Ja som stvrtak ona prvacka(na strednej). Nema nikoho a neviem ci po niekom ide. Nikdy sme spolu nerozpravali a prave preto som to chcel zmenit.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

neposelaj jej to ale naber odvahu a vojdi jej normalne do triedy...neviem ako u vas ale unas to 4taci prvakom bezne robili, robil som to aj ja a robil to snad kazdy :)
Header
Professional
Professional

Sú zrejme len dve možnosti. Buď sa jej nepáčiš alebo je jednoducho opatrná, nechce do ničoho ísť.
Napíš či by nešla len tak úplne nezáväzne niekde na čaj. Pokecajte s tým že nateraz nič neriešiš. Uvidíš ako sa zachová keď ta spozná aj inak ako iba niekde na chodbe v škole. Potom uvidíš či máš vôbec nejaké šance.

CheZteR: presne tak.
eNyCe
Light Star
Light Star

Ale mna to nebavi pisat si so zenskymi na fb, to je onicom. A ked sa nechce stretnut osobne tak to je dost na pi.. :D A popravde skor si myslim ze sa jej nepacim ako by mala byt opatrna.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

4. na strednej? 19 ročný corgoň je schopný niečo takéto spraviť?

1) ak si už nemal žiadneho spoločného známeho s ňou, že si jej musel písať - prečo si ju nepozval niekde von => mimo školy? ale "prídem za tebou do triedy" - what the fuck?
2) nie je jednoduchšie za holkou proste prísť keď je sama na chodbe? nechtiac do nej drgnúť? stretnúť v meste? hocičo by snáď bolo lepšie ako toto...
3) nie, nechoď za ňou.. keby sa s tebou chcela spoznať a náhodou by mala trochu rozumu v svojej 15 ročnej hlávke, tak ti napíše niečo v zmysle "nie, do triedy za mnou prosím nechoď, ale môžeme ísť spolu napríklad na kofolu" - záver si vyvoď sám teraz...
4) lízatko? seriózne? nepoznáš, v živote si sa s ňou nebavil a už jej chceš niečo kupovať? a lízatko? bohate by stačilo keby si jej po osobnom zoznámení poprial pekné meniny(nie, ani zoznámenie štýlom "síce sa nepoznáme, ale všetko najlepšie" - nie je dobrý nápad)

I rest my case... toto je pre mňa osobne celkom dobrý príspevok do HoI
Header
Professional
Professional

To býva najčastejší dôvod. No offense.
Pokiaľ ťa teda nebaví smskovať a fejsbjukovať tak jej nabehni do triedy a hotovo. Nemáš čo stratiť :mrgreen:
eNyCe
Light Star
Light Star

Chcel som zanou prist ale samu som ju nikdy nestretol a bolo mi blbe ju tahat od spoluziacok. Tak som to asi po tyzdni vzdal a napisal jej.

A ten HoI mam vieš kde :D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

neviem si to moc predstaviť, prideš do triedy za tou holkou srdce roztlčené a povieš čo? Nepoznám ťa ale tu máš lízatko? :d
fakt si to vôbec neviem predstaviť, inak to že si jej napísal to nie je dobré, aspoň podľa mňa, mal si donej radšej drgnúť, neako začať konverzovať a tak sa zoznámiť :wink:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Nuz pokecova generacia nam dorasta. Bohuzial dorasta, nedospieva.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Urobil si to opačne, najprv si mal za ňou ísť, nezáväzne sa s ňou pobaviť cez prestávku - 10 minút, aby z toho nebola vyplašená a potom začať "konať". Podľa mňa...Pretože ty jej napíšeš, že sa ti páči, pritom ty možno niesi jej typ a takto si jej dal možnosť to odvolať.

Tuším tu je téma o pickuperstve (do ktorej som sa zaviazal neprispievať :sly: ) a jedno z pravidiel znie :nedať jej na výber - prídeš za ňou a bude s tebou debatovať - o čom, to je už na tebe. A nie sa jej opýtať, či môžeš prísť a spoznať ju....
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

eNyCe: No ja Ti neviem...keď som bol ja štvrták, tak prváčky takéto problémy nerobili :D
Pokiaľ napísala, že nechce, lebo budú "pletky", tak je otázne, či sa obáva, že bude ohováraná, alebo nechce mať pletky s tebou.
Každopádne lízatko prosím nie!
Ak si s ňou chceš začať choď s partiou niekam kde vieš, že bude aj ona. Komunikácia v skupine ide predsa len ľahšie a môžete sa odčleniť.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

eNyCe napísal:Zdravim, pred 4 dnami som napisal jednej holke zo skoly ze sa mi paci a chcel by som ju spoznat. Zajtra budeme spolu v skole tak som jej napisal ze pridem zanou a odpisala ze nie lebo budu pletky :shock: Znamena to ze nema zaujem?
Možno jej bude nepríjemné, keď ju budú spolužiaci podpichovať, že kto za ňou chodí. Navrhol si jej stretnutie na neutrálnej pôde? Pozvi ju na pizzu alebo zákusok alebo do kina....... ak tu odpíše nie, nemá záujem.

:)
Have.Fun
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Have.Fun »

neviem či je dobrý nápad len tak naklusať za ňou do triedy, keď mu vyslovene povedala že nemá chodiť :D veľmi by mu to nepomohlo...
a s tým lízatkom ani len nežartuj... dosť si to pokašlal tým že si jej napísal na fb, namiesto toho aby si si ju odchytil niekde v škole a normálne sa s ňou zoznámil :)
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Nemyslím, že by mal naklusať rovno za ňou, sadnúť si k nej do lavice a vyznať jej lásku. Cez prestávky sú všetci väčšinou niekde rozbehaní, a keď je štvrták, tak mu stačí jediná veta napr. : Ako sa ti u nás páči ? a má rozbehnutú konverzáciu. Potom poohovára profesorov a je to :) Tu ide však o to, že podľa toho, čo napísal, oňho nejaví extra záujem (výzorovo). Keby sa s ňou ale začal baviť, vtipkovať atď., že by sa dievča bavilo, tak by možno zmenilo názor a vzrástli by aj sympatie. To tak býva. Alebo sa mýlim ?
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Lízatko ? 4ták ? :D What the.... ? Keď si jej napísal pred 4 dňami, kde je problém napísať jej znova, že sa chceš stretnúť na nejakom normálnejšom mieste ? :)
eNyCe
Light Star
Light Star

No tak mozno to lizatko bol zly napad. Este ze ste ma upozornili... :D
Ale prave som zistil ze na 90% chce mojho spoluziaka, najlepsieho kamosa, on ale nema zaujem. Neviem ako postupovat ... :smt033

EDIT: Viem to na isto, zistuje si onom informacie cezomna :shock:
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Aby si zabil 2 muchy jendou ranou, tak si niečo navymyšľaj čo nevykreslí tovjho spoluźiaka v tom najlepšom svetle a daná dievčina stratí záujem o neho a jemu spravíš službu nakoľko ju nechce :D A cestu máš voľnú. Snáď.
Lízatko nie je zlý nápad, keby si bol štvrták na ZŠ.. :D
Ale podľa mňa ako maturant riešiť niečo s nejakou prváčkou, mi nepríde ako najlepší nápad, príliš mladá. Ak plánuješ ísť na VŠ niekde mimo mesta, tak prípadny vzťah by stál za nič. Má 15, to je najhorší možný vek na vzťah u dievčat.
Napísať odpoveď