akurat neska som narazil na clanok o jednom chalanovi. Obaja sme prvaci na VSE, ale osobne ho nepoznam.
takze to neberte ako reklamu.
http://takemetosiliconvalley.com/
co vravite na jeho napad? celkom dobre, nie? vraj uz dostal niekolko ponuk, vraj ponuku aj od Twitteru.
Take me to Silicon Valley
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Take me to Silicon Valley
Registrujem to a prajem mu. Stránka však ako taká nie je ničím výnimočná, tak isto ani jeho portfólio, ale nápad je super a ako copywriter sa predal, o čo mu išlo. Stránku však nekódoval on, ale to je OK, dizajn je jeho. Či sa mu naozaj ozvali ľudia, ktorých spomína, je otázne, ale v dnešnom svete to vôbec nie je nereálne. Dnes môže človek z malej dedinky robiť pre reklamú agentúru sídliacu v Toronte za 50.000 USD ročne s 30h pracovným týždňom alebo nutnosťou iba dodržať deadline a v Toronte sa musí ukázať max. 1-2x do roka 
/
Nepáči sa ti moja fotka z vodičáku?

/
-
p4ra
Redeemer
Uplne perfektny napad. Snad sa to chalanovi podari. Drzim palce.
-
johny541
King
Chlapca poznám a osobne mu prajem
Dnes ide každý za seba a naozaj stačí mať iba dobrý nápad. Ako ten chlapík, ktorý si vypýtal na youtube 1.mil USD a o pár týždňov ich mal na účte. Chce to iba dávku fantázie a zdravej drzosti/priebojnosti.
Never tomu....johny541 napísal:Chlapca poznám a osobne mu prajemDnes ide každý za seba a naozaj stačí mať iba dobrý nápad. Ako ten chlapík, ktorý si vypýtal na youtube 1.mil USD a o pár týždňov ich mal na účte. Chce to iba dávku fantázie a zdravej drzosti/priebojnosti.
-
johny541
King
No osobne tomu verím a určite sa na svete nájdu ľudia, ktorým ten jeden mil. USD nebude chýbať vôbec. Či je to pravda, netuším. Ale neviem, prečo by som tomu nemal veriť. Dnes je možné všetko, aj takéto absurdity. Ale každý musí vedieť čo chce.
myslienka zaujimava naozaj. Nie som sice IT profik, ale tie je ho prace-stranky sa mi zdaju celkom bezne a nevidim na nich nic technicky vynimocne. V kazdom pripade nech sa dari

-
Mek
Addict
Idealny zamestnanec. Aby ked ako 20rocny nastupi do roboty, mal uz 10rocnu prax.