Dobry den,
chcem sa opytat ci neviete poradit co by sa dalo robit, mam notebook asi pol roka a posledny mesiac mi sekaju vsetky hry, aj uplne sitne ako frozen throne. parametre: i7, radeon HD 6850M 1GB, 6GB RAM. teplota grafiky je normalne 40-45 pri spustenej hre sa jadra vysplhaju az do 70 stupnov, (co podla toho co som sa vo forach docital asi nie je vela ale ja sa v tom vobec nevyznam) kryt ntb otvorit nemozem lebo je este v zaruke, avsak som v zahranici takze ani servis nemam po ruke, skusal som povysavat chladic cez otvory ale nepomohlo. Mate nejaky napad, v com by mohla byt chyba pripadne ako ju vyriesit?
Dakujem vopred zelam pekny den
miniseky v hrach
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: miniseky v hrach
OS je bez malwaru? vytažuje niečo nadmerne PC?
ee, virusom by to nemalo byt daval som hlbkovu kontrolu, aj na esete aj na ad-aware, aj defragmentaciu. V procesoch nevidno ziadne nadmerne vytazenie skusal som aj game booster pouzivat a furt nic.
stiahni si DPC latency checker a pozri tuto stranku http://www.thesycon.de/deu/latency_check.shtml.Ak zvladas trochu anglictinu tak staci si to precitat.
Dik za prispevok, skusil som to, avsak latency je v zelenom poli aj pocas seku v hre. Tym padom aspon viem ze je nieco zle s mojim pc a net na to nema vplyv. Lenze co?