parkujem ako debil
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: parkujem ako debil
Fuxxo: to som myslel ..pokial to prevadzkovatel nema nejako ustanovene v pravidlach alebo niecom podobnom, tak si mozem parkovat aj cez 10 miest
Síce môžete, ale je to dementnosť. Vôbec to nie je o tom, či sa môže alebo nemôže. Pripomína mi to borcov, ktorí u nás zvykli pred Billou parkovať pomaly pred vchodovými dvermi, veď asi je to kus prejsť tých 10 metrov z normálneho parkovacieho miesta.
A keď sa niekto bojí, že mu niekto poškriabe či ťukne auto, tak ako tu bolo spomenuté, parkoviská bývajú väčšinou "vzadu" voľnejšie a prázdnejšie: nech sa páči.
A keď sa niekto bojí, že mu niekto poškriabe či ťukne auto, tak ako tu bolo spomenuté, parkoviská bývajú väčšinou "vzadu" voľnejšie a prázdnejšie: nech sa páči.
-
Hellboy248
Guru wannabe
nehovorim ze tak parkujem alebo planujem parkovat ..riesili sme len to ze mu to nikto nezakazuje. len mi pde fakt dementne ked niekto chodi s mobilom v ruke a foti takto parkujuce auta
clovek co ma tu stranku sa zaobera pi*****.....keby radsej zamyslal sa nad niecim zmysluplnejsim 
Zaujimave, kolko tunajsich userov tam naslo svoje foto 
Ľudí ako Olváriovú by som strieľal a nie ukazoval v smotánke.
Ja by som sa v takychto pripadoch obaval klucikarov. Niektori jedinci maju tendencie svoj nesuhlas ti "vryt" do pamate takymto metaforickym sposobom.Fuxxo napísal:ja som sa tak zamyslal, ze preco najdete tak zaparkovane auta a prisiel som na to. ked najdete takto zaparkovanu feldu, fabcu, bravo, bravu a podobne auta, tak toho cloveka mozete nazvat "ciaroslepy magor" popripade to moze byt starsi pan s nie dobrym parkovacim zmyslomale ked takto vidite odparkovanu Q7, vid prikald X5, R8 nebodaj nejake Porsche, parkuju takto kvoli tomu, aby si boli viac isti, ze do nich pri parkovani nebuchla napr. felda so slabsim soferom. to je len cista vypocitavost a prehnany strach o svoje auto. pri hypermarketoch sa vseci snazia natlacit sa ku vchodu aby to mali co najblizsie. clovek na takomto drahsom aute si to radsej odparkuje co najdalej, lebo tam stoja auta len nariedko a ked je parkovisko plne, tak radsej najdu dve volne parkovacie miesta a zastanu krizom aby sa vyhli tukancom od inych aut. ale to je len moja teoria, ktora spravna moze byt a nemusi.. ale tiez odcudzujem takych ludi, no aby som ich fotil, tak to nie...
Tak vozia sa na Bugatti Veyron, ale nakupujú v Tescu?
Boháča to je ozaj v duchu hesla: "Delají machri a hajzle maj na chodbe.."
Boháča to je ozaj v duchu hesla: "Delají machri a hajzle maj na chodbe.."
Kde by mali nakupovat? V Lidli?
Máš pocit, že Haščáka, Dospivu alebo Tkáča stretávaš bežne v Tescu ako si kupujú hajzlák v akcii?
To, že sa niekto prezentuje v takom aute a takým spôsobom hovorí len o tom, že navonok by chcel vyzerať ako Kráľ, ale prišiel z vyj****nej dediny (a mentálne v nej ostal).
To, že sa niekto prezentuje v takom aute a takým spôsobom hovorí len o tom, že navonok by chcel vyzerať ako Kráľ, ale prišiel z vyj****nej dediny (a mentálne v nej ostal).
Ked mas naucte viac ako dost, tak mas moralny zakaz ist do Tesca, ci ako?
-
Soviet
Darca
mi-chau: bohuzial bulvar, ktory cita primitivna cast ludi je k tomu nazoru "donutena" a myslia si, ze celevriti musia nakupovat aj rozky Guči.
Ale inak je uz dost z cesty tato debata
Ale inak je uz dost z cesty tato debata
Myslím, že zrovna týchto ľudí by som po xichte ani nespoznalbegbeee napísal:Máš pocit, že Haščáka, Dospivu alebo Tkáča stretávaš bežne v Tescu ako si kupujú hajzlák v akcii?
Ale keď sa pozriete na tie fotogafie, tak tam je kopa octavii, passatov a inych strednotriedovych vozidiel. A rozoberate tu zrovna bugatti veyron a pracháčov "co dělaji machri".
Narážal som najmä na Olváriovú, to nebolo auto strednej triedy.Frikso napísal:Myslím, že zrovna týchto ľudí by som po xichte ani nespoznal![]()
Ale keď sa pozriete na tie fotogafie, tak tam je kopa octavii, passatov a inych strednotriedovych vozidiel. A rozoberate tu zrovna bugatti veyron a pracháčov "co dělaji machri".
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
jezis to je zas raz debata
... niekto by tu mal padnut do kyblu s fackami, aby sa prebral 
co ma spolocne to, ake ma clovek auto s tym, ako parkuje ? ja uz som aj s favoritom parkoval ako čůro ... a co ma spolocne trieda, typ, alebo konkretny model auta s nejakym nakupovanim
... ja to asi nejak nepoberam - mozno preto, ze neviem kto je ta Orályiová ci kerá 
co ma spolocne to, ake ma clovek auto s tym, ako parkuje ? ja uz som aj s favoritom parkoval ako čůro ... a co ma spolocne trieda, typ, alebo konkretny model auta s nejakym nakupovanim
Ani ja neviem, kto to je a ake ma auto.