Nechce sa stretnut

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Re: Nechce sa stretnut

Príspevok od používateľa kompi »

a tu to mame
a nikto nechape ked vravim ze vztahy typu prvačka a maturant su nic moc....
k drbnutemu napadu typu lizatko radsej nehovorim nic
na chodbe si ju odchit alebo sa jej na rovinu opytaj na fb ci jej niesi otravny
zacinam pomaly verit ze dnesny maturanti a zacinajuci vysokoskolaci su uplne polená.....
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ziarlis. Ty si evidentne skolu nevidel ani z dialky, ze? Hadaj ako viem. :wink:
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

kasli na to..nepacis sa jej...nema zaujem sa s tebou stretnut a ani o teba, iba stracas cas s pubertalnou prvackou...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

prváčky sú fajn, stále sa teším na nové, myslím že vzťah štvrtáka s prváčkou je Ok :)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ja to neodsudzujem:) ale nevidim v tom zmysel si ju stale odchytavat na chodbe a kuť plany kde, ako a s cim v ruke sa jej prihovorit:) evidentne nema zaujem, stoji vobec o rozhovor s tebou? len aby si ju konecne nestretol zoci voci a rozpravali ste sa o kamosovi
Filipito
Darca
Darca

Pokiaľ niekde budete a bude sa ťa pýtať na kamoša hneď ju od*eb niečim v štýle, bavíme sa tu o nás alebo o kamošovi? alebo niečo pdoobne
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Pletky mozu byt myslene aj tak, ze je zadana ni?
Ale ked ta poslala kade lahsie, tak kasli nanu. Asi jej kamaratky nahovorili dake kaleraby do hlavy, ako to byva zvykom.
peter1803
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peter1803 »

Ak povedala že nechce mať žiadne pletky to znamená buď že ma priateľa alebo že o teba nemá vonkoncom záujem.... možno si zvolil zlý postup kamoško ... mal si si to naplánovať tak že "Akože do nej na chdbe drgneš" a začať snou viesť konverzáciu ako nestalo sa ti nič ? mrzí ma to :-) ako sa voláš ? par x sa s nou v škole stretnúť iba tak povtipkovať zasmiať sa pochváliť ju ako jej to sekne (sympatie by možno rástli )...a potom začať riešiť ale aby si to zasa neprecukroval aby ste sa nezačali kamarátiť lebo baby su také že ťa začne brať ako kamaráta samému sa mi to stalo ale sme dobrý kamoši...(ja už k nej nič necítim bolo to iba chvílkové pobláznenie)ale poučil som sa xD aj počas "kamarátstva" musíš naznačovať že maš o ňu záujem....keď ste sa ani nestretávali ani ťa nepozná nič o tebe nevie a hned ju volať ? neviem ale aspon ja by som to tak neurobil...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

eNyCe napísal:No tak mozno to lizatko bol zly napad. Este ze ste ma upozornili... :D
Ale prave som zistil ze na 90% chce mojho spoluziaka, najlepsieho kamosa, on ale nema zaujem. Neviem ako postupovat ... :smt033

EDIT: Viem to na isto, zistuje si onom informacie cezomna :shock:
Si odpísaný, ako marcový snehuliak...zmier sa s tým.
Keď si kamarát, aspoň dohoď kamarátovi kočku :wink:
danodrevo napísal:Aby si zabil 2 muchy jendou ranou, tak si niečo navymyšľaj čo nevykreslí tovjho spoluźiaka v tom najlepšom svetle a daná dievčina stratí záujem o neho a jemu spravíš službu nakoľko ju nechce :D A cestu máš voľnú. Snáď.
Worst. Advice. Ever! Prísť o najlepšieho kamaráta kvôli nejakej prváčke, ktorá bude o rok minulosťou?!
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Worst. Advice. Ever! Prísť o najlepšieho kamaráta kvôli nejakej prváčke, ktorá bude o rok minulosťou?!
Ale ved si v ten den prida na Facebooku 5 novych..Co tam po jednom kamaratovi nie?
A teraz vazne. Veru jin ma pravdu. Zena za taketo nieco nestoji a vobec nie pri takejto trube, ktora ti na rovinu nepovie, ze chce tvojho kamosa a radsej z teba taha informacie. To bude daka vymleta truba nevyburena.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ved je prvacka na strednej.. 15-16 rokov, to hadam netreba komentovat.
Urcite ma v profilovke na fakebooku kacera pred hajzlom s ajfonom v ruke a v albume obijimacky s jej siestimi BFF. *Cmuk*
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Posielat lizatka po spoluziacke, WTF? Takymto stylom ta ziadna nebude brat vazne.
Doprdele, ved ste maturanti, ti su v ociach prvaciek strasne PRO. Tak sa zoberte s najlepsim kamaratom, prisadnite si k nim v jedalni alebo dojdite k nim dotriedy "po mapu", dajte sa do reci, dohodnite si, ze pojdete ako partia po skole von. Cokolvek.

Na tuto konkretnu sa mozes rovno vykaslat. Bud ju nechaj kamaratovi, ked po nom tak ide alebo si proste len tak vyrazte. Ziskas nove kamaratky, tie maju dalsie kamaratky. Ono sa casom nieco zomele. Aspon sa naucis komunikovat s babami.
eNyCe
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa eNyCe »

Hej dik za rady. Ale moj spoluziak o nu nema zaujem. A ona to uz asi zistila ze o nu nejavi zaujem. Ignoruje ju. A ja ju uz pomaly zacinam ignorovat tiez. Ved to nie je normalne nechciet pokecat kvoli pletkam tvl, a s druhymi spoluziakmi v pohode keca.
Aj som jej navrhol ze jej pomozem s ucivom, lebo je ten isty odbor ako ja a ja to uz davno viem, ale tiez nejak nemala zaujem a pritom stale keca ako jej to nejde a ze jej chcu zakruzkovat zlu znamku.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Normalne nie je pytat sa cez facebook ci si zajtra nebude chciet pokecat.
Filipito
Darca
Darca

presne tak, Frikso radi velmi dobre. Pokial sa ti paci urcite ju neignoruj... Zisti ci naozaj nema zaujem ak nie, tak moze ta zoznamit s dalsimi babami, nie? :)
eNyCe
Light Star
Light Star

Ked ja jej vobec nechapem, vcera mi pisala take veci kde si zistovala ci ju stale chcem, a dnes v skole jej ten spoluziak povedal ze on ju neignoruje, a zasa sa ma naneho vypytuje :sneaky:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Povedz jej, že keď chce niečo vedieť o tvojom kamarátovi, nech sa opýta rovno jeho.
Nech sa zduje.
eNyCe
Light Star
Light Star

Presne to som spravil. A nejak uz konverzacia nepokracuje :lol:
peter1803
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peter1803 »

Dobre si urobil čakaj na jej reakciu ... keď zistí , že sa ti páčila a teraz nemá ani spolužiaka lebo o ňu nejaví záujem ani teba ....nič tak sa možno zamyslí .... skús sa poobzerať po dákej tretiačke....možno začne žiarliť ;-)
Napísať odpoveď