Cenník pozemkov
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Cenník pozemkov
Dobrý deň prosím Vás nevedel by mi niekto poradiť stránku kde by som našiel nejaký rozumný cenník skompletizovaní v tabuľke o cenách všetkých tipov pozemkov (stavebné, poľnohospodárske etc.) Rád by som totižto zistil ich hodnotu aby som sa pri prípadnom predaji či kúpe pozemku neoklamal. Ďakujem Vám
(na google som nič nenašiel a reality.sk som tiež pozeral)
(na google som nič nenašiel a reality.sk som tiež pozeral)
-
Hellboy248
Guru wannabe
Re: Cenník pozemkov
tazko povedat, zalezi od lokality atd.
To je velmi individualne, najlepsie je pozriet si aktualne ceny podobnych pozemkov v tvojom regione. Inu cenu ma totiz stavebny pozemok v periferii bratislavy a inu nejaka luka 50 km od Humenneho.
-
blitzkrieg
Professional
tému som založil pre kamaráta, nieje to tak celkovo pre mňa a jemu sa sem neoplatilo registrovať kvôli tomuto ...povedal mi že to je jedno aká to je lokalita tak ak poznáte niečo dajte ...hlavné je aby tam bol cenník
-
uNreal_saTch^
Professional
-
Hellboy248
Guru wannabe
cennik na taketo veci nie je ..max priemerne ceny bytov v danom meste ..
-
blitzkrieg
Professional
a priemerné ceny bytov ? reality.sk som pozeral som to napísal do prvého príspevku ..ak by ste náhodou niečo poznali tak budem rád ak nie tak nie ..nič sa nedeje 
-
Hellboy248
Guru wannabe
akurat islo na markize kolko vyjde 2-izbovy byt na slovensku ..pozri reprizu, hore mas aj napisane zdroj narodna asocialna ..nestihol som pozret co tam bolo dopisane ./
takýto cenník neexistuje, je to veľmi individuálne, cena závisí od konkrétneho trhu, najlepšie je popozerať sa o okolitých pozemkoch za koľko sa predávajú napr. ako už bolo spomenuté na reality.sk, alebo osloviť realitnú kanceláriu, oni budú vedieť za akú hodnotu sa pozemok má šancu predať, ďalšia možnosť, dať si oceniť pozemok znalcom