Príliš objemne vlasy
-
Mandrage22
Novice
Príliš objemne vlasy
Zdarvim...Mám taký problem ze vzdy ked si umyjem hlavu moje vlasy naberu velky objem a vyzera to ako keby som mal prilbu na hlave..pretoze mam take polodlhe vlasy nieco na styl Zack Efron ...len mam vzdy velky objem aj ked si vlasy davam pri kazdom strihani aj preriedit...CHcem sa spytat ktore pripravky su nato najlepsie. Dakujem.
Re: Príliš objemne vlasy
keby som tak ja mohol mať tvoj problém. Závidím ti. A náhodou taký mikrofón je dnes v móde.
presne tak, ako vravi pinco...
este ti mozem poradit nepouzivaj chemiu ale skus iny strih....
este ti mozem poradit nepouzivaj chemiu ale skus iny strih....
Umyvaj castejsie a bez samponu.
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja som mal na hlave mikrofón, keď som mal šampón s kondicionérom, teraz mám obyčajný šampón a je to lepšie 
gél na vlasy...?
-
johny541
King
Pokiaľ má dlhšie vlasy, tak gél nie. Možno tak ešte vosk. Ale skôr by som zmenil šampón. Ja osobne mám veľké vlasy (aj keď som relatívne na krátko ostrihaný) len po umytí šampónom. Keď napríklad už umývam druhý krát iba vodou (po tréningu), tak je to v pohode. Ale netreba sa báť byť iný, možno stačí iba zaskočiť do holičstva, nech ti to upraví.
-
Mandrage22
Novice
Použivam obycajny sampon bez kondicioneru...a skusal som vela gelov, vosky, pasty na vlasy ale nic mi nejako nepomohlo tak aby som mal menej objemne a lahsie tvarovatelne vlasy...
-
spojka13
Darca
daj foto, fejsik si možeš schovat, chcem vidiet že čo si ludia predstavuju pod pojmom velky objem... či neake afro alebo ako ženska z reklamy
mydlo
-
Janette
Expert
Aj ja mam po umyti vlasov taky problem a naviac ich mam hrube jak droty, len vacsinou na druhy den hned splasnu, kedze mam mastnejsi typ pokozky ..
.. a co sa tyka kondicionerov, niektore mi vlasy uhladili, cize aj po sprche som ich mala "splasnute", lahko sa rozcesavali .. len na druhej strasne boli mastne uz velmi skoro. Len ti musi sadnut znacka, .. niektore vobec nefunguju.
.. a co sa tyka kondicionerov, niektore mi vlasy uhladili, cize aj po sprche som ich mala "splasnute", lahko sa rozcesavali .. len na druhej strasne boli mastne uz velmi skoro. Len ti musi sadnut znacka, .. niektore vobec nefunguju.
mam presne ten problem a riesim to tak ze si davam preriedovat vlasy ale hlavne po umyti vlasov si ich nesusim fenom ale necham tak a tym sa mi neurobi taky objem
Tiez mam tento "problem" a riesim to tak, ze mam v pazi
A ak by to bolo ozaj velmi vazne, stale je moznost sa dat ostrihat. Taku moznost ludia s plesinou (kludne aj v mojom veku) nemaju.
Moja holka má podobný problém. Takže moja rada znie: kúp si žehličku a vyžehli si vlasy
(oná ich ma rovné, žehlí si iba kvôli tomu, že ma mega objem).
btw. fakt to pomáha, len neviem či si ochotný
btw. fakt to pomáha, len neviem či si ochotný
Ozzys - to vazne existuje zena, ktorej vadi objem vlasov? Nebude to podobna psychicka vada, ako anorexia?
Na take vlasy je nejlepsi kratky strih okolo 3,5cm.Ziadne sampony co zjemnuju vlasy ale najlepsie take co spevnuju.Mne sa osvedcil palmolive olivovy.Na druhy den po umyti su vlasy normalne a navyse sa daju pekne vytvarovat voskom alebo gelom.
Aj ja som bol zo začiatku prekvapení, ženy sú hold niekedy zvláštne ... pomaly každá ma so sebou nejaký problém, a pokial sú to len vlasy, tak pohodaKoCi napísal:Ozzys - to vazne existuje zena, ktorej vadi objem vlasov? Nebude to podobna psychicka vada, ako anorexia?
KoCi: Ale existuju, sestra tiez ma velke vlasy, skor to vyzera jak lev co ma hrivu
Riesenie je asi len zehlicka a castejsie strihanie u chlapov ostrihat.
Riesenie je asi len zehlicka a castejsie strihanie u chlapov ostrihat.
-
johny541
King
KoCi: To je skôr tak, že tá, čo má rovné prirodzené vlasy, chce mať objem, kučery a neviem čo...a tá čo má kučery závidí zas babám, ktoré majú rovné vlasy a žehlí si ich. Všetci chceme stále to, čo nemáme 
-
miki690
Medium Professional
Skús použiť brezový šampón. Prípadne použi lak na vlasy. Mám tiež dlhé vlasy, ale dlhšie ako ty. Musím používať kondicionér, lebo by som ich nerozčesal, takže vždy mám veľký objem. Ak mi to vadí tak používam lak. Skúsil som aj žehličku a robí to divy s vlasmi, ale osobne sa mi s tým nechce babrať ...