Kúpa CASE
Re: Kúpa CASE
pod R3 midi si predstavuješ čo? či je to preklep mini?
zober obyčajnú R3, prehrievať sa ti tam nebude
predné dvierka sú plastové. osobne ich otváram max raz za mesiac, takže nemám probléma
zober obyčajnú R3, prehrievať sa ti tam nebude
predné dvierka sú plastové. osobne ich otváram max raz za mesiac, takže nemám probléma
hmm skoda tych dvierok som myslel ze z vnutra nich je plas a z vonku kov
este otazka ohladom toho ze ci zavrem tu skrinu lebo ten chladic mam dost vysoky ...lebo Thermaltake V3 to mam skoro nadoraz
//autoeditácia príspevku (12 Jan 2012, 12:42)
+ este mozte mi nejaky fakt tichy vetrak na CPU chladic odporucit co ma 120mm ?
este otazka ohladom toho ze ci zavrem tu skrinu lebo ten chladic mam dost vysoky ...lebo Thermaltake V3 to mam skoro nadoraz
//autoeditácia príspevku (12 Jan 2012, 12:42)
+ este mozte mi nejaky fakt tichy vetrak na CPU chladic odporucit co ma 120mm ?
tvl chlape, veď Ty si horší než ženská s rúžovou kabelkou a čivavou pod pazuchou ..omfg!! Ti tu poradili už minimálne 4 ľudia čo máš kúpiť a Ty si sa stále nerozhodol. Zober tú Fractal R3 a hotovo nie ? ..čo viac ešte treba riešiť ? ..prípadne si prečítaj nejaké recenzie
JJ zabral som Fractal R3 zajtra dojde
tak sa tesim akurat este ten AKASA vetrak som objednal na CPU chladic 
//autoeditácia príspevku (13 Jan 2012, 22:30)
pani chcem vam podakovat a zaroven sa aj asporavedlnit
OSPRAVEDLNUJEM sa vam za to ze som si najprv nedal poradit
DAKUJEM za to ze ste mi pomohli vybrat fakt super case ...ta R3 je fakt luxus design uplne super tichucka je akurat ked zapnem battlefiel 3 tak fuka dost teply vzduch zozadu a ocujem vetraky na grafike, kabelaz uplne super riesena sice s pravej strany mam dost pordel s tych kablov ale na lavej strane je krasne poriadok
zajtra sem hodim foto 
//autoeditácia príspevku (16 Jan 2012, 23:34)
tak sem pridavam obrazok ako som to cele porobil ....alle tu kabelaz by som s tej druhej strany mal asi prerobit ze ?
//autoeditácia príspevku (13 Jan 2012, 22:30)
pani chcem vam podakovat a zaroven sa aj asporavedlnit
OSPRAVEDLNUJEM sa vam za to ze som si najprv nedal poradit
DAKUJEM za to ze ste mi pomohli vybrat fakt super case ...ta R3 je fakt luxus design uplne super tichucka je akurat ked zapnem battlefiel 3 tak fuka dost teply vzduch zozadu a ocujem vetraky na grafike, kabelaz uplne super riesena sice s pravej strany mam dost pordel s tych kablov ale na lavej strane je krasne poriadok
//autoeditácia príspevku (16 Jan 2012, 23:34)
tak sem pridavam obrazok ako som to cele porobil ....alle tu kabelaz by som s tej druhej strany mal asi prerobit ze ?
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Prečo prerábať? Mám to podobne. Aj keď neviem koľko CM tam máš miesta. ja vyše 2,5 cm.
vzadu to nikto nevidí a ničomu nezavadzia. ak sa v tom nebudeš hrabať najbližší rok, tak to posťahuj páskami ak ti to nedá
Trosku si tam este uprac aby bolo vidiet co najmenej kabelaze a postahuj to sk paskami inak pohoda,A proti kablovemu bordelu za doskou pomoze aj tak len modularny zdroj. Inak este vyborny case do 100E je Lancool K62.
no praveze to uz je postahovane paskami
...tak to necham tak teda 
Jasne trosku neupratane to vyzera ale airflow to nejako zurivo obmedzovat nebude. Okno na tom nemas takze co oci nevidia to srdce neboli 
ja len tek ze ci to nevadi ze ti tam je tak cez seba selijako ??? ....ale inac ono je to pozvezovane len to tak povychadzalo 
nevadí. ak s tým dokážeš žiť 
Inak ako sa tak divam na ten case mozno by neuskodilo este 1 vetrak hodit dolu, lebo ten co fuci spredu je dost obmedzeny tou klietkou na disky.Alebo ho odtial prehodit dolu ... aj tak nefuka na ten disk co tam a prechod vzduchu by sa zlepsil.
-
Outsider
Star
Zda sa mi to alebo ta skrinka je fakt mala ?
Tak nieje to ziadny Lian-Li TYR
. Ale ved klasika midi tower .... Ono vacsinou ta skrina vyzera mensie potom ked uz v nej su komponenty
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Všimni si že v predu sú dva ventilátory 
Hah eagle eye
, priznam sa ze fractal som mal v rukach iba raz a aj to pekne davno 
no praveze to som chcel o tej velkosti este napisat ze je vecsia nez midi tover ...oproti tej Thermaltake V3 som bol milo prekvapeny lebo co mi sem niekto napisal rozmeri to vychadzalo inac a skutocnost je ina od tej v3 je sirsia vyssia aj dlhsia takze som fakt 100% spokojny a fakt milo ma aj prekvapilo riesenie USB3 ...vecsina case to ma tak ze z predu ide USB kabel a vlastne zozadu pc ho zapojite do dosky ale na Define R3 to mam pekne v do dosky pripojene uz tym novym konektorom takze ...este raz velke DAKUJEM ktory mi pomohli vybrat som fakt spokojny
fractalka, minuly tyzden som ju kupil. A vcera resp dnes komplet do nej vsetko nahodil. Este vsak musim upratat kable troska viac, lebo 2 napajacie mi vedu v priestore a nie poza dosku. Na spodok som pridal 14cm fractal fan s 800rpm a hlucnostou 9db. Po zregulovani na min otacky to je este menej. Teploty som este ani nemal sancu zmerat, nebol cas. Pocitac je krasne tichy, len disk troska susti, ale v blizkej dobe tam pojde ssd. To potom bude krasne ticho.
ja tam uz SSD mam ale mam tam aj 2TB Wester Digital Green na data ten zatial nerachoce tak som rad
a o tom ze na spodok zakupim ten 14cm fractal uvazujem aj ja ...v predu a v zadu ten 12cm staci ale chcelo byt to podla mna tez zo spodu 
//autoeditácia príspevku (18 Jan 2012, 10:07)
skoda ze sa na ten regulator otacok nedaju tad 4 vetraky uvital by som aj v predu dva vetraky ...takto tam budem mat len jeden
//autoeditácia príspevku (18 Jan 2012, 10:07)
skoda ze sa na ten regulator otacok nedaju tad 4 vetraky uvital by som aj v predu dva vetraky ...takto tam budem mat len jeden
Kup si takuto rozdvojku: http://datacomp.sk/silentiumpc-snake-ad ... 98226.html a budes ich moct regulovat spolocne.