Pokroky v sociálnom živote
Re: Pokroky v sociálnom živote
Čím viac ťa odmietajú tým viac to máš v pi*i.Niekedy keď ma ženská odmietla tak som sa hanbil ako pes a neviem čo a teraz keď ma žensská odmietne tak sa na ňu usmejem a idem za ďalšou 
Problém nie je v tom, že ma odmietla, ale v tom, že ja som nemohol urobiť to, čo on a navyše od neho to brala ako lichôtku, zatiaľ čo odo mňa ako totálnu hlúposť.
Proste to nie je fér, aby zadaný chalan bez námahy dokázal to, čo ja nie po niekoľko mesačnej drine.
Proste to nie je fér, aby zadaný chalan bez námahy dokázal to, čo ja nie po niekoľko mesačnej drine.
chce to skill a ten nemas, nadobudnes ho len trenovanim
Terepin tak skús spraviť niečo inak.Vybudovať kus osobnosti.Mám bratranca ktorý sa k holkám chová ako úplný ko*ot a predsa ktorú chce tá mu lezie do postele.
BTW Možno to čo napíšem bude hnusné ale moje sebavedomie je celkom na vysokej úrovni čo sa týka ženských ale dvíhaš mi ho ešte vyššie.Dík
BTW Možno to čo napíšem bude hnusné ale moje sebavedomie je celkom na vysokej úrovni čo sa týka ženských ale dvíhaš mi ho ešte vyššie.Dík
Diego má úplnu pravdu, pri holkách musíš mať strašne vysoké ego/sebavedomie aby si ju dokázal zbaliť...
A to ziskáš ako? Iba tréningom!
A to ziskáš ako? Iba tréningom!
Ale ja sa odmietam stať egoistom len kvôli ženám! Vždy som bol vychovávaný byť skromným a mienim sa toho držať zubami-nechtami.
-
senator8008
Light Star
A kto napísal že sa máš stať egoistom? Povedali, že máš mať vysoké sebavedomie=ego. A egoistom si ak myslíš iba na seba.
Inak úprimne nechápem, prečo táto téma ešte stále nieje zamknutá.
Inak úprimne nechápem, prečo táto téma ešte stále nieje zamknutá.
Hej, som to aj raz skúsil. MA zmietal zo stolu, že som namyslený. Asi som nenatrafil na to "správne" dievča.
A prečo by mala?
A prečo by mala?
-
senator8008
Light Star
Sebavedomie nieje niečo čo skúsiš. Sebavedomie sa skladá z dvoch slov a to "seba" a "vedomie". Teda si si vedomí svojich silných aj slabých stránok a to sa dá v balení(no ono sa to dá v každej činnosti) využiť. Potom existuje takzvané falošné sebavedomie, s týmto "druhom" (respektíve opakom) sebavedomia sa osobne veľmi dobre poznáš. To je práve to tvoje "skúsil". Skrátka na chvíľu si sa tváril ako "čávo, pre ktorého žiadna čaja nieje problém". Takže ak ti povedala, že si namyslený tak ti vlastne povedala polopravdu. Ty totižto (aspoň v týchto veciach) nie si namyslený ale iba si sa namysleno tváril. Slečna si kvôli tvojmu správaniu mohla o tebe myslieť, že si namyslený=že máš malú/žiadnu sebareflexiu. Ja viem, že ty si si možno myslel, že vyzeráš sebavedomo, no takmer každý to na tebe spozná. A to kvôli tomu, že si si neveril ani sám.Terepin napísal:Hej, som to aj raz skúsil. MA zmietal zo stolu, že som namyslený. Asi som nenatrafil na to "správne" dievča.
Pretože na začiatku si chcel poradiť, no každú radu okamžite odmietneš, poprípade ju berieš doslova aj keď tak nieje myslená.Terepin napísal:A prečo by mala?.
Učím sa. Postupne. A v tom, čo som jej povedal, som si bol istý akože zajtra vyjde slnko. No ale tak dokazovať som jej to nemienil.
No a čo, že ťa zmietla?Ja som na jednu ženskú išiel najprv tak, že som bol milý ale vôbec si ma nevšímala bol som pre ňu vzduch.Tak som si z nej začal robiť ostrú prdel.Odvtedy mi nikdy nezavolala, že či idem von ale keď sme sa stretli robila sa, že je nad vecou a, že môj humor ktorý je tesne za hranicou slušnosti berie úplne v pohode.Tak som dostal to, že aj napriek tomu, že sa jej so mnou moc do kecu nechcelo tak kvôli jej egu, preto, že si musela dokázať, že ja ju mojimi hláškami neodrovnám sa so mnou rozprávala.Raz som jej povedal "Kedykoľvek ktorúkoľvek ženu by som chcel pretiahnuť tak ju pretiahnem" a vysmiala sa mi so slovami "Haha Diego, vtipný si, a aj keby minimálne mňa nedostaneš do postele nikdy".Tri dni na to som bol u nej aj s mojim kamarátom, opila nás a bol som tam kde som vravel.Akurát, že som ju nepretiahol ... mladô sprostô, neviem si uvedomiť, že čím viac pijem tým menej funkčný som 
// Tým som sa nechcel chváliť alebo čo.Chcel som tým len konštatovať, že keď ťa ženská odbije nezahadzovať flintu do žita.Pokiaľ nestojí za druhý pokus tak ísť po inej.Pokiaľ stojí tak keď si prvý pokus vošiel dverami druhý pokus vojdi oknom.A nejde len o súlož, funguje to tak aj s balením.Na každú pi***** čo spravíš inak ako ostatní žena povie "Jééj to je milé"
// Tým som sa nechcel chváliť alebo čo.Chcel som tým len konštatovať, že keď ťa ženská odbije nezahadzovať flintu do žita.Pokiaľ nestojí za druhý pokus tak ísť po inej.Pokiaľ stojí tak keď si prvý pokus vošiel dverami druhý pokus vojdi oknom.A nejde len o súlož, funguje to tak aj s balením.Na každú pi***** čo spravíš inak ako ostatní žena povie "Jééj to je milé"
Hej, aj mne povedala, že som milý. A tam to aj skončilo.
Skôr si tam skončil ty.Či sa mýlim?
Nie, pokúšal som sa ísť ďalej, ona mi to však nedovolila.
Tak tretie dievča moje pozvanie prijalo. Čo však vzhľadom na jej nedobytnú povahu nepovažujem za bohvieaký úspech. 
Keď sa budeš takto ľutovať sa ti nepodarí ani hovno
A nemôžeš proste len stráviť pekný večer, porozprávať sa, zaflirtovať si? Musíš sa na ňu pozerať, akoby si už plánoval svadbu?
Lebo veď pozvanie prijala, tak teda idete spolu von. Nepozeraj sa na to pesimisticky
Chalani ti tu radili, že máš "trénovať", tak tu máš príležitosť zahrať si "slovný ping pong".
Lebo veď pozvanie prijala, tak teda idete spolu von. Nepozeraj sa na to pesimisticky
c sa tyka treningu... tak existuje jedno pekne porekadlo..
"Na starej pi*i, dobre sa cvici"
"Na starej pi*i, dobre sa cvici"
včera som mal úprimnú chvíľku.... 5 zo 6 báb ma s ponukou na nezáväzný sex poslalo doprdele... to by som sa po terepinovom vzore mal teraz na 20 rokov zakopať pod zem a trpieť nevyliečiteľnými depresiami.... nie?
táto téma má stále zlý názov.... tu nie sú pokroky v sociálnom živote... sem chodím preto, aby som sa ja cítil lepšie keď mi niečo nevyjde, aby som sa upokojil, že ako dobre na tom stále som...
táto téma má stále zlý názov.... tu nie sú pokroky v sociálnom živote... sem chodím preto, aby som sa ja cítil lepšie keď mi niečo nevyjde, aby som sa upokojil, že ako dobre na tom stále som...
ROFL!
Mojimi slovnými hračkami som privádzal kamarátov k šialenstvu. Všetko som sa naučil zo Stopára a Plochozeme.