Nevera a smutok

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
blackhawk22
Amateur
Amateur

Nevera a smutok

Príspevok od používateľa blackhawk22 »

Prejdem k veci...priatelka ma podviedla pod vplyvom alkoholu, bola v podstate opita prvy ci druhy raz v zivote, rozumny dovod mi nepovedala, asi nejaky skrat..., par mesiacov to zatlkala, nasledoval okamzity rozchod z mojej strany, avsak v priebehu tyzdna sme sa 3x stretli na jej podnet, evidentne to velmi lutuje, bola dost v koncoch tak som ju upokojil, ze si to este premyslim dame si nejaky cas pokoj od seba a uvidi sa, pride vam to normalne? dokazali by ste odpustit nieco take, keby tusite ze ten vztah by mohol mat este zmysel?
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nevera a smutok

Príspevok od používateľa jin »

Dnes je čo za plodný deň?!
K veci: To, že je jej to ľúto jej môžeš veriť, určite si to vyčíta.
Teraz to leží už len na Tebe. Buď jej dokážeš odpustiť a zmieriť sa s tým, alebo nie.
Pokiaľ Ťa to ku nej stále ťahá, tak by to mohlo mať ešte zmysel.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Casom takychto plodnych tem bude coraz viac a viac, ludia sa v mnohych veciach nevedia drzat na uzde, ... a takto to konci .... :arrow: :arrow: :arrow: :?
blackhawk22
Amateur
Amateur

taha ma to k nej...ale asi este nemam chladnu hlavu, na jednej strane mam pocit ze by to mohlo byt este lepsie ako predtym, na druhej strane mam obavy ci by som dokazal uplne odpustit
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

To už si musíš dať v hlave dokopy ty sám. Každopádne pokiaľ v tom nebudeš mať sám jasno, tak jej nedávaj plané nádeje. Kľudne si na to nechaj čas a aj jej to povedz.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Kolko rocny vztah? Preco sa opijala? S kym sa vyspala?
blackhawk22
Amateur
Amateur

3 roky, s nejakym chalanom na chate, preco sa opijala..asi chcela mat falosny pocit oblubenosti u ´kamaratov´ neviem
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DYLYNO »

neviem ako vy, ale ja mám na to len jedno...urobila to prvýkrát, prečo by to nespravila druhý?? na chlast by som sa nevyhováral, lebo ak mám niekoho SKUTOČNE rád, tak sa nenalepím na najbližšiu obeť...
blackhawk22
Amateur
Amateur

dylyno aj ja som takto uvazoval nez sa mi to stalo a aj prve dni po zisteni, teraz uz uvazujem inak, a sam neviem ci je to chyba, ale mozno bude nieco na tom co pises
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DYLYNO »

vieš poviem, ti to tak, z mojej skúsenosti...ja keď som bol opitý, nikdy ma nenapadlo, bežať za inou...práveže naopak, prvé čo ma napadlo bolo ísť za ňou alebo len jej zavolať...ale že by som skákal za inou to nie...je pravda, že som si povedal na druhú,"tá je fajná" atď, ale kto nie a to bolo všetko...neviem kamarát ako by som ti poradil, ale ja osobne by som do toho nešiel, ale to som ja...
peter1803
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peter1803 »

No máš dve možnosti kamoško
1. Holka toho fakt ľutuje mala s tým evidentne problém "žralo ju svedomie" a tak sa ti s tým priznala stalo ju to veľa úsilia a neviem či rátala s takou reakciou (poznáte sa už 3roky do je dosť dlhá doba a tak odpustíš-Ale nezabudneš .... a pri každej príležitosti keď dakde pojde sa budeš zožierať či to nespraví znova ?)
2.Z Holkou sa rozídeš povieš jej že už s ňou nemôžeš byť že sa obávaš.... spravila to raz a spraví to znova a že už s ňou možnože byť lebo furt ťa len napáda ako je s iným chlapom a takto to ďalej nejde...

Ale láska je láska a budeš to ty mať omnoho ťažšie ako ja to tu napísať !! Každopádne Prepáčiť sa dá ale zabudnúť nie .....dajú sa odpustiť aj horšie veci .....
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ste spolu tri roky?...to jej muselo riadne zadrbať...také niečo po tak dlhom vzťahu by som neprepáčil ani sebe...
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

alkohol neospravedlnuje
johny29
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa johny29 »

Na svete je kopec zien co ta podvedu tak preco chces byt prave s touto..
zeky
Star
Star

Príspevok od používateľa zeky »

Ja by som na tvojom mieste neriesil dalej uz nic.Alkohol nie je vyhovorka.Alkohol len ZVYRAZNI charakter cloveka.Naco tam vobec liezla?Ved chatovacky su vacsinou len o jednom.
Janette
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janette »

.. a keby ste ostali spolu, vedel by si jej odpustit, co spravila?
Poznam ludi, ktori pri hadkach vytahuju na svetlo stare zalezitosti, ktore nevedeli nikdy spracovat/odpustit.

btw. 3 roky je dlha doba- ked ta podviedla, tak by som sa zamyslela, ze preco ...
alkohol neospravedlnuje
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Tri roky a po tom toto?
Tak to teda nie. Ja by som v nej už dôveru nemal.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Na alkohol sa vyhovarat v tomto pripade neda. Nepoviem, ze by bola spita ako doga a lezala nehybne na posteli a pocas toho by ju 5 ludi pretiahlo (aj take pripady poznam) a ona sa rano zobudila a o tom ani nevie.
Ale ked si vsetko pamata a usudok teraz zhadzuje na alkohol, tak je to o niecom inom a vtedy sa alkohol neda povazovat za dovod. Nakolko mohla povedat nie aj opita. Ked to ine kamaratky zvladaju, tak nechapem, preco ona by to nemohla. Ked jej nenechas niest nasledky, tak spravi tak istotne do buducna este minimalne raz a to mozno uz aj zacne utajovat atd.
Het s nou..
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Zabudate na jedno veci, ze vsetci sa pod vplyvom alkoholu spravame inak, niekto je mily, niekto agresivny, niekto tichy, niekto ukecany, niekto povolny, niekto si nic nepamata..... Nejdem sudit dievca, zasadne neveru odmietam z mojej strany, teda som si isty, ze by som to nespravil, ale aj ja mozem mat slabu chvilku, alkohol v krvi a tiez mozem zlyhat. Nastastie sa mi to nestalo a som rad, ze sa k tomu takto staviam. Chcel by som ale napisat, ze sa to stalo po troch rokocch co je velmi dlha doba, mas tam po takom case vidinu spolocnej buducnosti, asi nie ste tri roky len tak zo srandy spolu. Dievca naslo odvahu a priznala sa, aj ked musela vediet, ze po troch rokoch to bude velka rana pod pas, hryzlo ju svedomie, chcela byt k tebe uprimna a urcite cakala, ze ta to vezme a asi sa s nou aj rozides. Rozchod je uplne normalny po tomto co si sa dozvedel. Z mojho pohladu by som jej vedel dat sancu, tri roky vo vztahu nie su len tak pre srandu, aj ked si dodtal teraz velku ranu, ale bola uprimna, stalo sa to prvykrat a ja by som jej dal urcite sancu. Viem, ze sam sa nikdy nechcem dopustit neveru, ale pri pomysleni trojrocneho vztahu a buducnosti by som sa snazil cez to preniest, zabudnut a hlavne jej odpustit, hoci viem, ze tyzdne alebo mesiace by boli tazke, pri pohladoch do oci, dotykoch a sexe by som myslel len na jej zlyhanie, ale zaroven by som vedel, ze bola uprimna a skutocne to lutuje. Niekto tvrdi, ze ked to spravila raz, tak to spravi opat, ale neverim tomu, hlavne ak zena zistila o co prisla a co spravila, ze by to mohla opat zopakovat. Nemohla, teda nie v najblizsich rokoch, ak ma chrbtovu kost a charakter.

Ako sa zachovas ty, to je na tebe, bude to spravne rozhodnutie bez ohladu na to, ci sa vratite k sebe alebo nie. Ja by som sancu tomu dal, snazil sa odpustit a zabudnut. Ty sa uz zariad ako uznas za vhodne, len toho neolutuj o mesiac.

Drzim palce a urcite daj vediet ako to dopadlo.
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Tri roky nie je nejak extra dlhá doba. Bývala dokázala tri roky vzťahu zahodiť za hlavu za necelý deň a to prosím pekne s úsmevom na perách. Bolo to tu spomenuté, spravila to raz, spraví to v slabej chvíľke aj druhýkrát. Ešte živo pamätám na kamošovu 18tku, kedy sme spolu s bývalou pili celý večer (ja trošku pomenej, ona viac). V jednej chvíli ako keby jej odpojili kábel, bez hanby sme boli vonku a trebalo jej na wc tak stiahla gaťky a šup ho robiť potrebu. Potom jej bolo strašne zle, nevedela chodiť, celý večer som sa o ňu staral. Pogrcala sa v dome, všetko som to po nej upratoval, proste som sa o ňu staral celý večer. Na druhý deň, keď som jej rozprával čo robila a čo vystrájala, tak mi nechcela veriť, vraj som si to všetko vymyslel...Takže u niektorých je to proste tak, nepamätám, nestalo sa to! Kebyže mi teraz priateľka spravila to čo tebe, tak ju pošlem kade ľahšie. Ale ťažko to vysvetľovať pokiaľ si až po uši zaľúbený. Vtedy človek nemyslí racionálne...
//Dunlop - 4tá veta od konca. Nehádžem všetky do jedného vreca :)
Napísať odpoveď