League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Musim sa ucit, a preto sa radsej hram :nono:
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Hra je super, ľudia sú otrasní..
Dnes som sľuboval že to už nezapnem a o hodinu som hral zas :D
Ale je pravda že už sa pri tej hre zabavím len málo kedy..
No nič, počkám na Guild Wars 2, potom budem mať čo hrať :)
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

lekoklatik presne tak aj ja :( Neviem sa prinútiť do toho učenia :book:
lekoklatik
VIP
VIP

toto jak zrobim :)
Prílohy
2652bb0a421664a2a1c475b1d6254a19.jpg
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

LukasqoO napísal:lekoklatik presne tak aj ja :( Neviem sa prinútiť do toho učenia :book:
Ja uz som na lolko doplatil dvomi skuskami :D

Tyzden pred opravnymi to nebudem moct ani zapat... Mohol by som dostat ban alebo mat riot nieco so servermi :D
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

No leko ja nevidim rozdiel medzi Normal a Ranked. Vsade dostanem noobov do teamu. A ked prehram tak -48 a ked vyhram tak +23. Co je tiez dost nefer. Mam 10:17 a mam 900 bodov +-
lekoklatik
VIP
VIP

ked som bol pri 1450+, tak to uz bolo viac menej o inom. Proste tam sa to uz aj v tom queue (obcas) dalo spoznat aka bude hrat, ked sme komunikovali.
Lenze vzdy chytis niekoho kto ti ot pokazi no a potom sa to uz vezie. A ked mas nervy po prehratej hre, pretoze vies, ze si dal do toho vsetko tak si zapnes dalsiu hru a hovoris si (kur*a toto mozem je*at, neexistuje ze by som siel dolu). No a tak prides o 100-200 ranku za jednu noc -_-
Jedna vlna zlych hracov a hotovo. Horsie je to, ze nechapem ten matchmaking system, ked enemy team, su vzdy tak dokonale zohrany, ze mam obcas pocit ze hraju premade, ale ja taky team nedostanem. Asi vyskusam naschval feedit, nech mam kur*a pokoj na dusi.

//kludne, pridaj si ma,
Nordic East - lekoklatik
West - lek0klatik
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Dame spolu niekedy. Dobre?
LukasqoO
King
King

lekoklatik a preto ja v noci nehram :smt015

Edit: ak niekto ešte nevidel http://www.youtube.com/watch?v=SWZdJlU_ ... AAAAHgAIAA
masterX
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterX »

ja som ranked nehraval prave preto, ze vzdy boli noobovia v time, a len som stracal body, teraz som po dlhsom case skusil s akali, a hned 2 vyhry, ale dostat sa na 1400 bude asi poriadna robota :D

podla mna uspech spociva v spravnom vybere herov, niektori si tam totiz pickuje herov, ktorych hrali 2,3x, a potom to aj tak vyzera...

mam otazku k novemu Jaxovi, ako to bude fungovat? po tom, co zapnem spell, a dodgnem attack, tak mozem dat stun? alebo az vtedy, ked skonci spell, to da automaticky stun? nejako som to nepochopil z patch preview :)
LukasqoO
King
King

masterX, mne sa zdá, že keď až na teba zaútočia tak môžeš dať stun 8)
lekoklatik
VIP
VIP

On to má ako spell.
Je to E, ktoré keď si aktivuješ, tak dodgneš všetky príchodzie útoky za nejakú krátku dobu, no a keď skončí trvanie toho spellu (dodge), tak dáš stun. Tá rana ktorá dá stun, bude mať bonus attack damage, ktorý závisí od toho, koľko rán počas toho spellu dodgneš.
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

ten ezreal je hrozne slabý, ja už neviem ako ho mám hrať, inak ma to s ním baví ale nerobím skoro žiadny damage v hre, taký trynda ma vie dať na tri rany napr. ale ja keď idem po niekom kto má 3k hp tak nemám šancu
def.png
lekoklatik
VIP
VIP

Mne sa hrozne zapáčila Tristana a GangPlanka som si obľúbil neskutočne. Hneď som si ho mal kúpiť : )
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

PhYs0c napísal:ten ezreal je hrozne slabý, ja už neviem ako ho mám hrať, inak ma to s ním baví ale nerobím skoro žiadny damage v hre, taký trynda ma vie dať na tri rany napr. ale ja keď idem po niekom kto má 3k hp tak nemám šancu
def.png
Sa nečuduj keď ho hráš na AP
masterX
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterX »

tak tak, ezreal jednoznacne na AD, je lepsi, s AP ezrealom pouzijes spelly a koniec, pricom s AD ezrealom pouzijes aj spelly, aj davas slusny dmg. (kedze aj do ulti aj do prveho spellu sa pocita bonus aj z dmg, tak je to podla mna vyhodnejsie na AD, pre zlepsenie spellov a hp mozno postavit trinity, a je to :D )
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

praveze aj ja som si myslel, prvykrat som ho preto isie lna ad lebo mam dobre prepocty ale tam som bol uplne nepouzitelny aj ked mi to neslo do hlavy lebo bez spellov by som mal byt klasicke AD a nic, skusim este raz asi ale uz ma to stve a zas AP prvym spellom si od cdckujem ine spelly takze pohoda, skusim zase AD, hram zanho asi 20 hru vkuse :D
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

tak teda zahral som si hru po 8 mesiacoch najprv normal vyhra ale ranked to bol lol :D neviem naco je vlastne dobry jungler okrem toho ze zabija cas v lese zatial co sam brani turet ktory aj tak prvy dobiju ale ten lee sin bol fail jungler videl ze potrebujeme pomoc ale jeho zaujimal les nic viac.opet ma presvedcilo ze som spravil dobre a upustil od tejto hry
Axelik.m
Star
Star

Príspevok od používateľa Axelik.m »

Son-Goku napísal:tak teda zahral som si hru po 8 mesiacoch najprv normal vyhra ale ranked to bol lol :D neviem naco je vlastne dobry jungler okrem toho ze zabija cas v lese zatial co sam brani turet ktory aj tak prvy dobiju ale ten lee sin bol fail jungler videl ze potrebujeme pomoc ale jeho zaujimal les nic viac.opet ma presvedcilo ze som spravil dobre a upustil od tejto hry
hlavna podstata junglera je ta aby mal kazdy lajnu sam na farmu to znaci solo mid ad carry (support nefarmi)

druhotna gangovat a vsak u kazdeho to je inac jeden ganguje od 2 - 3 lvl (shaco, ...) a niektry od 6 lvl ( mal by kupit wardu a hodit ju hracovi na solo link + vyzeirat enemy buff )

a co sa tyka konkretne tvojho pripadu zalezi cosi robil ty ak si ho pushoval (tak je to tvoja chyba ) ak boli oni vysunuty tak to bola pravdepodobne chyba junglera ( teda pokial ste nedostavali na viacerych lajnach tiez moze vsade )
flector
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa flector »

raz daju prve classic raz dominion a raz classic:D to clovek uz nevie naco si ma zvyknut... zase som sa pomylil
Napísať odpoveď