polygrafia vs informačné technologie.
-
fonkyfokel
Novice
polygrafia vs informačné technologie.
Ahojte som deviatak a tak sa rozhodujem že na akú školu, najviac ma zaujali odbory : Polygrafia na súkromnej škole 4ročný odbor s maturitou. A informačné technologie a informačné technologie v obchode na normálnej škole 4 ročný odbor s maturitou. Chcel by som vedieť váš názor že ktorý sa viac oplatí, aké je uplatnenie, alebo či niekto chodí na tieto odbory. Dakujem.
Re: polygrafia vs informačné technologie.
Zisti na co mas a co ta bavi (okrem onanovania a hrania pocitacovych hier
). Kedze si na zakladnej skole, skus sa spytat dospelejsich, co ta poznaju. Niektore skoly maju psychologicku. Daj si spravit testy osobnosti, zistis na co mas predpoklady.
Chces ist na vysoku skolu? Ked budes v zivote robit co ta bavi a budes v tom dobry, tak sa presadis.
Chces ist na vysoku skolu? Ked budes v zivote robit co ta bavi a budes v tom dobry, tak sa presadis.
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nikto ti nikdy nepovie, chod na tu školu v tom budeš vynikať, vyštuduješ strednu, budeš pokračovať na vyške a potom zarábať miliony a budeš ako Bill Gates. Predsa sam musiš vedieť načo maš predpoklady a čo ťa zaujíma a poprípadne bude baviť študovať. Popozeraj si odbory ake su tam predmety čo sa študuje, ked budeš v danom odbore dobry tak si najdeš uplatnenie.
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
smiem vediet kde sa nachadza ta sukromna pol skola a ako sa vola? totiz stale sa hovori o jedinej na slovensku v blave-raci, preto ma zaskocilo ze ich je viac