Vianočná súťaž
Re: Vianočná súťaž
Sajmonko a ty mas problem s citanim?
Az teraz som zbadal, ze boli odoslane, pardon. Kazdopadne cena prisla a este aj hojko nalepky
vdaka
-
mirak2
Hardcore addict
ako to vyzera s tou helikopterkou? lebo zacinam mat pocit, ze mi ju hojko dorucuje osobne a nevie ma najst ani s gps (comu by som sa vobec necudoval) 
mňa by tiež zaujímalo ako je to s tou hrou človeče napi sa, lebo voláko nič neprišlo 
-
lekoklatik
VIP
čo som pozeral tak hojko bol naposledy 8.1.2012 na fore, takze asi nieco ma : )
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nieco ako mrtvicu, ci? 
Ceny vam budu dorucene, treba mat trosku strpenia este.
thx
thx
-
hojko
Site Admin
Popravde mam ceny doma uz tyzden, od minuleho piatku, ale bol som mimo a tak nebolo mozne ich odoslat. A hoci som to chcel poslat este dnes podvecer, nestihol som do siestej ist na postu. Takze ak sa podari a zobudim sa, tak v sobotu doobeda, v najhorsom pripade v pondelok bude clovece a RC heli odoslane.
-
mirak2
Hardcore addict
trtulnik/helikopotvorka dosla <3
človeče stále nie 
-
hojko
Site Admin
belo15: Odoslane to bolo v pondelok, tak ako heli. Ak chces, mozem ti cez den oskenovat podaci listok na balik, mal by tam byt aj kod zasielky a chod sa rovno spytat na postu, ze kde to viazne. Alebo je mozne, ze postari sa opijaju za teba.
počkám do pondelka ešte, keď nič nepríde ti napíšem a pošleš mi ten kód zásielky a zájdem na poštu...
-
hojko
Site Admin
Podla sledovania zasielky je balik na poste, lebo ta nezastihli. Viac info na sukromnej sprave.
//autoeditácia príspevku (04 Feb 2012, 18:22)
Vratila sa jedna cena z Vianocnej sutaze, ide o cistiacu sadu Asus. Takze kto si cenu neprebral (nemam to pri sebe, neviem pozriet meno a adresu), hmm???
Vratila sa jedna cena z Vianocnej sutaze, ide o cistiacu sadu Asus. Takze kto si cenu neprebral (nemam to pri sebe, neviem pozriet meno a adresu), hmm???
Budem to zrejme ja... Pisal si, ze si vsetky ceny odoslal, tak som cakal, kedy to dojde. Nechcel som tu zbytocne pisat, nech nespamujem.. Cakal som cakal som a nic nechodilo, tak som sa pred par dnami siel na postu, ze co sa deje. Tam mi povedali, ze ten balik uz odoslali naspat. Co bolo velmi cudne bolo to, ze mi nedosiel ziadny podaci listok, ziadny zlty listocek, nic do schranky.. Pytal som sa na to ale poslali ma do prdele s tym, ze mi to museli dorucit a ze balik uz urcite nemaju. Mal som to v plane sem napisat ale kedze som mal fakt nabite posledne 2 dni, nejak som na to zabudol. Nerad by som teraz hojka pripravoval o naklady na postovne samozrejme..hojko napísal:Podla sledovania zasielky je balik na poste, lebo ta nezastihli. Viac info na sukromnej sprave.
JA CHCEM TU SADUUUUUUUUUU 
-
audiotrack
VIP
jednému handru, druhému vodu
chalani v tej správe čo sa automaticky pošle pri zapojení sa do sútaže máte chybu
...Želáme Vám šťastie vo Vianočnej súťaži 2011 aj príjemné...
-
Silmer
Darca
hned v prvej otazke je chyba
''kontakte''
''kontakte''
- Prílohy
-
- kont.png (3.36 KiB) 1414 zobrazení
-
seth82
Darca
A už som to písal aj na Facebooku - ak nevyužívam taptalk a zdieľanie tém na sociálnych sieťach, ako ich mám ohodnotiť na škále 1-5? Alebo tie hodnotenia mám ignorovať?