Opakovanie rocnika Svf STU BA.

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
tulo182
Amateur
Amateur

Opakovanie rocnika Svf STU BA.

Príspevok od používateľa tulo182 »

Zdravim, prosim Vas je tu niekto taky ze opakoval rocnik na Svf STU BA ?Chcem sa spytat ake su podmienky na zaradenie do (medzirocnika) a kolko by asi stal ten rok studia navyse? Tiez som pocul ze ak si druhak a prenasas do tretiaku viac ako jednu skusku z prvaku tak ta vyhodia zo skoly a zas musis ist robit primacky. Prosim ak s tym mate niekto skusenost, tak sa vyjadrite. Dakujem za odpoved
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Opakovanie rocnika Svf STU BA.

Príspevok od používateľa mi-chau »

Fiha, taka velka univerzita a nema studijne oddelenie... ani ziadne vlastne diskusne forum.. ani len skupinu na facebooku.. az mi je to divne :hmm:
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

Su to sice uz roky, co som na tu skolu chodil, ale na studijne by som este trafil. Je to v tej vyskovej budove na prizemi. Pripadne maju aj funkcne mailove adresy (ba aj telefony!)

PS: ak si takto samostatny aj v studiu samotnom, tak medzirocnik ta pravdepodobne tiez nezachrani :)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

do tretiaku si z prvaku nemozes preniest absolutne nic.. Da sa to len ak si podas ziadost o vynimku dekanovi. S tym medzirocnikom je to vlastne tak, ze si pozapizujes vsetko co ti chyba, pricom plati prva podmienka. Plati sa tusim 400e. Ak by ta vyhodili, tak mozes ist znova na prijimacky a dat si ziadost o pouznavanie predmetov, za kazdy predmet a zapocet sa vsak zase plati.
Napísať odpoveď