Zdravím Vás. Chcem sa Vás spýtať možno trochu nezvyčajnú otázku. S chalanmi chceme ísť cez jarné prázdniny ( 20.2 - 22.2 ) na dva dni do Prahy, len tak, cestovať, pozrieť mesto a pod. a najstarší z nás má 16 rokov, resp. 16,16 a 15 ročný chalan. Platobnú kartu mám, tak isto aj druhý kamarát ( VUB Startkonto ) tak sa chcem spýtať, keď cez internet vyplatím hotel vopred mojou platobnou kartou na tie dva dni a ja niesom plnoletý, budeme tam môcť mať pobyt na dva dni ? Pre zhrnutie - OP máme, kreditné karty taktiež, osobné mám aj VP ( na malú motorku ), len si chcem overiť, že keď vyplatím pobyt, či nás ubytujú aj bez plnoletosti.
Múdre reči, že sme mladí, sprostí a neviem čo si nechajte. Ja len chcem poradiť, ako to je a nie dostavať ''múdrosti'' od zakomplexovaných idiotov, čo len kritizujú aké mám nedostatky, lebo ich je tu požehnane. Ďakujem. ( K+ za poradenie samozrejme ) .
Ubytovanie v hoteli cez booking + platobná karta
Re: Ubytovanie v hoteli cez booking + platobná karta
ked tento isty text skopirujes a posles ho na mail toho hotela, kde sa chces ubytovat.. tak dostanej najlepsiu odpoved.
nevidim dovod, preco by vas ubytovat nemali
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Tiež si myslím, že by problém nemal byť. Najlepšie urobíš, keď sa spýtaš priamo v danom hoteli.
Ďakujem Vám.. odoslali mi email dnes, že všetko je v poriadku, im stačí ako záruka číslo platobnej karty a vyplatenie zálohy. Super, ďakujem Vám ešte raz..