BattleField 3
Re: BattleField 3
A sauce? Pokial viem tak demize pracuje na balance a teraz momentalne na balance doplnkov. UI zmeny maju byt v feb patchi. Aky velky rozmer tych zmien bude netusim.
nvm; uz som to nasiel.
nvm; uz som to nasiel.
-
Shamway
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak dneska Metro 1000 tiketov. S kamratom (Liqutitkom) sme sa napojili ked sme prehravali okolo 900 ku 600...
Epic
Epic
Na to ze to je metro mohli byt vacsie K/D.
-
Shamway
Professional
frajerik: Metro som hral asi 3x odkedy hram BF (od zaciatku). Tiez mam radsej klasicky conquest 
Teapack: Ked si vsimnes 12 sekunddo konca...dost sa ich poodpajalo este pred koncom.
Teapack: Ked si vsimnes 12 sekunddo konca...dost sa ich poodpajalo este pred koncom.
Je možné aby mi Win menil ovladače na grafickú kartu, aj keď mám autoupdate vypnutý? Ide o to, že som si chcel prejsť kampaň v BF3, no hra mi pri loadingu padala do Win. Niekedy sa to umúdri a na 3-4 pokus to nahrá no pri ďalšej smrti, či načítaní nového levelu zase hláška "program prestal pracovať". Tak som si povedal, že skúsim preinštalovať ovladače na grafickú kartu, aj keď už som mal tie najnovšie, ale dal som ich nainštalovať znovu. Bez toho aby som reštartoval počítač som skúsil, či to pomohlo a pomohlo. Bez problémou som prešie 3-4 misie, medzi tým niekolko loadingov po zabití, všetko bez problémov. Tak som sa potešil, že problém vyriešený. Lenže na druhý deň, opäť rovnaké problémy, pri načítavaní misie len čierna obrazovka, po prepnutí do win hláška program prestal pracovať. Tak opäť preinštalovanie ovládačov grafickej karty a zase všetko O.K. Ako nechce sa mi vždy pred tým ako si chcem zahrať BF3 inštalovať nanovo ovladače na grafiku. Nevie niekto čo by mohlo spôsobovať, že po reštarte PC sa niečo stane, čo neakým spôsobom zmení ovladače?
Na tom screene ide skor o to kolko zostalo rusom zetonov 
Shamway, gj, aj nam sa to raz s kamosom podarilo takto o chlp vyhrat na Gulfe, strasne sme sa smiali potom na nich v chate [v dalsom kole]
hawk, na ktorom serveri to bolo? :p ak sa tam hra takto teamovo casto, tam musim ist
Zbierate assigmenty a plnite tie ulohy? Ktore je obtiazne ziskat? Underslug ci ako je to tam napisane, tak to je M320 alebo brokovnica? Vyhrat squad deathmatch ci team deathmatch je obtiazne, hodnoti sa tam moje podstavenie v rebricku alebo celeho timu ci squadu?
Hram pre radost, nechce sa mi zomierat pri snahe o zabitie nepriatela zvarackou 
Zbierame, ved ked to dali do hry tak preco by som ich neziskal. Cim viac zbrani na vyber, tym lepsie pre hraca.test napísal:Zbierate assigmenty a plnite tie ulohy? Ktore je obtiazne ziskat? Underslug ci ako je to tam napisane, tak to je M320 alebo brokovnica? Vyhrat squad deathmatch ci team deathmatch je obtiazne, hodnoti sa tam moje podstavenie v rebricku alebo celeho timu ci squadu?
Najtazsie je asi spravit druhy pre Assaulta. Treba ti vyhrat Squad DM a hodnoti sa pocet bodov celeho tymu
S cudzimi ludmi bez komunikacie to lahko nepojde
-
Hotwire
Addict
assignmenty su celkovo lahke, mam ich vsetky okrem dvoch, na jackhammer mi chyba este kusok ale teraz hravam s kamosom ktory nema B2K takze nehravam B2K mapy takze ho nemozem dokoncit, a este mi chyba znicenie nepriatelskeho vozidla opravarskou lampou na ten druhy assignment, co je dost tazke urobit pretoze ked vidia ze im rozoberam tank tak sa vzdy pohnu a odstrelia ma
a ked maju malo hp uz na tanku tak vyskocia, a ja tym padom miesto nicenia zacnem ten tank opravovat
proste treba vymaknut debila co si nevsimne ze mu nicim vozidlo...
edit:ako rochedo hovori, SQDM je lahke ak hras s kamosom, ja som to tak robil a dvaja sme vyhravali aj ked proti nam boli 3 tymy o 4roch hracoch
edit:ako rochedo hovori, SQDM je lahke ak hras s kamosom, ja som to tak robil a dvaja sme vyhravali aj ked proti nam boli 3 tymy o 4roch hracoch
SchYzo: Tiez mi chyba presne toto: znicit nepriatelske vozidlo. Najlahsie sa to spravi tak ked sa s kamosom dvaja napojite na prazdny server - a problem vyrieseny.
//ja podobne
//ja podobne
-
Hotwire
Addict
hej ale to neni zabava, ja to naschval robim normalne aby som aj mal pocit ze som nieco dosiahol 
staci aj ak znicite nepriatelsky soflam, spawn beacon alebo nieco ine, ja som to nahodou znicil s repair toolom a zrazu unlock 
-
Hotwire
Addict
si si tym isty? lebo v assignmente pise destroy enemy vehicle a nie enemy device
ale no tak hned zajtra to vyskusam, dik za tip 
Staci aj minomet. Tiez ti to zoberie ako vehicle. Assignmenty mam vsetky. PP-19 rocks.
-
Hotwire
Addict
PP.19 ujde ale z PDWciek mam najradsej P90...inak celkovo moja najoblubenejsia zbran hry je jednoznacne L85ka, brutalne presna, a nie pre kazdeho lebo nubi s tym nevedia hrat kvoli nizsej kadencii, ale inak sa s tym da vpohode killovat aj nablizko ak mieris na hlavu resp aspon na hornu polovicu tela
Neviem ako P90 ale na PP-19 das laser + tlmic spolu takze celkom presna zbran sa z toho stane. P90 ma s*alo nenormalne jak normalne mierim a vsetky gulky mimo. L85 good ale zatial drzim pri AEKcku
. Na blizko deadly, na dialku tak isto.