Ja som v polke prvej casti zaspal. Mal som v sebe ale par piv, tak to zvalujem nato, ale dost mi vadili herecke vykony, ktore mi pripadal kus podpriemerne. A to aj u mojho oblubenca Hurleyho Pozriem vsak este raz a uz obe casti a bude to snad lepsie a potom zmenim nazor.
videl som prave prvu cast a mam z toho take zmiesane pocity,navodilo to vo mne celkom dobru atmosferu vsak takze budem dalej pozerat snad sa bude kvalita zvysovat
No nic..pozrel som si to s triezvou hlavou a veru musim to zhodnotit dost negativne po prvych dvoch castiach.
Nejake tie viditelne premna chyby vo filme (chlap, ktory sa zjavil po 50tich rokoch vie co je to kamera v rohu miestnosti?). Ten agent, ktory zbada strelca na druhej budove ma teleport, ze sa tam dokazal behom lusknutia prsta premiestnit? By mu to trvalo minimalne 20min.
Dialogy nula budov, nezaujimave. Herecke vykony napodobne, nula bodov. Ako keby boli ti herci nasilu nuteny tam hrat miestami mi to pripada.
A co sa tyka scen, ktore sa tocia dookola? Zabija vazen, dobehnu na miesto oni, zaber na vysetrovanie, kde ukazu ,ze nasli nieco podstatne, zaber do historie, opat zabija vrah, opat najdu nieco podstatne, opat zaber do historie atd do kola..Cmon..Davam tomu dve-tri casti a ak s tym nemienia nieco spravit, tak budem musiet zamavat serialu na dialku, co velmi obvikle robim.
suhlasim so Sovietom, ako napad je to zaujimavy ale proste niektore veci mi pridu hrozne nedotiahnute , Spoiler
moc som nepochopil ako je mozne ze sa prebere po x-rokoch a vobec neni dezorientovany nicim hned ma pri sebe plast s klucikom od skrinky s pistolou a podobne veci, nabliskane svietiace vazenie pod zemou mi prislo ako strasny gyc...
Po 11 častiach to musím zhodnotiť ako priemer. Niektoré časti sú výborne, ale nájdu sa aj dosť nedotiahnuté... tvorcovia nejako nedokážu využiť potenciál aký to má, ale stále sa na to príjemne pozerá
Som zvedavý na celkovú zápletku, nejaké typy ako si myslíte že by sa to mohlo vyvíjať?
Neviete ako to vyzerá zo serialom Alcatraz? Prestali ho tuším po prvej serii natáčať kvôli tomu lebo uprednostnili Fringe. Neviete či sa neplanuje pokračovanie?
Velka skoda, serial som mal rad, dokonca aj moja sestra ktora hrozne nerada pozera serialy.
Ked som jej povedal ze serial zrusili, tak povedala: Vidis, film porzies a mas zaciatok aj koniec, serial ti v polke zrusia a si v pr*eli