BattleField 3
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: BattleField 3
boze ty pouzivas laser? sak to ta hned zbadaju :S P90 je presna aj bez neho...ale tak ak na kazdeho strielas full auto aj na stredne a vyssie vzdialenosti tak sa moc necuduj ze gulky idu mimo
...AEK uz neni to co byvalo, po patchi je uz aj F2000ka lepsia 
Laser je dobry do budov a na kratke vzdialenosti, ked potrebujes strielat od boku. Ked s nim kempis, tak je to samozrejme na skodu.
K comu je dobry laser okrem toho, ze nim napriklad v Metre pekne supera oslepim? A co take svetlo? Napriklad svetlo na sniperk mi pride akurat tak na prezradenie seba sameho.
-
Hotwire
Addict
ako to myslite od boku? proste bez zamierenia? sak uplne na blizko to je jedno to trafim tak ci tak, a ked niesu uplne blizko tak uz mierim
hej to by aj mna zaujimalo co to znamena, nie 1x o tom pocujem a tiez si to neviem prestavit 
Hej laser ked nechces mierit - hrajes na styl CoD. Spray and Pray 
Hej laser zvysuje presnost strelby od boku. Da sa vypnut rovnako ako baterka takze ked si chcem hrat sneaky a byt schovany v krikoch tak si ho vypnem a hotovo. Okrem laseru sa tam neda nic dak tak jasne nedam tam nic lol... Nie vzdy je cas pouzit mieridla alebo ked sa potrebujes rychlo otacat atd tak s ads je to pomalsie a nieje cas.
-
Hotwire
Addict
a s cim sa vypina laser a svetlo?
//edit: dik, a na googli mam ban
//edit: dik, a na googli mam ban
Tckom
sakra ninja'd
sakra ninja'd
-
Grond
Medium Professional
tiez nechapem sniperov co behaju s lampickou na puske , zrejme si stale myslia ze ta lampa sa nezmenila od bety kde s tymto bordelom dokazali oslepovat ludi z 500m ...
//osobne sa tesim na zmeny po patchi v tychto doplnkoch hlavne pre dvojnozky ze sa budu vysuvat rychlejsie , osobne by som bral keby ta dvojnozka bola stale vystreta (ako v bf2) , clovek by len zalahol alebo sa oprel o nieco staticke .... a nie to este rozbalovat

//osobne sa tesim na zmeny po patchi v tychto doplnkoch hlavne pre dvojnozky ze sa budu vysuvat rychlejsie , osobne by som bral keby ta dvojnozka bola stale vystreta (ako v bf2) , clovek by len zalahol alebo sa oprel o nieco staticke .... a nie to este rozbalovat
Ja na sniperku pouzivam 12x optiku a primontazny zaver, dvojnozka je nepotrebna aspon pre mna 
-
Anubis-artS
Light Expert
Takto to dopadlo keď som hral na body za medika .. samozrejme debilná mapa metro, v rukách stále defibrilátor a hádzanie lekárničky všade kde je kopa hráčov ... a to som na tom serveri ani nebol od začiatku kola. Chcel som len získať stuhu za prvé miesto
... takéto hranie ma nebavý, zaspával som pri tom a modlil sa aby už skončilo kolo
.... ale na tom K/D sa smejem ešte teraz 
-
Runes
Addict
ja som dneska hviezdil na kaspiane s AAckom kurnik 17/0 som mal bol som 2 tabulke a za pol hodku som musel byt v kine tak som nedohral kolo :SSS dal som svoj zivotny strike fnok
Metro a podobne mapy by mali zakazat ty kokso. Sak to je stat pad jak svina. A nehovorim ze to je uplne nezmyselna mapa len nade spam. Tak ako grand bazooka a podobne (biggest maps ever) mapy.
-
->slavo<-
Addict
Ono mapa metro mi pride stavaná na max 24 hračov a nie 32,či 64 hračov to je potom už len o 2 miestach kde sa stale stiela len do mura lebo to je najefektivnejšie , Celkovo si myslim ,že metro dobra mapa ,ked sa hra do 24 hračov a nie 32 a viac to je potom jeden velky chaoz , ale niekomu to aj vyhovuje takže , pre niekoho dobra mapa pre niekoho zla mapa
.
Ne jeden krat som zažil ,ked sme utočili zospodu jak su eskalatory , bol som s kamošmi v squade a hodili sme všetci 3ja naraz granaty vybehli po eskalatore hore vystrielali to tam vsetko a skoro cely naš team sa v daka nam trom presunul hore krasne sme vytlačili nepriatela a držali pozicie. Asi 10 hračov z našeho teamu sa knam potom pridalo a pekne sme zatlačili nepriatelsky team az von s metra a to bolo score prosim pekne okolo 500 vs 220 v prospech nepriatelskeho teamu nakoniec to skoncilo našou vyhrou a takto si predstavujem teamovu hru a nie ,že cely team len striela do mura a tam to aj konči .Ono vela hračov si v metre len lahne na zem a čaka na nepriatela či len pali rakety do mura . Každy si povie , že to sa neda prebehnut ,ale všetko sa da len treba byt zohrany . To je moj nazor na metro
.Inač mapa good len to chce mat partu zohranych ludi inač pri vačšom počte hračov na metre je to jeden velky chaoz ,ale aj to sa da zvladnut 
Ne jeden krat som zažil ,ked sme utočili zospodu jak su eskalatory , bol som s kamošmi v squade a hodili sme všetci 3ja naraz granaty vybehli po eskalatore hore vystrielali to tam vsetko a skoro cely naš team sa v daka nam trom presunul hore krasne sme vytlačili nepriatela a držali pozicie. Asi 10 hračov z našeho teamu sa knam potom pridalo a pekne sme zatlačili nepriatelsky team az von s metra a to bolo score prosim pekne okolo 500 vs 220 v prospech nepriatelskeho teamu nakoniec to skoncilo našou vyhrou a takto si predstavujem teamovu hru a nie ,že cely team len striela do mura a tam to aj konči .Ono vela hračov si v metre len lahne na zem a čaka na nepriatela či len pali rakety do mura . Každy si povie , že to sa neda prebehnut ,ale všetko sa da len treba byt zohrany . To je moj nazor na metro
Metro je pre 24/32 a hlavne bez M320 a RPG.
Vcera som zazil pekny Battlefield moment.
Strike at Karkand pri A-cku som natrafil na Engieho. Bol trochu na vacsiu dialku. Strielam a nijak raz ho neviem trafit - on tiez - zrazu vytiahol Bazooku. Hovorim si Ou Shit a je po mne. Zrazu reflex, stlacil som space preskocil som raketu a kym so dopadol som stihol vymenit zasobnik a boom headshot