League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

kevyn68
Medium Star
Medium Star

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa kevyn68 »

tak nam vysiel novy champ.Co hovorite nanho?Uz som ho videl parkrat v hre.Vyzera celkom slusne,ale niektori hraci akoby bez rozmyslania s nim hrali.Neviem,ci si myslia,ze su nesmrtelny s nim alebo co,ked sa pusti sam do 3.
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Práveže mne sa vôbec nepáči...
Axelik.m
Star
Star

Príspevok od používateľa Axelik.m »

chcem sa spytat nema niekto 30 lvl ucet ktory nepouziva chcem pozicat presuniem ho na west kedy kolvek vratim staci napisat at ho nepouzivam
PhYs0c
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

mali ste pravdu AD ezreal a ownim si to :)
adez.png
btw mohli by sme uz nieco dat dokopy a zahrat spolocne, ja mozem kludne aj dnes :smt006
Axelik.m
Star
Star

PhYs0c napísal:mali ste pravdu AD ezreal a ownim si to :)
adez.png
btw mohli by sme uz nieco dat dokopy a zahrat spolocne, ja mozem kludne aj dnes :smt006
nvm podle mne by to chcelo este aj na tej farme zapracovat mozno postavit brutalizer pre ryhlejsie stuckovanie pasivky dalsia vec co by som zahral ja inac je ze mas uz zeal bf ale stale si nedostaval botu ( pokial postavit brutalizer by som doporucoval botu na atak speed pokial nie tak na cd reduction) a este si myslim ze sheen ma prednost pred phage

a este mam jednu velku vyhradu k tej clarity
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Co ti ja viem. Ako pozeram tak to vyhrali do 25minut, ja tu osobne tiez nezvyknem stavat botu. A hlavne za hrdinov ktory maju nejaky ten "teleport" ako lb, ez, kassa, pripadne gp ktory ma speed zo spellu.
Kazdopadne siel po trinity a zo zealu nejaku movement ma.
Pokial sa nechystas niekoho nahanat, botu ti nie je treba a na attack speed radsej postavit nieco ine.
Pokial teda farma nejde, tak potom by som siel do boty, keby to bolo kriticke a nemal by som za co kupovat items.

Mozeme zahrat v sobotu napriklad. Urcite cas.
Axelik.m
Star
Star

lekoklatik napísal:Co ti ja viem. Ako pozeram tak to vyhrali do 25minut, ja tu osobne tiez nezvyknem stavat botu. A hlavne za hrdinov ktory maju nejaky ten "teleport" ako lb, ez, kassa, pripadne gp ktory ma speed zo spellu.
Kazdopadne siel po trinity a zo zealu nejaku movement ma.
Pokial sa nechystas niekoho nahanat, botu ti nie je treba a na attack speed radsej postavit nieco ine.
Pokial teda farma nejde, tak potom by som siel do boty, keby to bolo kriticke a nemal by som za co kupovat items.

Mozeme zahrat v sobotu napriklad. Urcite cas.
lenze ez neni klasicke ad carry on hra na tu pasivku a zeal ti az tak ten atak speed nezvysi
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

;) nestaval som trinity, phage mam na hpcka, z neho skladam mallet, zo zealu phantom, prvy spell ma on hit effect, preto lifesteal, zeal critical nie len attack speed, a mallet na spomalenie
Axelik.m
Star
Star

no tak to uz vubec ne, to je hodne drahy item ano ad carry je papir ale nemozes to riesit hentak proste si musis davat pozor ( mas 2x flasch tak by to nemal byt zas taky problem ) ked postavis hento tak to bude na ukor dmg ....
masterX
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterX »

PhYs0c napísal:mali ste pravdu AD ezreal a ownim si to :)
adez.png

fajn ze si skusil aj ad :D jedine ta clarity je zbytocna ak hrajes AD, a boty tiez dostavujem az neskor, a zahrat by sme urcite mohli :)

a este k tomu co napisal Axelik, neviem ci mal na mysli, ze frozen urcite nie, ale ak sa bojis ze malo vydrzis, tak kludne, zas az take drahe to nieje, da sa to postavit pomerne skoro ak mas nafarmene, alebo sa dari v killoch. (sice na ezreala skor trinity na hpcka)
Axelik.m
Star
Star

hm Total Price: 3250 blood hister 2550 no podla mna to drahe je uvedomujes aky cas musis farmit na ten frozen mallet pokial ho postavis vo vyrovnanej hre namiesto utecneho stane sa to ze namiesto dmg budes len mirne otravnej a budu sa zameriavat len na ap carry
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

ako si nastavim ten smartcast ci co to je
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

PhYs0c napísal:ako si nastavim ten smartcast ci co to je
esc - key bindings...

osobne mi to pride useless...

+ reakcna doba
- nepresnost targetovania
lekoklatik
VIP
VIP

@Forsaken. Ale prosím ťa.
Vieš čo je podľa mňa useless? Leblanc bez smartcastov, tiež malza a vlastne úplne každý champ, možno až na nejakých tupých tankov, prípadne trynda etc.
Výhoda Smartcastu je práveže presnosť, pretože smer určuješ myšou, tak ako pri normálnom kastení, akurát že už nemusíš myšou kliknúť, čím si občas ten target posunieš.
+ reakčná doba
+ presnosť
- musíš to s tým chvíľu hrať, je to o skúsenosti s jednotlivým castom u každého hrdinu, nakoľko pri smartcaste neviďíš range spellov

Teraz si to už bez smartov nedokážem predstaviť. Neskutočne veľa krát mi to zachránilo život. S kastermi je to úplne najlepšie, pretože tie sady ktoré na enemy vybalíš sú také rýchle, že sa nestihne spamätať.
Kľudne si s niekým zahrám a pokúsim sa ho presvedčiť o sile smartu, prípadne si vygooglite/youtube spomínanú leblanc, na nej je to s ultimátkou vidieť krásne.
Vyzeráto asi Q,R,E,W,D (ignite), vo vačšine prípadov stačí Q,R,E a potom už len sledovať target kým ho E zamkne.
Žiadne Q,click,R,click,E,click,...
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

nejdem ta presviedcat, mne sa hra lepsie s normal castami... v podstate je to + click co mi neprekaza, pretoze situacia sa moze velmi rychlo zmenit, pricom bez smart castu zatial len "mieris" kdez to so smartcastom uz castujes.

velmi dobre vidiet pri Vayne Q - tento spell sa orientuje podla polohy kurzora(nieco ako smart cast neexistuje) a velmi podobny je Graves E kde pekne vidis ktorym smerom sa posunies,
lekoklatik
VIP
VIP

Akože nevidíš?
Výhoda smartu je že ty skočíš ZA kurzorom v momente ako stlačil príslušné tlačidlo.
Takže ty si nepotrebuješ spell nakliknúť a až potom ho použiť, veď to je zbytočné.
Ide prosto o sekundy. Ty musíš naložiť čo najviac spellov za najkratšiu dobu.

Vyskúšaj si zahrať 5 hier s tým smartom a uvidíš, že to nemá obdobu.
Tu ani nejde o to že čo ti viac vyhovuje, pretože si zvykneš na všetko.

Obyčajný príklad

a tu máš/máte smartcast turotial, a porovnanie
masterX
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

ja tiez radsej hrajem bez smart castu, presviedcanie tu podla mna nema cenu, jednemu to vyhovuje, druhemu nemusi. 100 ludi, 100 chuti.
lekoklatik
VIP
VIP

Kto nevyskusa niekolko hier so smartom, nepochopi (niekolko hier preto, lebo na prvy krat to rozhodne nevedel nikto).
masterX
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

ja som to skusal a vravim, nepaci sa mi to, resp. mi to velmi nesedi. Ale uznavam, ze pri niektorych hrdinoch a spelloch je to sikovna vec, ktora pomoze - napadaju ma napr. healeri, alebo ako si spominal ta leblanca :) Ja nevyhodu vidim v tom, ze sa casto moze stat ze si oddrbes spell, ked napr. stlacis omylom klavesu, alebo v rychlosti ti ujde kurzor mysi... Urcite nesuhlasim s tvrdenim, ze smartcast je dobry pre kazdeho hraca bezpodmienecne, alebo kto ho nevyskusal nepochopi. :)

/// Gproxy: tak ako vravis :)
Gproxy
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Gproxy »

Ja osobne hrávam bez smartcastu. Spolužiak zase hráva zo smartcastom, podľa mňa je to individuálna vec.
Napísať odpoveď