Opera (novinky, chyby, ...)
Re: Opera (novinky, chyby, ...)
Da sa nejakym sposobom nastavit, aby Opera vyzadovala po zapnuti heslo?
dá sa nastaviť nejaké heslo - nastavenia - zabezpečenie. a vyžadovať raz na reláciu alebo čo pol hodina... akurát nemám skúsenosti. neviem, ako to funguje
//autoeditácia príspevku (06 Dec 2011, 16:31)
Opera 11.60 vonku
značne prekopaný M2 klient, chce to trochu zvyku
plus ďalšie veci, ktoré nie sú také výrazné
//autoeditácia príspevku (06 Dec 2011, 16:31)
Opera 11.60 vonku
značne prekopaný M2 klient, chce to trochu zvyku
plus ďalšie veci, ktoré nie sú také výrazné
-
Jaccobinho
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Nazdar, dá sa v Opere nastaviť niečo také, že stlačením jedného tlačítka sa mi otvorí zakaždým napr. 5 rôznych stránok, ktoré si preddefinujem? (SME, hnonline, facebook atď.)
daj si ich do jedneho priecinka v zalozkach, ked kliknes na tento priecinok strednym tlacitkom na mysi (asi vacsinou kolieskom), tak sa ti otvoria vsetky naraz
-
kukiak
Addict
Nemate v 11.60 problem s vytazovanim CPU? Vzdy po zhruba 20minut mi vytazi opera jeden thread na plno a pomoze len vypnutie a zapnutie.. mam otvorene len klasicke mainstreamove stranky.
nie. problém je u teba. skús portable verziu, či bude aj tá toto robiť
Nema niekto problem s Facebook chatom? Sustavne mi scrolluje okienko s chatom na zaciatok a je to dost neprijemne, stava sa mi to len v Opere.
same here
to iste sa mi stava aj na chrome, aj v opere, ff som neskusal - nemam
-
Grim
Darca
...mne tiež v Opere, ale iba sem tam...
mne sa to tiez stava v opere, a lezie mi to na nervy 
Ahojte
Prosim vás ked chcem zapnuť alebo odinštalovať operu vyskoči mi chyb Error Initializing Opera Module 13(logdoc). Mam uplne nový kvalitný počitač a do tej aktualizacie mi všetko išlo ale potom mi to po 5tich minutach zamrzol počitač tak som to vypol natvrdo. Ked som to zapol tak mi už operu nezaplo a všetky browsery (mozilla,explorer) mi dosť často zamrzavaju, čo si nemyslim žeby sa malo stávať. Prosim poradte
Prosim vás ked chcem zapnuť alebo odinštalovať operu vyskoči mi chyb Error Initializing Opera Module 13(logdoc). Mam uplne nový kvalitný počitač a do tej aktualizacie mi všetko išlo ale potom mi to po 5tich minutach zamrzol počitač tak som to vypol natvrdo. Ked som to zapol tak mi už operu nezaplo a všetky browsery (mozilla,explorer) mi dosť často zamrzavaju, čo si nemyslim žeby sa malo stávať. Prosim poradte
tvoj nový kvalitný počítač má asi rozbitý systém 
asi? ako to zistim na isto?
da sa s tym niečo robiť?
ako sa vlastne taky system rozbije?
da sa s tym niečo robiť?
ako sa vlastne taky system rozbije?
skontroluj ramky memtestom
nemal som žiadne chyby na memteste
ešte mam potom chyby že mi napriklad adobe flash player crashne a musim refresovať stranky a na LOLku mu nejde do hry pretože mi piše že mi firewall to blokuje pritom som s firewallom nič nerobil. Nevie mi prosim niekto poradiť?
ešte mam potom chyby že mi napriklad adobe flash player crashne a musim refresovať stranky a na LOLku mu nejde do hry pretože mi piše že mi firewall to blokuje pritom som s firewallom nič nerobil. Nevie mi prosim niekto poradiť?
Opera 12 out
novinky príjemné (HWA, WebGL) aj nepríjemné (treba aktivovať manuálne, deaktivácia unite, widgetov...) a mnoho dalšieho 
http://opera-prehliadac.com/prehliadac- ... final.html
http://www.zive.cz/bleskovky/je-tu-fina ... fault.aspx
http://opera-prehliadac.com/prehliadac- ... final.html
http://www.zive.cz/bleskovky/je-tu-fina ... fault.aspx
Neviem, ci to je bug len u mna, ale adresy sa mi pri pisani do adresoveho baru zacali zle zoradovat. Priklad:
Bol som na strankach freemake.com a facebook.com. Naposledy som navstivil facebook.com, napriek tomu mi pri stlaceni "f" prvu navrhne freemake.com.
Robi to od aktualizacie na 12tku a je to dost otravne. Neviete, co s tym?
Bol som na strankach freemake.com a facebook.com. Naposledy som navstivil facebook.com, napriek tomu mi pri stlaceni "f" prvu navrhne freemake.com.
Robi to od aktualizacie na 12tku a je to dost otravne. Neviete, co s tym?
to nie je bug, ale featura. prekopali tú nápovedu adries.
napíš "fa"
napíš "fa"
aj mna z toho ide šlak trafiť