Cawte stari rodicia mali doteraz magio TV zapojenu cez SCART kabel a vsetko islo aj ide ale ten obraz neni az taky dobry ako by mohol byt. Tak sme kupili HDMI kabel no ten ked napojim a restenem magio tak napise toto : Nie je možné zobraziť video cez HDMI. Chyba v HDCP. (H1005).
Boli sme sa pytat v Telekome tam nam neporadili moc. Volali sme aj na podporu ale tam tiez nic moc, ze mozno nieco s telkou je atd.
Nestretol sa s tymto niekdo, pripadne aj riesenie ?
Magio box - HDMI
Re: Magio box - HDMI
Je to sposobene tym, ze sa TV a magio box "nedohodnu". Podla zdrojov na internete na to neexistuje univerzalne riesenie, ale obcas pomoze upgrade firmwaru v TV.
Raky,
Ja ak restartujem box,tak tiez vypise hlasku,ktoru opisujes ty.
Staci vsak odpojit a znova pripojit kabel a obraz uz nabehne bez problemov...
TV SONY BRAVIA.
Ja ak restartujem box,tak tiez vypise hlasku,ktoru opisujes ty.
Staci vsak odpojit a znova pripojit kabel a obraz uz nabehne bez problemov...
TV SONY BRAVIA.
-
mato951
Star
- Kontaktovať používateľa:
raky2702: skúšal si prepnúť aj rozlišenie? Ja som mal pdobný problém som prehadzoval zo scart na HDMI a nešlo my to dovtedy pokial som neprepol zo 720p na 1080p. Tak isto TV Sony bravia
-
Chalesnik
Medium Professional
Zdravim nechcel som zakladat novu temu tak sa pytam: .... mam odma internet od telekomu turbo 2 asi pred tyzdnom som ho predlzoval na dalsie dva roky prihlasovacie udaje mi zostali.... no medzicasom bola mama zobrat este magio televiziu kde mi prisli nove prihlasovacie udaje do routra .... chcem sa spytat ze ci tie stare udaje prestali platit alebo ako to funguje ?
Oni v tom maju dost bordel, taktiez som predlozoval o 2r a bolo mi povedane ze prih. meno a heslo ostava rovnake. No po par dnoch prestal ist net, tak tam volam ze co sa deje a ujo mi oznamil ze mam nove prihl. meno a heslo...Nadiktoval mi ho a ficim dalej. Ak ti ide net tak zatial nic nemen, ak ti prestane ist skus dat nove a ak ti nepojde volaj im.
-
Chalesnik
Medium Professional
zadal som nove a ide vsetko aj tv aj net len aby som neplatil za 2 nety alebo co ...
-
rufus59
Light Professional
Stale ked si predlziš zmluvu v T-Come tak ti daju nove prihlasovacie udaje, ja takto bežím už niekoľko rokov. Kedze som zmluvu predlzoval uz 3x